Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

AΚΥΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ "ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ" - ΣΕ ΑΡΓΙΑ Η ΣΤΑΛΑΚΤΗ



Η εικονιζόμενη "χοροδιδάσκαλος", έδωσε δείγματα γραφής και πολιτικού ήθους , όταν ψήφισε υπέρ της πρότασης του "ΠετροΜουσταφά" για την επαίσχυντη τουρκοαδελφοποίηση της πόλης μας , διαφοροποιούμενη μάλιστα από την θέση της παράταξής της , του Στέφανου Φωτιάδη, που ήταν αρνητική στο ζήτημα αυτό.


Ως γνωστόν τον Φεβρουάριο του 2010 ενδεκαμελής αποστολή εκπροσώπων χωριού από το δήμο Νίλιουφερ της Προύσας, με επικεφαλής τον δήμαρχο της περιοχής Μουσταφά Μποσντέι, έφτασε στο Κουβούκλιο Σερρών όπου μέσα σε ένα πνεύμα συγκίνησης  (γιατί άραγε;) υπεγράφη η αδελφοποίηση των δύο χωριών.


Η επίσκεψή τους πραγματοποιήθηκε  μετά από πρόσκληση του γυναικείου πολιτιστικού συλλόγου Κουβουκλίου "Η ΚΛΩΘΩ"


Στην συνέχεια ο δήμαρχος της Νίλιουφερ της Προύσας και η συνοδεία του επισκέφθηκαν το δήμαρχο Σερραίων Πέτρο Αγγελίδη και αντάλλαξαν δώρα, ενώ δήλωσαν πως με αυτή τους τη συνάντηση γίνεται η αρχή μιας συνεργασίας που μπορεί να οδηγήσει ευρύτερα στην αδελφοποίηση των δύο δήμων, με την γνωστή θλιβερή κατάληξη.


Η "ΧΟΡΟΔΙΔΆΣΚΑΛΟΣ" ασχολείται επαγγελματικά με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής σύμφωνα με το βιογραφικό της και συνεπώς επειδή είχε ατομικό οικονομικό και ηθικό συμφέρον, είχε σαφώς κώλυμα συμμετοχής στην ψηφοφορία για την αδελφοποίηση Σερρών -Νίλιουφερ , αφού ψήφισε , όπως η ίδια ομολόγησε, για πολιτική εκδούλευση σε εν δυνάμει πελάτες της, τον πολιτιστικό σύλλογο "ΚΛΩΘΩ"

Κύριε Φωτιάδη, ως αρχηγός της παράταξής σας αλλά και ως ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη Αποκεντρωμένης Διοίκησης , νομίζω ότι έχετε υποχρέωση να εφαρμόσετε τον "Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων" και να εισηγηθείτε την ακύρωση της απόφασης αδελφοποίησης (ένσταση Αναστασιάδη) και τον καταλογισμό του πειθαρχικού παραπτώματος στην "χοροδιδάσκαλο" , η οποία πρέπει να τεθεί σε αργία.

5 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΖΕΛ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τ ι έγινε ρε παιδιά ? Διαβάζω καλά ή όχι? Κύριε Φωτιάδη γραφετε κ.Ίακχε?Και πληθυντικό?Οποία ευγένεια!!! Έλα μην μας τρελαίνεις άλλο....Please...Δεν θα τ αντέξουμε...Ααααααα...δε θέλω χαζά...ρε ίακχε...Μην το χαλάς το μαγαζί..
    Χάλασες μού φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. === 6:36 ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΘΙΣΩ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥ,ΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ !!! ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.

    ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΟΔΙΟΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΄ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΚΛΩΘΩ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ.

    ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ή ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε ιακχε δεν μας ειπες τον μουρατ το εβλεπες??
    ή κόλλησες τώρα με το εζέλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ,
    ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ......

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΑΦΑΚΙΑ
    ΜΕ ΤΑ ΟΥΪΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΙ
    ΣΤΟ ΡΕΜΟ
    ΤΖΑΜΠΑΝΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ