Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ SERRAIOS ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ elikoptera ...



KOYMΑΝΟΒΑΛΗ, μπορεί να διαφωνώ κάθετα με την μεχρι σήμερα λαϊκιστικη παρουσία σου  στον συνδικαλισμό ( τον οποίο σημειωτεον εν γένει και εκ πεποιθήσεως απεχθάνομαι ως κοινωνική συνιστώσα), όμως οφείλω να ομολογήσω ότι η σημερινή δήλωσή σου για τον Mr M.K.O., τον δουλοπάροικο του Δ.Ν.Τ. και "ΕΙΣΗΓΗΤΉ του ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣMΟΥ" , ηταν  ότι το πιό εύστοχο έχω ακούσει ...

19 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ................ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπολαρουνκα - χωριατακια κουτμεριδη και τζελεπη
    (το χωριατακια προσβλητικα πλεον)
    παντελονια φορα η κουμανοβαλη ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ
    εσεις ΠΟΤΑΝΑΚΙΑ κονομημενα ειστε πλεον
    ΙΔΙΟΙ με τις ΔΕΞΙΕΣ ΥΑΙΝΕΣ...

    ΥΓ κεινο ΤΟ χοντρο
    ο λακες του κουκουβατσιου
    χαχαχαχαχα

    ΥΓ τσιπα δεν εχεται να βαλεται καποιον απο τα πολιτικα σας γραφεια να ζητησει το λογο?
    παντως ιακχος σεντραρει -μιχαλοπουλος ΑΡΜΕΓΕΙ
    φιλακια
    ιακχε σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κάνω διακρίσεις , βέβαια μερικοί έχουν κλείσει με το σπαθί τους πρώτη θέση . Δεν θα δεχτώ καμμιά παρέμβαση όσο και φίλος να είναι κάποιος .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ ..ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΒΡΥΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ..
    Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΚΡΙΝΕ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ
    Ο Μ Ω Σ
    ΔΕΧΕΤΑΙ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ!
    ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΟΥ
    ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ!
    ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!
    ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΦΕΤΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΦΟΤΟΛΗ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΘΕΛΕΙ ΤΕΧΝΗ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙΣ; ΣΕ ΕΦΑΓΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΛΙΑ. ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός, ο Κουρμερίδης ο υιός, τόσο καταξιωμένος είναι που έγινε και πρωτοσέλιδο ή ο βουλευτής έβαλε τα μέσα ή το χέρι στην τσέπη για το σημερινό δημοσίευμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ωραια τα κουτομπολια κανουν καλο στην ψυχικη υγεια
    ακουσα λοιπον πως καποια τοποθετηθηκε προισταμενη στην εφορια νεας ζιχνης .. ξερει κανεις ποια ειναι? αααα επισης ακουσα οτι επιθυμει σερρες και προσπθουν να την κλεισουν απ τις πρωτες!...οπως επισης οτι συχνα πυκνα παει εκει μια απο το γραφειο του μιστερ μκο - αμκε- κλπ-κλπ .ακουσε κανεισ κατι?
    αχ βρε ελικοπτερα δεν θα εχεις μονο τους πελατες τους, αλλα και τα παρελκομενα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ , ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ :
    1. ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ( Φ.Π.Α. , ΒΕΝΖΙΝΗ , ΤΣΙΓΑΡΑ Κ.Λ.Π.)
    2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ & ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ .
    3. ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ( ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΧΟΛΕΙΑ Κ.Λ.Π. )
    4. ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ 50% ( ΚΟΨΙΜΟ ΔΩΡΩΝ & ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ , ΜΕΙΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ )
    5. ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ( ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ , ΔΚΗΓΟΡΟΙ Κ.Λ.Π.)
    6. ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΣΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .
    7. ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ .
    8. ΑΝΕΡΓΙΑ 25% ( ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ & ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ .
    9. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ( ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΤΑ & ΕΚΤΑΚΤΑ )
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΛΥΦΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙ ΠΛΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΣΑ 27ΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΤΩΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ? ΚΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ .ΤΑ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΗΤΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΣΙΤΩΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΣΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελικοπτερά θα χρειαστείς από πολλούς βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ , ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ . ΑΛΛΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΕΕΙ '' ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι έινε ρε παιδιά με τις προσλήψεις των ΜΚΟ ? Μήπως δεν του βγαίνουν τα ρουσφέτια εκεί και θα το ρίξει σε ρουσφέτια για την εργασιακή εφεδρεία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μερικοί εδώ μέσα είναι πραγματικά αγνώμονες. Ε όχι και να φύγουν με ελικόπτερα όλοι αυτοί οι...ογκόλιθοι του πατριωτισμού που μάχονται για το καλό του τόπου, άξιοι συνεχιστές της παράδοσης εθνικών ηρώων τεράστιου βεληνεκούς όπως οι Εφιάλτης, Γεννάδιος Σχολάριος, Πήλιος Γούσης, Ράλλης, Χριστοφοράκος(πατήρ), Πάγκαλος(πάππος), Τσολάκογλου, Πούλιος, Λογοθετόπουλος, Ππαδόγκονας και τόσοι άλλοι...Οι άνθρωποι εξάλλου δεν έκαναν και κάτι το μεμπτό. Απλώς μια και εμείς είμαστε ανίκανοι να λειτουργήσουμε τη χώρα αυτοδύναμα και αυτόνομα, έφεραν τους ξένους ειδήμονες να κυβερνήσουν (τι παραπάνω δηλαδή έκαναν οι φίλοι μας οι Γερμανοβούλγαροι στην κατοχή)και υποθήκευσαν το μέλλον και τις ζωές των παιδιών μας, έχοντας φυσικά φροντίσει για τα δικά τους πορφυρογέννητα βλαστάρια και μέχρι δέκα γενιές μετά από αυτούς. Για αυτό και οι ραγιάδες θα πρέπει να τους ευγνωμονούν αιωνίως και όχι να τους καθυβρίζουν. Αχάριστοι, έ αχάριστοι!!!
    Υ.Γ. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω τον εικονιζόμενο, μια και ως ...πατήρ του Έθνους φαντάζομαι ότι θα γνωρίζει: Ποια είναι αυτή η περίφημη ρουμάνικη πανεπιστημιακή σχολή που χορηγεί πτυχία τέτοιου κύρους που από απλός κλητήρας σε μια Δ.Υ. ενδέχεται και να γίνεις προσωπάρχης, προϊστάμενος, διευθυντής(κατά προτίμηση σε καμιά ΔΟΥ) και με τις κατάλληλες "συνδικαλιστικές"-κομματικές διασυνδέσεις, γιατί όχι και βο(υ)λευτής ή και ποιος ξέρει αν είσαι καλό παιδί και πειθήνιο όργανο ακόμα και υπουργός;;; Μια και αυτό το διάστημα είμαι άεργος σκέφτομαι ότι είναι ευκαιρία να αξιοποιήσω εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ" ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΧΙΛΙΑΑΔΕΕΣΣΣΣΣΣ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Σ ΑΥΤΟΝ? ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ! ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΩΝ!
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ! ΤΟ ΤΒΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΤΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !! ΟΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ?ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7:35 ο εισαγγελεας για ψαρεμα πηγε ?
    αφου λεχθηκε on camera,γιατι δεν τον καλει
    για ενα καφε τον ΒΟλευτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9.11 ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΥΠΕΡΕΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ( ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ) ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΣ -ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ -ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ Ω ΝΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΕΡΝΕ 10.000 (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΙΛΑ) ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ! ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ!
    ΕΔΩ ΒΟΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 3.26 μη χολοσκας το πτυχιο δεν σημαινει απαραιτητα και γνωση και σιγουρα δεν δειχνει την αξίοσυνη και την ικανοτητα ενός ανθρωπου..τουτα η ταχεις η δεν ταχεις με η χωρις πτυχιο
    τουτος το απεδειξε περιτρανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ