Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ANΘΙΜΟΣ vs ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ : "ΘA TA KANOYME ΓΥΑΛΙΑ - ΚΑΡΦΙΑ"


Αλήθεια , εκείνος ο τραγουδιάρης, ο "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ της ΚΑΡΔΙΑΣ μας" που κρύβεται τώρα;

10 σχόλια:

  1. Μπράβο στον μάγκα με το ράσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ , ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΙΑΚΧΕ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΣΟΥ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΘΙΜΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ,ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ?Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:59
    αν περιμένουμε δηλαδή απο τους κουστουμάτους να δούμε άσπρη μέρα θα τη δούμε; Και ποιοί είναι αυτοί οι κουστουμάτοι φίλε μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10:09 οχι απο τουσ κουστουμάτους,αλλα απο τις κουστουμάτες περιμένουμε να δούμε ασπρη μέρα!προλαβαίνω τον Ίακχο πριν το πεί αυτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΟΛΛΙΑ,Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ......................................................................................................................................................ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μόνο που ενδιαφέρει ιστορικά το παπαδαριό είναι τα προνόμιά του και η περιουσία του . Μέχρι και σήμερα έχει καταπιεί τη γλώσσα του επειδή τους έταξε ο ΜΠΕΝ οτι δεν θα τους πειράξει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΑΝΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΕ . ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ .
    ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ τσαμπουκάς αυτός ο Άνθιμος ! Ας αφήσει τους λεονταρισμούς γιατί απ΄όπου και αν τους πιάσεις βρωμάνε . Να μας πει πρώτα πόσα τους έδοσε ο Βενιζέλος για να το βουλώσουν αυή την περίοδο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ