Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ... ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

O "ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ" ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ

 ΤΟ ΠΡΑΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"



  Είναι προφανές ότι ο Πάγκαλος αναφέρεται σαφώς στην πρακτική των πράσινων διορισμών και την νοοτροπία του οπαδών του  ΠΑΣΟΚ για τα ρουσφέτια και τις προσλήψεις ...

Δηλαδή σαφώς το "μαζί   τα φάγαμε" αφορά τους Πασόκους και μόνο ... οι υπόλοιποι που ενοχλήθηκαν μάλλον "είχαν την μύγα και μυγιάστηκαν" όπως έλεγε η θεία μου Ελπινίκη

10 σχόλια:

  1. 37 χρόνια άλλος μαμάει κι άλλος πληρώνει...

    Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

    Τριάντα (37) χρόνια λεηλατήσατε τη χώρα και τώρα ζητάτε από τους πολίτες να πληρώσουν τις αρπαχτές σας.

    Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

    37 χρόνια λεηλατήσατε τη χώρα παρέα με τα κολλητάρια σας, τους νταβατζήδες και τους κρατικοδίαιτους κηφήνες-συνδικαλιστές που τώρα σας εκβιάζουν.

    Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

    Υποσχεθήκατε ότι θα πατάξετε την ανομία και δεν βάλατε κανένα φυλακή για την μεγάλη αρπαχτή της Siemens.

    Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

    Εδώ και 2 χρόνια διασώζετε τη χώρα και κάθε τόσο επιστρέφετε και μας ληστεύετε με το πιστόλι στο κρόταφο.

    Ρε, δεν πάτε να μαμηθείτε!

    37 χρόνια διορίζετε συγγενείς και κολλητούς στη Βουλή, στις ΔΕΚΟ, στα κρατικά κανάλια και μας πηδάτε στη φορολογία για να τους πληρώσετε.

    Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

    37 χρόνια δεν αφήσατε μίζα για μίζα με αποτέλεσμα να γίνουν πάμπλουτα ακόμη και τα δισέγγονά σας.

    Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

    37 χρόνια φτάνει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Πράγματι στο κόκκαλο των φορολογουμένων πολιτών.

    Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

    37 χρόνια τα κολλητάρια σας, οι Τραπεζίτες, μπουκώνουν με θαλασσοδάνεια κι αγύριστα τους νταβατζήδες των ΜΜΕ που σας στηρίζουν την ίδια στιγμή που οι εισπρακτικές εταιρείες εκβιάζουν τους δανειολήπτες των στεγαστικών και τους αρπάζουν τα σπίτια.

    Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε ρε!

    37 χρόνια οι κρατικοδίαιτες ΔΕΚΟ, με πρωταγωνίστριες τον ΟΠΑΠ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κλπ, μπουκώνουν συγκεκριμένα ΜΜΕ με κρατικές διαφημίσεις διαφθείροντας και εκβιάζοντας στήριξη.

    Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

    Στο κατάλογο μπορεί να προσθέσει και ο καθένας από σας τη δική του συμβολή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ . ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. === 9:28 O ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

    === 9:57 ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝ, ΓΙΑΥΤΟ Η ΤΡΟΪΚΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 250.000 ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΥΝΙΚΟΣ................ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ..........................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΠΕ4 ? ΚΑΛΑ ?
    ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 9.00 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1821 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δύο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες με μπαλαντέρ τα φασισταριά κάθε εποχής ! ΠΕ4 μόνο η κόρη του Μητσοτάκη , ο πράκτορας , η αμερικάνικη πρεβεία και ο ΙΑΚΧΟΣ σας έχουν μείνει να σας στηρίζουν . Αυτοί που είχαν μείνει δηλαδή και στον μπούλη αν βγάλουμε την Αμερικάνικη πρεσβεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ . ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ , ΧΘΕΣ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ , ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ , ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ . ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ , ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ . ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ . ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ , ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ , ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ , ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ , ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ , ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ( ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ) , ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ . ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ .
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ . ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 250.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ :
    . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ?
    . ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ?
    . ΟΙ ΚΩΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ?
    . ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ?
    . ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ?
    . ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ?
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ 100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο Χ Ι . ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ . Η ΑΚΡΑΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ . ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε ΙΑΚΧΕ γιατί να κάνουμε 250.000 απολύσεις στον Δημόσιο τομέα ; Εγώ προτείνω το εξής :
    Να μην γίνει καμμία απόλυση , να μαζέψουμε 500.000 Δημόσιους υπαλλήλους , 800.000 ανέργους ,καμμιά 600.000 ιδιωτικούς υπαλλήλους και καμμιά 800.000 μαύρους μετανάστες να τους φορτώσουμε στα βαπόρια ( έτσι θα συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της Ελληνικής ναυτιλίας , άρα και στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας ) και να τους στείλουμε στις φάμπρικες της Κίνας για να καταλάβουν τι σημαίνει να δουλεύεις . Αν ξεφορτωθούμε όλους αυτούς πιστεύω ότι θα λύσουμε το πρόβλημα . Τους δε συνταξιούχους μπορούμε να τους πάμε στα ελληνικά ξερονήσια ( ευτυχώς έχουμε πολλά ) και να τους αφήσουμε να χαρούν τη φύση χωρίς συντάξεις βέβαια . Σ΄αυτή την επιχείρηση να βάλουμε υπεύθυνο τον πατριώτη Ντερτιλή για να υπάρχει τάξη και ασφάλεια . Θεωρώ ότι όλα αυτά τα προβλέπει το σύνταγμα του 1952 το οποίο είναι σε ισχύ γιατί έχει καταργηθεί παράνομα έπειτα από το δημοψήφισμα που έκανε ο κομμουνιστής Τριανταφυλλίδης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ