Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ "ΞΕΡΒΡΑΚΩΜΑ" ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ "ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ"


ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ 


"Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη
Ο "Εισηγητής του Μεσοπρόθεσμου", ο άνθρωπος των Μ.Κ.Ο. , ο αδίστακτος δοσίλογος της τροϊκας, ο ένθερμος υποστηρικτής της ανθελληνικής πολιτικής που οδηγεί σε μαρασμό την ελληνική κοινωνία και σε αφανισμό τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δήλωσε σήμερα ότι ευθαρσώς στηρίζει τους Δρογαλομπαλίτηδες στις Εκλογές του Επιμελητηρίου , γεγονός που έσπευσε να αποδεχθεί μέσα στην τρελή χαρά "ο Ζήκος του Επιμελητηρίου".

Ο ΦΕΡΕΤΖΈΣ ΈΠΕΣΕ ΝΩΡΙΣ

Είναι πλέον φανερό ότι οι Δρογαλομπαλιτήδες υπηρετούν την μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης και όχι τα συμφέροντα των μικρομεσαίων επαγγελματοβιοτεχνών. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γαντζωθούν με κάθε τρόπο "στην εξουσία" ώστε να συνεχίσουν την συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε γιορτές και πανηγύρια για να τσεπώνουν έξοδα κίνησης και ημερήσιες αποζημιώσεις εκατοντάδων ευρώ
Αναμένονται προσεχως και άλλες πασοκικές μνημονιακές στηρίξεις ... οψόμεθα λοιπόν

6 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ,
    Ο ΔΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΙ ΔΙΚΟΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΜΕΓΚΛΑΣ-ΧΡΥΣΑΦΗΣ -ΜΗ ΧΕΣΩ -ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΑΤΑΒΡΑΣΜΕΝΗ ΦΑΚΗ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΑ "ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΕΝΑ" ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒLOG Ο ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ Ο/ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ, ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ Η΄ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΟΞΥΤΗΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΛΟΓΙΚΗ,. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΔΥΚΝΕΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 800 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΟΤΟΝΤΑΙ ΤΟΠ BLOG ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ . ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καθολου καλε δεν στηριζει μεγκλα-χρυσαφη ο ιακχος.ποτε θα γραψεις κατι υπερ τους ρε ιακχε?για τους δρογαλομπαλιτιδες λεω.ειναι δυνατον να μην εχουν κανει τιποτε καλο?μα τιποτε?εστω ενα.οσον αφορα τις αποζημειωσεις ρωτα τον μεντορα σου τον χρυσαφη.απο που τιε επερναι διπλες???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ


    ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ

    ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ



    Έχοντας κατοχυρώσει το μέρισμα ειρήνης από την πτώση του «σιδηρού παραπετάσματος», προχωρούμε με τους βόρειους γείτονές μας στοχεύοντας στο κοινό ευρωπαϊκό όραμα. Το πρόσφατο παρελθόν με τα πολυάριθμα στρατόπεδα που ήταν έτοιμα για πόλεμο, άφησε σαν παρακαταθήκη στο παρόν, ευρύτατες εκτάσεις για εκμετάλλευση και κοινή χρήση. Ορθά σκεπτόμενη η πρώην και νυν ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αποφάσισε να παραχωρήσει μέρος αυτών των αστικών χώρων στις τοπικές κοινωνίες. Τώρα πλέον, ο πολιτισμός, η παιδεία και η τέχνη συστρέφονται για να πλέξουν μαζί την έννοια της ειρήνης ώστε να εγκατασταθεί αυτή πλέον σε αυτούς τους χώρους. Οι πολίτες των Σερρών έχουν δικαίωμα να γευτούν πια τους καρπούς της αναμονής για την παραχώρηση των στρατοπέδων.

    Προκειμένου να υλοποιηθεί το όραμα των δημοτών μέσω της δημοτικής αρχής, ο βουλευτής Σερρών Στάθης Κουτμερίδης πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα συνάντηση με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Σπηλιώπουλο για το θέμα της αξιοποίησης των πρώην στρατοπέδων της πόλης των Σερρών. Ο κ. Κουτμερίδης τόνισε στον υφυπουργό ότι παρά τις έντονες αντιδράσεις τόσο του ιδίου του βουλευτή, μέσω αλλεπάλληλων ερωτήσεων και παρεμβάσεων προς την εκάστοτε ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όσο και της τοπικής κοινωνίας, φορέων και πολιτών των Σερρών, παρατηρήθηκε χρόνια στασιμότητα στην παραχώρηση των χώρων. Επιπρόσθετα, επισημάνθηκε η άμεση ανάγκη αξιοποίησης των στρατοπέδων προς όφελος των Σερραίων πολιτών.
    Ο κ. Σπηλιώπουλος απάντησε ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί σύντομα, αφού κατόπιν διαπραγματεύσεων υπήρξε συμφωνία μεταξύ του υπουργείου και της δημοτικής αρχής.

    Βάσει της πρότασης της δημοτικής αρχής, 250 στρέμματα των στρατοπέδων Εμμ. Παπά και Παπαλουκά και των αποθηκών Λευκώνα, παραχωρούνται αποκλειστικά στον δήμο Σερρών για αξιοποίηση, ενώ θα πολεοδομηθούν 49,5 στρέμματα υπέρ του υπουργείου.

    Ο κ. Κουτμερίδης, προκειμένου να γνωστοποιήσει στο υπουργείο απόψεις περί πλήρους παραχώρησης των εκτάσεων, επικοινώνησε εκ νέου με τον υπουργό και τον υφυπουργό, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι η απόφαση ήδη έχει ληφθεί σε οριστικό βαθμό.

    Έχουμε λοιπόν μια ιστορική ευκαιρία να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής της πόλης, να κάνουμε πιο αξιοβίωτη την ευρύτερη περιοχή των Σερρών, τοποθετώντας φαντασία και δημιουργικότητα μέσα σε αυτούς τους εξαιρετικούς χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ