Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ


  ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΟΤΙ ΤΟ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ" ΕΙΝΑΙ "ΕΝΕΡΓΟ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ 64 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ... 


ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ 64 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ( ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ) ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ 130 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ".


ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΣΟΥΜΕ 64 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 660 , ΟΠΩΣ "ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ" Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ 130 ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ"

 Προσεχώς η πρόταση του iakxoy για την λύση στο θέμα των στρατοπέδων


9 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζω στο http://serraia.blogspot.com/2011/09/blog-post_05.html#more τις δηλώσεις του Δημάρχου Μουσταφά Μποζμπέι, ο οποίος ανέφερε πως ο δήμος Νίλουφερ είναι αδερφή πόλη με 16 πόλεις στ Βαλκάνια, στον Καύκασο, στην Άπω Ανατολή και την Ν. Αμερική και ότι συνεχίζει τις ετοιμασίες για άλλες 4 αδελφοποιήσεις μεταξύ των οποίων οι πόλεις της Βέροιας και των Σερρών και δήλωσε :¨Απόψε η συμφωνία καλής θέλησης που υπογράφουμε με τον δήμο Βέροιας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την αδελφοποίηση. Ελπίζω πως η συμφωνία αυτή θα συμβάλει στην διαδικασία ενσωμάτωσης Ελλάδας και Τουρκίας υπό την αιγίδα της Ε.Ε. καθώς και στην ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών¨.
    Ίακχε δε ρωτάς τον Δήμαρχό μας αν συμφωνεί και αυτός με την ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Ελλάδας Τουρκίας ;
    Διαβάζω παρακάτω :
    Η συμφωνία περιλαμβάνει ανταλλαγή εμπειριών ανάμεσα στις δύο πόλεις σε θέματα διοίκησης πολιτών και λειτουργίας, και συνεργασία σε θέματα ανάπτυξης και εφαρμογής προγραμμάτων συνεργασίας που χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε.
    Και ΠΑΡΑΔΕΣ έχει η δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΑΝ 800 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τσ
    σσσσ.. δαρνακας? λετε η της φωλεας (?)
    και με ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΑΜΩ? της στρυμονιας σε λεω
    οχι και χωριατακια,μην μας λενε ...
    σε γαμω ΟΡΘΙΟ απατεωνα,εκβιαστη.,ναι τσ......
    με πολιτικο "ΛΟΓΟ"..
    ΡΩΤΑ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ...

    ΥΓ και αν θελει και Ο συν εταιρος ΡΩΤΑ
    ε μουνακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για δικηγόρος του Στρατού στην διαμάχη του με το Δήμο Σερρών καλά τα κατάφερε στην παραπάνω συνέντευξη ο "ακατανόμαστος"...αφού έφθασε στο σημείο να βγάλει και δικαστική απόφαση "Λένε οτι ο Στρατός θα κερδίσει σε μια ενδεχόμενη δικαστική διαμάχη με το Δήμο μας...". Τί λέει το στόμα του ανθρώπου για να πείσει για τις μεζονέτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ασχετο με το θεμα
    δες το http://serraia.blogspot.com/2011/09/blog-post_5217.html
    ραλυ στο μπελλες-Κερκινη-Κρουσια_Λαιλιας-Ραχωβιτσα κλπ 5 μερες αυτοκινητα μηχανες γουρουνες θα γυρνουν οπως στο six days entouro για να πλουτισουν γνωστο Ξενοδοχειο (δες ποιος ειναι χορηγος)διοργανωτες κλπ .Ο αγωνας θα γινει σε δρομους περιοχες φυσικου καλους, περιοχες νατουρα ,αισθητικα δαση,μοναστηρια που θελουν την ησυχια τους .Θα περασει απο χωρια που δεν εχουν λεφτα να συντηρησουν το οδικο τους δικτυο και θα επιτραπει στα μηχανακια να τους καταστρεψουν περισοτερο?
    Δεν υπαρχει καμια υπηρεσια να σταματησει αυτο το εγκλημα της Φυσης?
    Ιακχε δες λιγο το θεμα απο κοντα εχει πολυ ψωμι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΙΑΚΧΕ.ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ