Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΙΣΠΑΝΙΑ: PERSONA NON GRATA O ΠΑΠΑΣ ..

Μαδρίτη: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους κατά του Πάπα :

         " ναι στο Θεό, όχι στην Εκκλησία"

Με στόχο την υπεράσπιση του λαϊκού κράτους και την διαμαρτυρία για τη διοργάνωση των Παγκόσμιων Ημερών Νεολαίας και την επικείμενη επίσκεψη του πάπα Βενέδικτου στην Ισπανία χιλιάδες διαδηλωτές γέμισαν τους δρόμους της Μαδρίτης.

Περίπου 140 αριστερές οργανώσεις, καθώς και οργανώσεις ομοφυλοφίλων και προοδευτικών χριστιανών κάλεσαν τους πολίτες στο δρόμο, ενώ μέλη του κινήματος των "αγανακτισμένων", συμμετείχαν κρατώντας δύο τεράστιες φωτογραφίες του Πάπα και του Γάλλου συγγραφέα Στεφάν Εσέλ, του συγγραφέα του μανιφέστου "Αγανακτήστε!".

Από τα συνθήματα που επικρατούσαν, τα πιο χαρακτηριστικά ήταν "Ναι στο θεό, όχι στην Εκκλησία", "Η νεολαία αυτή δεν είναι εκείνη του Πάπα", "Σταματήστε το σεξισμό και την ομοφοβία", "Όχι με τους φόρους μου" και "Απαιτούμε λαϊκό κράτος, η ελευθερία της συνείδησης είναι δικαίωμα".

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται επίσης για τις Παγκόσμιες Ημέρες Νεολαίας (JMJ) και κυρίως για το κόστος της ασφάλειας, για την οποία έχουν κινητοποιηθεί περισσότεροι από 10.000 αστυνομικοί.

Οι διοργανωτές, ωστόσο, υποστηρίζουν πως η διοργάνωση αυτοχρηματοδοτείται και οι δωρεές εταιρειών ή και των ίδιων των προσκυνητών φτάνουν για να καλύψουν το συνολικό κόστος των 50,5 εκατομμυρίων ευρώ.

7 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.........................................
    .....ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.
    ΑΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ, ΒΡΕ ΙΑΚΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. === 9:14 ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΓΝΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΕΝΩ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

    ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ...

    Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΩ ΕΥΘΕΩΣ ΚΡΙΤΙΚΗ (ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΨΑΧΝΕΙ") ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΛΙΝΑΤΣΑΡΙΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=OIaFuw5xaLw&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΜΜΜ...ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΗΜΙΤΕΛΕΣ.
    ΣΕ ΠΙΟ ΘΕΟ? ΣΤΟ ΓΙΑΧΒΕ(ΕΒΡΑΙΩΝ), ΑΛΛΑΧ(ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ),ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ(ΘΕΟΣ=ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΕ ΚΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΖΙ?).
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΔΩ, ΕΛΑ ΣΕ ΜΑΣ, ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ ΕΛΑ...ΜΥΛΟΣ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ Τ ΑΠΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ"ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΟΠΥ ΝΑ ΝΑΙ".ΓΙΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ....ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ Κ ΚΟΣΜΑΚΗΣ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ Κ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!ΛΕΣ?ΕΜ ΑΜΑ ΜΠΟΥΜΕ Σ ΕΝΑ ΕΣΤΩ Κ ΘΕΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣΤΕ(ΜΠΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕ)...ΠΕΣ ΤΕΛΙΚΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΙΤΑ ΙΑΚΧΕ ΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ....ΜΗ ΧΕΖΕΙΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟ..ΜΑΖΙ ΠΑΝ ΑΥΤΑ...
    "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" ...ΝΤΕΡΤΙΛΗΔΕΣ ΚΛΠ...
    ΠΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ...ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ..ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. === 10:05 , KOITAΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΟΣΜΕΝΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΞΕΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΙΑΚΧΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ