Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΠΑΝΗΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ, ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ


Επί του παρόντος δεν θα ασχοληθώ με το ποιος έχει δίκαιο στην δικαστική διαμάχη  που ξεκίνησε με μηνυτή τον Βασίλη Χρυσανθίδη και μηνυόμενο τον Μιχάλη Σαμπάνη, αλλά με την αήθη συμπεριφορά του τεως Δημαρχου Γιάννη Βλάχου, ο οποίος χωρίς τσίπα εμφανίστηκε την Παρασκευή (07/10) ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών και κατέθεσε ενόρκως ως μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος του Μιχάλη Σαμπάνη !!!!
Αυτός ο κύριος ήταν Δήμαρχος Σερραίων ...
Γιάννη Βλάχο, όπως λέει και ο κυρ Αντώνης «δύσκολα ρούχα τα παντελόνια»   ... πολύ δύσκολα !!  και επειδή εμείς οι Σερραίοι δεν χαλάμε σάλιο για τέτοιες σχαμερές συμπεριφορές, "κάνε μας την χάρη" στην επόμενη φορά που θα στηθείς στον καθρέφτη σου,  ρίξε στο είδωλό σου και μια ρέχα για λογαριασμό μας ... ειλικρινά θα μας υποχρεώσεις

6 σχόλια:

  1. Ε, ΚΑΛΑ, Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζουν να προκαλούν.
    Την 'ωρα που καταρέουν τα πάντα την ώρα που ο μέσος Ελληνας στενάζει υπάρχουν Έλληνες που η οικονομική κρίση δεν τους αγγίζει.
    Δεν θα ε'ιχαμε κανένα λόγο να τους καταλογίσουμε κατι αν δεν ειυαγγελίζοταν την σωτηρία μας.
    Κ.Τσιπλάκης .Δεν δικηγορεί άρα ανεπάγγελτος.'Ομως διατηρεί πολιτικό γραφείο με υπάλληλο λαι όλα τα έξοδα που το συνοδευουν.Δίνει το παρον καθημερινά σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού άρα έξοδα.
    Πως λοιπόν τα βγάζετε περα κ.Τσιπλάκη.Επίσης καλό είναι να μας εξηγήσει και τις σχέσεις του με τον Λαρισαίο δικηγόρο κ.Κοντογιάνη όπως επίσης και με τον πρωην υπουργό της ΝΔ κ.Μπέζα που τον επισκέπτονται συχνά πυκνά.
    Ευγ.Χαιτίδης.Ο ίδιος απολαμβάνει μηνιαίαςσυνταξής 10.000 ευρώ .Η συζυγός του παραμένει στην Εγνατία οδο με αμοιβή 6000 ευρώ .Στην Εγνατία προσλήφθηκε το 1995 παράλληλα είναι και συνταξιούχος του δημοσίου από το 1993.
    Δεν θα είχα κανένα λόγο να αναφερθώ αν οι 2 κύριοι δεν οραματιζόταν την σωτηρία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://et.diavgeia.gov.gr/f/egnatia_odos/ada/4%CE%91%CE%93%CE%A746%CE%A88%CE%9F%CE%9D-%CE%95
    Η 70χρονη κ.Σαρριδου σύζυγος Χαιτιδη και συνταξιούχος του δημοσιου από το 1992

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τετοιο δημαρχο, πως να παει η πολη μας μπροστα! Εκτος απο βλακας ειναι και αχαριστος! Τι τον δενει με τον Χρυσανθιδη ; Ρε ποιον βγαζαμε για Δημαρχο. Ο Αντωνης τελικα, γραφικο μας τον λενε αυτα τα λαμογια , μαλλον ειναι ο μονος που τιμα τα παντελονια του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ