Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


1 σχόλιο:

  1. Με δήλωση του στο infoserres.gr και τον Παναγιώτη Σαββίδη, ο αντιδήμαρχος Βισαλτίας Γιώργος Παπαπαναγιώτου, διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα πλαστά τιμολόγια, που έχει αναστατώσει τους σιτοπαραγωγούς της περιοχής του. Σύμφωνα με καταγγελίες παραγωγών, που....
    έφτασαν στο infoserres.gr, οι δύο αντιδήμαρχοι του δήμου Βισαλτίας Γιώργος Παπαπαναγιώτου και Δημήτρης Σταυρίδης, φέρονται να ήταν μεσίτες της επίμαχης εταιρείας, με έδρα την Γερακαρού Θεσσαλονίκης, που βρέθηκε στο στόχαστρο ελεγκτικών μηχανισμών της Ε.Ε που ανακάλυψαν την απάτη. Ωστόσο ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του δήμου Βισαλτίας, Γιώργος Παπαπαναγιώτου, διαψεύδει κάθε εμπλοκή του και προειδοποιεί με μηνύσεις.
    «Είμαι υποχρεωμένος να προβώ σε καταγγελία όσων διαδίδουν αυτά τα ψεύδη, αφού ουδέποτε είχα σχέση και υπήρξα μεσίτης της συγκεκριμένης εταιρείας, ουδέποτε διακίνησα «καρτελάκια» και ουδέποτε είχα εμπλοκή στη συγκεκριμένη ιστορία» δήλωσε συγκεκριμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ