Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΕΤΡΟΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ...


ΠΕΤΡΟΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙΣ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΜΤΟΝ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥΣ;

http://tektonismos.blogspot.com/2011/10/blog-post_15.html


 Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ., θα αναγορευτεί ο Δικηγόρος Αθηνών, Χρήστος Μανέας. Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 12.00, στο Αμφιθέατρο Νέου Κτιρίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θέρμης. Το πρόγραμμα της Τελετής είναι το εξής:  . . .
Οι αγαθοεργοί σκοποί του βρίσκουν σήμερα έκφραση: Στον εξοπλισμό του Κρατικού Νοσοκομείου Φιλιατών – Θεσπρωτίας με πλήρη μονάδα ενδοσκοπήσεως, πλήρη μονάδα παθολογοανατομίας και 3 μονάδες τεχνητού νεφρού. Στην ανακατασκευή της κεραμοσκεπής επιφανείας 2.100 μέτρων του Γηροκομείου Καβάλας . . .
Στον πλήρη εξοπλισμό της μονάδας θεραπείας παιδιών με ειδικές ανάγκες του Κέντρου Αποκαταστάσεως Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΑΑΜΕΑ Δημόσιο Σχολείο) Σερρών. Στην επισκευή και εξοπλισμό της αίθουσας διδασκαλίας, συγκέντρωσης, ψυχαγωγίας των παιδιών με ειδικές ανάγκες του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών, και προσφορά ειδικού αυτοκίνητου για τη μεταφορά παιδιών με ειδικές ανάγκες.
Στην ανέγερση κλειστού Γυμναστηρίου 1220 τετραγωνικών μέτρων στο ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. ση Θέρμη. Στην επισκευή και αναπαλαίωση κτιρίου επιφανείας 600 μέτρων στο Δήμο Σερρών για τη στέγαση της Δημοτικής Πινακοθήκης Κωνσταντίνου Ξενάκη. 
Ο Χρήστος Μανέας έλαβε τιμητικές διακρίσεις από τους Δήμους Φιλιατών, Θεσπρωτίας, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής. 

Από το χρήστη Ανώνυμος στις O ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ την 14/10/2011

7 σχόλια:

  1. σωστος που σου το προτεινε ΣΩΣΤΑ το υιοθετησες
    ΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ/ΑΡΧΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΜΑΝΕΑ & ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ , ΣΧΟΛΙΟ,
    ΑΡΓΚΟΤΕΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΟΡΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΤΑ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΙΝΗ. ΨΩΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ (ΑΜΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ) ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ το πρότεινα και να δεις τώρα τί πανηγύρι θα γίνεται από σχόλια σε ΟΛΕΣ τις αναρτήσεις και όχι μόνο στις τρεις τέσσερις τελευταίες...έτσι "καίγονταν" οι προηγούμενες αναρτήσεις...όλα τα σκέφτεσαι ρε Ιακχε..αυτό πως και δεν...μέχρι και τα βίντεο με τους Ναζί απέσυρες απο το Youtube...πάλι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. === ΔΕΝ ΑΠΕΣΥΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ!
    ΕΔΩ ΣΚΕΦΤΕΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΝΑΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ Η ΓΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΘΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.
    ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΡΧΟΜΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΞΕΝΑΚΗ.
    ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΛΑΔΗ ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ . ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΕΘΝΙΚΟΙ, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΕ ? ΧΑΡΤΙ ΦΡΟΝΙΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ? Ή Ο ΜΑΝΕΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΕΦΕΡΕ ΤΠ ΠΟΠΟΛΟ ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΕΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΝΕΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ . ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ