Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ και ... www.arxaia.gr


ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙ



Ο φιλόλογος συμπολίτης μας κ. Σταύρος Αργυρίου προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στο Υπουργείο Παιδείας την τεχνογνωσία του για την εκμάθηση των Αρχαίων Ελληνικών στους Νεοέλληνες μαθητές μεσω της ιστοσελίδας που δημιουργησε www.arxaia.gr όμως η Υπουργός κ. Διαμαντοπούλου, μόνιμη τρόφιμος της Λέσχης Bildemberg, η οποία σημειωτέον είχε εισηγηθεί να καθιερωθεί η αγγλική γλώσσα των Αγγλοσαξώνων ως επίσημη γλώσσα του Ελληνικού Κράτους, αγνοεί προκλητικά μια ευγενική ανιδιοτελή προσφορά

17 σχόλια:

  1. ΚΟΥΚΟΥΒΑΤΣΙΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ
    Wikileaks: Ο Καρατζαφέρης ζητούσε επαφές με Αμερικανούς και την εβραϊκή κοινότητα και "τυχαία" συνάντηση με Ερντογάν

    http://dexiextrem.blogspot.com/2011/09/wikileaks.html

    ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΜΑΝΗ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΞΕΜΑΝΗ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ,Α ΡΕ ΓΑΔΟ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρε αληταρα 7.11 δεν βλεπεις που η μασονα υπουργος διελυσε ολες τις οικογενειες και σε πειραζουν τα πλαστα χαρτια,αλλα πρεπει να το πεις μπροστα στους γυμναστες αυτο και ο κωλος σου θα γινει σαν το στεφανι της ρυθμικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. === 10:12 MHN ANOHTAIΝΕΙΣ ...

    ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΣΙ ΠΑΛΙ ΕΙΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
    ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΣΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ; ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου ρε δάσκαλε!!!Keep going... Αν ξέρω κάποια λίγα αρχαία, αυτός μου το έμαθε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρόβλημα είναι ότι για πρώτη φορά θα ξεκινήσουν τα σχολεία χωρίς βιβλία . Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να τους διώξουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΕΣΥ 10.22 ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ;ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΒΙΒΛΙΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΜΕ,ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ...............................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕ4 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχεις δικιο 10:20 π.μ!!! αλλα το.... "γατονι" ο ΠΕ4 καταφερε να μεταταγει μεσω (ΑΣΕΠ); ως σχολιαστης στον ιακχο, μπας και κρατησει κανενα... προβατο στο μαντρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ.................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΕ(α)παρας εις την... τεταρτη!!!. τεταρτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον είχα δάσκαλο πριν 19 χρόνια! Αξεπέραστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ