Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΡΚΟ, ΦΩΝΤΑ, ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΑΓΡΟΝΑΥΤΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΑΒΕΤΕ;


Μάρκο , αυτή η νοικοκυρούλα που την εμπλεξες και στην πολιτική  (για να μας σώσει προφανώς) σε ποιές ενεργειες προχώρησε ως Επιθεωρητής Εργασίας  σε βαρος του Διοικητικού Συμ,βουλίου των "ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ" , του ΚΑΑΜΕΑ, του Σωματείου "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ" που εκμεταλλεύονταν παράνομα το κυλικείο του Νοσοκομείου, όταν ηρθε στο φως της δημοσιόπτητας ότι οι εργαζόμενοι φυσιοθεραπευτές στο ΚΑΑΜΕΑ και οι δασκάλες του Παιδικού Σταθμού των "εργαζομένων" του Νοσοκομείου, πληρωνόταν παράνομα και ήταν δηλωμένοι ως εργαζόμενοι στο κυλικείο;

Μιλάμε για καραμπινάτη συγκάλυψη φοροδιαφυγής και όχι μόνο ...

Στους διαδρόμους του Νοσοκομείου Μάρκο μου, μιλάνε ότι εσύ "μπλοκάρεις" τον Φώντα, να περατώσει την εκκαθαριση των "ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ"

Αυτά προς το παρόν ...

5 σχόλια:

  1. "Πράσινο" για υπερωρίες 90 ωρών τον μήνα για τους αποσπασμένους και διατεθειμένους υπαλλήλους στα γραφεία υπουργών, βουλευτών και κομμάτων, όταν το όριο για τους δημοσίους υπαλλήλους είναι 20 ώρες και η μείωση των αμοιβών φτάνει έως και...

    60% .

    Με τροπολογία-πρόκληση που κατατέθηκε χθες στο πολυνομοσχέδιο η κυβέρνηση δίνει τη δυνατότητα παροχής έως και 90 ωρών μηνιαίως για τους αποσπασμένους και διατεθειμένους υπαλλήλους στα γραφεία υπουργών, βουλευτών αλλά και κομμάτων, την ίδια στιγμή που το ανώτατο όριο υπερωριών για όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο είναι μόνο 20 ώρες.

    Μεταξύ των νομοτεχνικών παρεμβάσεων που κατέθεσε η κυβέρνηση χθες για το πολυνομοσχέδιο προστέθηκε εδάφιο στο άρθρο 20, το οποίο αναφέρει ότι ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 16 του νόμου 3205/2003, όπου καταγράφεται το καθεστώς υπερωριών για συνεργάτες υπουργών, βουλευτών και κομμάτων που είναι δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν αποσπασθεί ή διατεθεί στα παραπάνω γραφεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα να μην ακουγεται μόνο ! Τι έγινε τα τελευταία χρόνια και από πίσω δεν ήταν ... ο Μάρκος;
    Στο νοσοκομειο Φωντας και Σάσα ήταν δικά του..."εργα", δεν θα του έκαναν ένα χατηράκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΤΑΛΙΝ (ΜΑΡΚΟΣ) ΧΤΥΠΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΤΑΚΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε, ρε ΠΑΣΟΚ που σε κατάντησαν! Και την Κατσολα υποψηφια σου εδωσαν να ψηφισεις, ελέω Μάρκου...
    Εγω φταιω μετά αν σε φτυνω Μάρκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Πράσινο" για υπερωρίες 90 ωρών τον μήνα για τους αποσπασμένους και διατεθειμένους υπαλλήλους στα γραφεία υπουργών, βουλευτών και κομμάτων, όταν το όριο για τους δημοσίους υπαλλήλους είναι 20 ώρες....μονο αυτοι και οι υπαλληλοι του Φοντα στον αξονικο τομογραφο του νοσοκομειου γραφουν 60+ ωρες με τις ευλογιες και τις Σασας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ