Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ...



ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ . ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2010 ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΑΝ ... ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΣΑΣ

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΦΙΣΤΗΚΑΝ ... Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΗΡΘΕ  ...
ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2011 ΑΝΤΕ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2012 ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ή ΜΕ ΤΗΝ  ΔΡΑΧΜΗ 


10 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα να μην πληρωθούν τα χαράτσια . Επίσης οιδιάφορες κοινωνικές δεν πρέπει να πέσουν στη λογική του κοινωνικού αυτοματισμού που επιδιώκει η κυβέρνηση του μνημονίου .
    Γι΄αυτό φίλε ιακχε είμαστε απέναντι στην κυβέρνηση και όχι απέναντι στις διάφορες κοινωνικές ομάδες.
    Τέλος η Ελλάδα δεν θα χρεωκοπίσει όχι γιατί μας αγαπάνε αλλά γιατί το κόστος της χρεωκοπίας είναι μεγαλύτερο από το κόστος της διάσωσης . Έτσι απλά ! Παίζουν το σενάριο της χρεωκοπίας για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ώστε να μπορέσουν να περάσουν τα μέτρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΙΑΧΟΒΑΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ . ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕ4 ούτε γιαχοβάδες , ούτε νενέκοι , απλοί εθελοντές να γίνουμε όλοι για τη σωτηρία της πατρίδας . Εγώ βάζω το ελικόπτερο , ο καθένας ότι μπορεί .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΝΙΚΗ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΒΑΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΥΡΙΕ elikoptera............................................................................................................................................Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΑ..............................................................ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΧΟΒΑΔΕΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ........................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΕΤΥΧΕ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕ4 Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ .
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΗΛΙΑ ΠΕ4 αυτή η κυβέρνηση με τα μέτρα που παίρνει ο συγκεκριμένος κλάδος που υπηρετώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει τεράστια ανάπτυξη . Αν θέλεις βοήθεια να το πεις δεν θα σου κοστίσει , γιατί όπως γνωρίζεις είμαι εθελοντής . Δεν ασκώ επάγγελμα , λειτούργημα ασκώ για το καλό της πατρίδας μας .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕ4 . ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. elikoptera ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ....................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ