Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΛΙΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ



 HΛΙΑ,  κατ΄αρχάς ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά εμπνέεται, δεύτερον για να εμπνεύσεις σεβασμό, όπως άστοχα απαιτείς πρέπει πρώτα να σέβεσαι το εαυτό σου και δυστυχώς εσύ και τα υπόλοιπα "ντοράκια" του συνδιασμού σας δεν έχετε "ούτε ιερό, ούτε όσιο", αυτό που λέει ο λαός "τσίπα", δεν σέβεστε τίποτε

Αποδείξατε ότι είστε θρασύτατοι ψεύτες, φτηνοί καιροσκόποι και πολιτικοί τσαρλατάνοι

Εξαπατήσατε τον Σερραϊκό λαό του οποίου την ψήφο υφαρπάξατε υποσχόμενοι προεκλογικά δημοψήφισμα για το θέμα κατεδάφισης της Δημοτικής Αγοράς και εν συνεχεία χωρίς ντροπή ψηφίσατε συντεταγμένα, ως ¨δεκανίκια" του Μουσταφά, στο Δημοτικό Συμβούλιο υπέρ της κατεδάφισης.

Δυστυχώς Ηλία μου , "δύσκολα ρούχα τα παντελόνια" 

22 σχόλια:

  1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΡΕ ΙΑΚΧΕ; ΤΑΓΙΕΡΑΚΙΑ ΦΟΡΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε ρε τις τοπικιστικές παρωπίδες και τους αλληθωρισμούς και κοιτάξτε λίγο παραπέρα να ξεστραβωθείτε. Διαβάστε λοιπόν εδώ:
    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog-post_6252.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι τον εκανες παλι κυραντωνη....
    μην τον πειραζεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΙΚΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ !!!
    ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΓΩΝΑΚΗ !!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΦΗΦΟΥΣ 8 ΠΡΟΣ 2 !!!
    ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ Η ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που εισαι ρε Δημαρχαρα Γιαννη Βλαχο ? Παλι δικαιωνεσαι και συντομα θα απαλλαγουμε από την ντροπη της πλατειας Εμποριου, επιτελους γκρεμιζεται !Τελος-τελος, ότι σημαντικο και μεγαλο εργο εγινε σ αυτή τη πολη ,σφραγιδα Βλαχου εχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενα εχω να πω-ενασ ηταν ο Δημαρχοσ - αλλοσ Δημαρχοσ σαν τον Γιαννη Βλαχο δεν περασε με οραμα, με εργο ,ειχε αιγλη ο Δημοσ μασ επι των ημερων του -επιτελουσ θα κατεδαφιστει και η δημοτικη αγορα να γλυτωσουμε ολοι οι κατοικοι τησ πλατειασ Εμποριου απο το αισχοσ ,να αναβαθμιστει η περιοχη και τα μαγαζια μασ - μπραβο Γιαννη Βλαχο ,σε συγχαιρουμε ολοι οι μαγαζατορες τησ πλατειας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6.49 ,εμεις οι αντικειμενικά κρίνοντες, οι αγράμματοι οπως σου αρεσει να μας χαρακτηριζεις, εμεις οι οπαδοι οχι του Βλάχου αλλα του δικαίου ,οχι του φθόνου αλλα των άξιων, οχι της μιζέριας αλλα της αίγλης των ημερών Βλάχου, εμεις λοιπον λαμβάνουμε την τιμή να σε ενημερώσουμε οτι, δυστυχώς για την παρέα σας, το αντικείμενο των σπουδών που κάναμε μας δίνει την βεβαιότητα οτι το ΣΤΕ δεν ασχολείται με τοιούτου είδους υποθέσεις ! Η κατεδάφιση-παρά τις φιλότιμες περί του αντιθέτου προσπάθειες Αναστασιάδη και Διάβασης –είναι πλέον θέμα χρόνου και η αναβάθμιση της πλατείας Εμπορίου και της γύρω περιοχής επίκειται έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το όραμα του Γιάννη Βλάχου περί ανάπλασης του εμπορικού κέντρου! γκεγκε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε συ 6.46 , χανεις ρε ανόητε ? ολοι στην πλατεια Εμπορίου πανυγυρίζουμε για την κατεδάφιση και οι κατοικοι και οι μαγαζατορες !μπραβο στον Γιαννη Βλαχο που και σημερα αγωνιζεται για την αναβαθμιση της περιοχης και των καταστηματων μας- καποιοι ανοητοι σαν και σενα το καθιστερισαν για λιγους μηνες, και βιαστηκατε να θριαμβολογησετε ,αλλα τωρα παρτε το αποφαση –μην κανετε ονειρα απατηλα , …δημοτικη αγορα ΤΕΛΟΣ ! Α, να μην ξεχάσω να σου πω ότι εμεις ,κατοικοι και καταστηματαρχες ,θα προτείνουμε την μετονομασία της πλατειας σε πλατεια Γιαννη Βλαχου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5:46
    Παμε ολοι μαζι
    βλαχοςβλαχοςβλαχοςΒΛΑΧΟΣβλαχοςβλαχος.
    Τα σουβλακια??
    βλαχαβλαχαβλαχαβλαχαβλαχοπουλαβλαχος
    κερδίζω?
    α σιχτιρ ρε γκιφτο με την αιγλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. α και δω ο γκιφτο?
    βλαχος βλαχος βλαχος
    αντε ρε ολοι μαζι
    βλαχος φορ πρεζιντεντ με αιγλη ομως
    οχι απλο πρεζιτεντι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΕ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΠΗΓΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΨΗΦΟ. ΨΗΦΗΣΑ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ,ΟΜΩΣ ΨΗΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Η Ν.Δ. ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΚΡΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΣΥ ΓΚΙΦΤΟ, ΜΗΠΩΣ...ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ... ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗ ΘΕΑΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ ? ΓΙΑΤΙ ...ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΓΚΙΦΤΟΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛ ΤΟΥ ΓΚΙΦΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ : ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ THE HARVARD UNIVERSITY ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ iakxos.blogspot.com ???
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ,ΕΓΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ,
    ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ !
    ΑΧ GIFTO ,ΑΧ GIFTAKI ,AX 6.49,
    AX KOYNELAKI, ΞΥΛO ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ !!!
    1.ΜΟΡΦΩΣΗ : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΝΕΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ
    2.ΟΠΑΔΟΣ :Ν.Δ. - ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ ΜΕΤΑ ΠΑΘΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΧΩ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ........................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΧ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ,ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ..........................ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11.00 ΚΑΙ 11.20 ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ - ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ - ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΑΣΙΝΟ
    ΠΡΑΣΙΝΟ
    ΠΡΑΣΙΝΟ
    ουυυυυ ανδρεου
    ουυυυυ σουλτανααα
    ουυυυυ σουρδε
    ουυυυυ βλαχαααααα
    ουυυυυ βιτμαααα
    ουυυυυ μουσταφαααα

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10.43 ΕΚΑΝΕΣ 3 ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΖΗΚΟΥ...............................................................ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 2 ΔΕΞΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 12.17 , 11.24 ΚΑΙ 11.20 ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ - ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ - ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΣΑΣ !

    11.54 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ? ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΟΥ ...ΟΕΟΕΟΕΟΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ.................................................ΠΟΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ Ε ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΙ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11.40 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ...ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ -ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ,ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΙΣΙΜΟ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΓΚΕ ΓΚΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ