Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

MAΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ Η ΠΑΣΟΚΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ...


 Από το 1981 μέχρι σήμερα "αλλάζουν" την Ελλάδα με τον αρχιτσαρλατάνο Ανδρεα Παπανδρέου και τον Εβραίο Ααρών Αβουρί (Σημίτης), από τον Μαϊου του 2010 συγκρούονται με κατεστημένα συμφέροντα και λογικές, μεταρρυθμίζουν την Ελλάδα με το σύνθημα "ή αλλαζουμε ή βουλιάζουμε" με τον πολωνοαμερικανοεβραίο δωσίλογο  Τσαντ-Μινεϊκο-Παπανδρέου, χαριν συντομίας Γ.Α.Π.  και βούλιαξαν όλους τους Ελληνες στην φτώχια και της εξαθλίωση, παρέλαβαν τον Οκτωβριο του 2009 το Δήμοσιο Χρέος  στο 115 % του ΑΕΠ , από την "σβουνιά της Ραφήνας", το στρουμπουλο ανηψακι του "γιαλαντζί Εθνάρχη" και το έφθασαν αισίως στο 160% του ΑΕΠ με πρόβλεψη στην αρχή του 2012 να αγγίξει το 190% του ΑΕΠ και τωρα για να εκτονωθεί η εκκολαπτόμενη οργισμένη αντιδραση  των νεόπτωχων πλέον Ελλήνων, άρχισαν τις "αλλαξοκωλίες" μεταξύ τους ...

Τάχαμου , Τάχαμου  "ταράχθηκε το πολιτικό σύστημα" από την "παπαριά" του Λοβέρδου, της Αννας και του Ραγκούση, που όμως ήταν καλόδεχούμενη από τον Τζεφρεϋ και τον Μπένυ !!!

Ουυυυυυυυυστ Βρε κοπρόσκυλα ...

21 σχόλια:

  1. Ουστ γομαροξεφτιλοπουλημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ . ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγάζουν τον στρατό να μαζέψει σκουπίδια ! Οι ''πατριώτες '' που θέλουν να σώσουν την πατρίδα έτσι αντιλαμβάνονται τον ρόλο του στρατού , για τα σκουπίδια ! Οι τρεις όταν λένε μεταρρυθμίσεις αυτό εννοούν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ........................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι ξεκάθαρη η στάση μου για Πάγκαλο - Βενιζέλο . Συνεπώς οι τρεις συγκεκριμένοι , έχουν κάθε δικαίωμα να είναι στις τρεις πρώτες θέσεις στο πρώτο δρομολόγιο .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο elikopteras ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ.................ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΕΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ elikopteras ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΦΑ,ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.....ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ.....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ...................................................ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 11.00μμ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ.......................................................................................................................................................Υ.Γ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ 11:45
    ΒΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ
    ΒΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΩΣ ΞΕΡΕΡΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ?
    ΑΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΔΏΝΥΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.
    ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΣΚΑΤΩΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕΣ ΗΛΗΘΙΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ.
    ΚΟΛΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ , ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ.
    ΕΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΝΟΔΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ....................
    ................................................
    ....ΗΛΙΑΣ ΠΕ(ΠΑΡΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ)3 ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. === 9:18 , ΗΛΙΑ ΠΕ4 Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ , "ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ" ( ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ 11:00 μμ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχουμε απεργία αυτή τη βδομάδα και την άλλη παρέλαση και μια και θέλουν να μας γυρίσουν το 1940 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ :
    ΑΕΡΑ , ΑΕΡΑ
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΣΧΟΛΕΙΑΖΕΙΣ?
    ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ,
    ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ.
    ΑΛΛΟΣΤΕ Η ΣΤΑΣΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι έχω αρχίσει τα δρομολογία . Πολλές φορές έχω πει ότι για να ξεκινήσω τα δρομολογία πρέπει να συμβάλλουν και να με βοηθήσουν πολλοί . Επίσης αν είχα ξεκινήσει τα δρομολογία η κατάσταση στους Έλληνες πολίτες θα ήταν πολύ καλύτερη .
    Επίσης έχω να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με τον ΜΗΤΣΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ γιατί όπως γνωρίζετε εγώ είμαι ένας εθελοντής , ενώ ο συγκεκριμένος κύριος είναι ένας επαγγελματίας που αγωνίζεται για την απελευθέρωση του επαγγέλματος του πρωθυπουργού .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΑΚΧΕ ΤΟΝ ΠΕ4 , ΤΟΝ ΛΑΠΑ ΠΟΙΗΤΗ ΗΛΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΤΟΝ 11.45 & 9.18 , ΤΗΝ ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ . ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ . ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ . ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά τον Μαύρο , τον Ζίγδη , τον Πεσμαζόγλου , τον Παπακωνσταντίνου τους θυμάστε ? Θυμάστε πως κατάντησε η Ένωση Κέντρου ? Τη θέση της Ένωσης Κέντρου θα πάρει το ΠΑΣΟΚ και τις θέσεις των παραπάνω ο κύριος χωρίς σάλιο , η κυρία της λέσχης , ο κηπουρός από την Πάρο , ο εθνικός μπάτσος κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΕΣΗ Ο GAP ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . ΑΡΕ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......................................................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΡΕ 4:24 ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΧΑΪΒΑΝΑΚΙ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ
    ΟΤΙ Ο 09:18 ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ
    Ο 11:45 ΕΙΜΑΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΕ4 ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ.
    ΑΜΌΡΦΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΟ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΤΕΟΙ(ΙΑΚΧΟΣΠΕΡΜΑΤΑ).
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΙΑΚΧΟΠΑΡΕΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΘΟΤΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://www.youtube.com/watch?v=jUiydkgGKjI&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ
    ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ