Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ... ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ


 Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει την πόλη από τους "νταβατζήδες των τραπεζοκαθισμάτων" εμφανίζεται ο Δήμαρχος  και διέλυσε έτσι της φήμες ότι για τον λόγο αυτό "'εφαγε" από Αντιδήμαρχο τον Στεργίου.

Με την σταση στου Δημάρχου συμφωνώ πλήρως και υποσχόμαστε ως κοινωνία να την στηρίξουμε. Δεν είναι δυνατόν οι κυριοι αυτοί θρασύτατα να μετατρέπουν δημοτικούς χώρους και τα πεζοδρόμια σε καταστήματα καταβάλλοντας ετήσιο ενοίκιο στο Δήμο , 25 ευρώ τον χρόνο μόνο για το 1/4 της έκτασης που καταλαμβανουν ενώ πληρώνουν στους ιδιώτες ιδιοκτήτες των ακινήτων απο 3.000 μέχρι 7.000 ευρώ τον μήνα !!!!

 Χώρια που οι κυριοι αυτοί χρωστάνε επι χρόνια  στο Δήμο το 2%  των δημοτικών τελών που εισέπρατταν από τους πελάτες τους  και υπό την ανοχή των εκαστοτε Δημαρχων το ιδιοποιούνται μεχρι σήμερα παράνομα

Ομως Δήμαρχε σειρά έχουν οι παρανομίες της λαϊκής Αγοράς και οι "γνωστοί μπαταχτζήδες" του Αλιμπέκιουι   ( που οι νεοσερραίοι αποκαλούν κατοίκους του Αγίου Αθανασίου) σε ΔΕΥΑΣ , ΠΟΛΕΟΔΟΜΊΑ κτλ

6 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΟΣ ΙΑΚΧΕ
    ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ/ΤΟΠΟΕΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ ¨ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ( ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ) ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ? ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ . ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ? ΟΙ ΥΠΟΛΥΠΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ 4-5 ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γλυκούλης που είναι ο κ. Αγγελίδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
    ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ,ΣΕ "ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ"

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ
    ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα κανει το μαγκα και στο
    νταρνακομαγαζο της πλατειας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ?

    πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ τζακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ