Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΡOYΣΟ - ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ -ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;


9 σχόλια:

  1. μερος δευερο.οπως ειπαμε σερραιοι εχει εκλογες το εβες και τα ιακχακια εχουν πεσει με τα μουτρα στην στηριξη χρυσαφη και της βιτρινας του μεγκλα.ταχα μου δηθεν "τα χωνει"στα παιδακια του χρυσαφη χατζηλιαδη και ευφραιμιδη.και ντεμεκ στον ρουσο τον ασχετο με το ειδος.αν θελεις στα αληθεια να τα χωσεις στα παιδια ρωτα το χατζηλιαδη ο οποιος διαχειριζετε 15.000.000 € που πηγαν τα χρηματα και τι θα κανει με τα καθηστεριμενα δανεια που τρωει και πιεση απο ψηλα!!και τον ευφραιμιδη που πηγανε τα 25.000 ευρω του εμπορικου συλλογου οταν ητανε ταμιας εκει..τον δε ρουσσο μην τον ρωτας τιποτε γιατι ....τζαμπα καιει η λαμπα.αν θελετε να ειστε δικαιοι ιακχακια καντε τρεις αναρτησεις και τρεις ερωτησεις και στους δρογαλομπαλιτιδες στον χητζηλιαδη και στον ευφραιμιδη να απαντησουν και οι τρεις στη σειρα μαγκιτες μου δεν θα τους χαριστω καθολου αλλα οχι μονο στο ενα μερος.διαβασα σε ενα σχολιο που ελεγε ενας οτι αυτη η ομαδα πριν δεκα χρονια ξεκινησε για να κατακτησει τα παντα αλλα στο δρομο.....ου ρε κουραδες...
    ευτυχως αποχωρησα πολυ νωρις

    ενας πολυ παλιος εακμιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τασον κον πρωην υποδιοικητη του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
    και τουτος με ΦΟΝΤΑ


    πρρρρρρρρρρρρρρρρρ τζακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. IAKXE άσχετο (?)
    για τα ΚΕΡΔΥΛΛΙΑ ςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ
    Ο 5:05 δικαιο εχει ΚΑΝΤΟ -DO IT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΕΡΔΥΛΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ 17-10-1941

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυρ ρουσσο
    σημερα σαν αναρχογατουλης κανατε δηλωσεις
    να φυγουν και οι 300 ???
    πολυ ΠΡΟΧΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΟΥΡΔΟΜΑΓΚΕΣ,ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΡΦΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ,Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΛΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΩΛΗΤΡΙΑ 18 ΕΤΩΝ,ΚΟΥΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγάλη μαφία είναι ο προεδροσ της συνεταιριστικης Τραπεζας ο χατζηηλιαδης Ιωαννης. Καλύπτει  τα μεγάλα καθηστερουμενα δάνεια λόγο συμφέροντον και λόγο ψήφων στης εκλογές.καλύπτει  μπουτακογλου λογο του αντιπροέδρου Καφεστιδη που η γυναίκα του έβγαλε μεγαλύτερη εκτίμηση στο ακίνητο μπουτακογλου και ο Πεθερος του έδωσε το δάνειο2)καλύπτει ρουστανη λόγο παλυ αντιπροέδρου Νοτι Καφεστιδη επειδή Πεθερος του έδωσε ο πρώην διευθυντής εδωσε το εκατομμύριακη στον ρουστανη 3)καλύπτει τα δάνεια του4)ο καπετάνιος είναι κουμαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ