Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΒΑΓΓΕΛΑ , ΠΑΜΕ "ΤΑΡΙΦΑ" ΤΩΡΑ ...



Ας αναλύσουμε τώρα Βαγγέλα τα όσα ανήκουστα είπες για τον "ταρίφα" στην εκπομπή της Λίας Μαυρίδου :

Είπες…«Ο ειδικός συνεργάτης παίρνει 1350 ευρώ». Πόσα όμως κοστίζει στο Δήμο και στους δημότες(και όχι πόσα τσεπώνει ο ίδιος); 

Σαν καλός μαθηματικός που είσαι, ξέρεις ότι 15000 ευρώ για έξι μήνες μας κάνουν 2500 ευρώ το μήνα. Για κοίτα την πρόσληψη 14-6-2011,


δες και το προϋπολογισμένο ποσό για το (υπόλοιπο του) 2011 και κάνε τη διαίρεση (άσε που ο ειδικός συνεργάτης συνάπτει ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, άρα τι σκατά ασφαλιστικές κρατήσεις έχει;) 

Είπες… «Ναι, ήταν φωτογραφική η προκήρυξη της θέσης για ειδικό συνεργάτη» Το ερώτημα περιττεύει, θα σου αρκούσε ένα βλέμμα περιφρόνησης από έναν από τους εκατοντάδες άνεργους (και όχι επαγγελματίες ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ) πτυχιούχους νέους στο Δήμο Εμμ. Παππά με ζηλευτά βιογραφικά που θα λειτουργούσαν θαυμάσια σαν ειδικοί συνεργάτες. Είπες…«Θέλω ο ειδικός συνεργάτης να είναι πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης μου» Γιατί; Τι δραστηριότητες έχει να κρύψει ένας δήμαρχος για να θέλει κάποιον δίπλα του της απολύτου (τυφλής) εμπιστοσύνης του; Δήμαρχος είναι, δηλαδή δημόσιος λειτουργός, και όχι μαφιόζος. 

Είπες…«Όλοι οι αιρετοί με τον ίδιο τρόπο προσλαμβάνουν» Αν ήμουν άλλος δήμαρχος θα σου ’κανα μήνυση που με τσουβαλιάζεις με τις βρωμιές σου, αλλά προς το παρόν θυμήσου την τύχη κάποιου άλλου (Βουλγαράκης) που μιλούσε για «νόμιμο και ηθικό» 

και διάβασε αυτό: «… Τέλος στην πρακτική που ακολουθούνταν μέχρι σήμερα, για την επιλογή των ειδικών συνεργατών και συμβούλων των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης έρχεται να βάλει, με απόφασή της (πατήστε εδώ) η διοικητική επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/06…»
 http://messolonghinews.blogspot.com/2011/07/blog-post_1207.html


Όμως Βαγγέλα δεν τολμησες να πεις την αληθινή αιτία της επιλογής με «φωτοφραφική προκύρηξη» του Παλάζη και για ποιόν λόγο δεν βρέθηκε ένας ομόσταυλός σου Πασόκος για τον εμπιστευθείς ως "ειδικό συνεργάτη" αλλά διάλεξες εναν "παραδοσιακά συντηριτικό  δεξιό" ...

Θα μας το πεις ή θα μιλήσει ο iaskxos ?

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ?
    ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΕΙ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ.
    ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?
    ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ?
    ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ?
    ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ?
    ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΠΥΡΟΛΗΜΑΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ.
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ' ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ (ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ)?

    ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ?

    ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
    Ή ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΑΝΤΡΑΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ειδικε απατεωνα του νομου Σερρων ,γραψε κατι για την ...ταμπακιερα και ασε τους αποπροσανατολισμους για ειδικους συνεργατες αλλων δημων .Και ...η κυρια δεξια της φωτο γιατι δεν σ αρεσει? Ζοριζει το αφεντικο σου μαλλον και συ σαν καλο μαντροσκυλο ...γαυγιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @3:43,χα,χα,σκέψου να την έβλεπες πριν πάει στην πρωτεύουσα και ''κόψει'' την αλά Πινόκιο μύτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ