Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ- ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ :"OI ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ"

   
  Μια άστοχη δήλωση του Χρήστου Μέγκλα ήταν αρκετή για να  καταδείξει την ποιότητα του πολίτευεσθαι των δύο γαλάζιων βουλευτών ... Ο Μέγκλας ζήτησε από την υπάρχουσα Διοίκηση του Επιμελητηρίου "να μεριμνήσει" ώστε να συμμετέχουν στις εκλογές και αυτοί πολύ αποκλείονται εκ του νόμου επειδή οφείλουν τις εισφορές τους , περίπου 4.000 επιχειρηματίες από τους 12.000 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους.


Όμως άρπαξαν την ευκαιρία τα "δυό γαλάζια αστροπελέκια" και με περισπούδαστο ύφος εμφανίστηκαν στο ΔΙΚΤΥΟ και δήλωσαν ότι η μαζικότητα της συμμετοχής των επιχειρηματιών στην εκλογική διαδικασία είναι αναγκαία και επιτακτική γιαυτό λόγω και της οικονομικής κρίσης η Διοίκηση του Επιμεληξτηρίου πρέπει να διευκολύνει τους οφειλέτες επιχειρηματίες ώστε να συμμετεχουν στις εκλογές.

Άκρατος λαϊκισμός δηλαδή. Ανέξοδα και χωρίς ίχνος σοβαρότητας οι δύο βουλευτές "τάχθηκαν υπέρ του δοκιμαζόμενου λαού" από τα βάναυσα μέτρα της "κακιάς κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ"

Φτηνή αντιπολίτευση σε όλο της το μεγαλείο ...

4 σχόλια:

  1. δεν μας λες ουτε την ατυχη δηλωση ουτε τι καναν οι δυο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

    aeroplanas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ