Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ "Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ" ΤΩΝ ΚΕΡΔΥΛΙΩΝ ...





 

Αυτός είναι ο κουμμουνιστής αρχισυμμορίτης Θανάσης Γκένιος ή Καπετάν Λασσάνης, δάσκαλος εξ Ηρακλείας καταγόμενος, ο οποίος ήταν ο υπευθυνος που επεδίωξε και προκάλεσε την αντίδραση των Γερμανών κατα των χωριών Ανω και Κατω Κερδυλίων και πέτυχε την εκτέλεση 211 κατοίκων αυτών, ως αντίποινα  την 17η Οκτωβρίου 1941

Ο Δήμος Σερρών μετά από πρόταση του Περιοδικού "ΓΙΑΤΙ" μετονόμασε οδό της πόλης μας με το όνομα αυτού του δολοφόνου κουμμουνιστοσυμμορίτη.

Επίτευγμα Τζανακάρη ... ( τώρα εγώ γιατί θυμήθηκα την εποχή του Άρη του Ξηρού; ... "έχουν οι καιροί γυρίσματα", ε Βασιλάκη;)


Κυρ' Αντώνη Αναστασιάδη , αυτό το αίσχος πως το επέτρεψες;

Υ.Γ. Ο Αρης Ξηρός ήταν ο Διοικητής του Β' Γραφείου της 10ης Μεραρχίας επί Επαναστάσεως, οπού υπηρέτησαν την στρατιωτική τους θητεία του μερικοί λεγάμενοι ... μετέπειτα δημοκράτες αντιστασιακοί

25 σχόλια:

  1. Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των
    ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
    Ποτέ από το χρέος μη κινούντες·
    δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις,
    αλλά με λύπη κιόλας κ’ ευσπλαχνία·
    γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
    είναι πτωχοί, πάλ’ εις μικρόν γενναίοι,
    πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε·
    πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
    πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.

    Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει
    όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
    πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
    κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.

    Κ.ΚΑΒΑΦΗΣ-ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ
    Ποιοι να ειναι αραγε οι εφιαλτες;;;
    ΝΙ.ΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΝΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΔΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αγαμία σ' έχει βαρέσει στο κεφάλι, αλλιώς δεν εξηγείται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βασιλάκης είναι ένα από τα γνωστά πολιτιστιστικά λαμόγια της πόλης που ζουν από λεφτά της τοπικής Αυτοδιοίκησης χαϊδεύοντας ή εκβιάζοντας τα αυτιά των ηλιθίων πολιτικών αρχόντων της πόλης και του Νομού. Δυστυχώς ελάχιστοι αντιστάθηκαν σε αυτόν. Από τους αιρετούς νομάρχες όλοι τον προσκύνησαν διαθέτοντας μεγάλα ποσά σε αυτόν πιστεύοντας ότι προάγουν τον πολιτισμό. Να πω ονόματα: Καρυπίδης, Παπαπαναγιώτου και το αποκορύφωμα ο Φωτιάδης που γέμισε με τα καρτ ποσταλ του όλη την Νομαρχία την στιγμή που δωρεάν μπορούσαν να τα πάρουν από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Ο δήμαρχος ΜουσταφαΠέτρος στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης απέδειξε άγεται και φέρεται από συμφέροντα προσώπων και ξεπερασμένες πρακτικές. Πρέπει να γνωρίζει ότι τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Χάνει συνεχώς τους υποστηρικτές του στη βάση καθώς ασπάζεται τα όσα του λένε τα γνωστά πολιτιστικά λαμόγια της πόλης. Αλλά το κυριότερο δεν ξέρει πως θα του συμπεριφερθεί αύριο ο εξαχρειωμένος και αγανακτισμένος λαός !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ ?
    ΙΑΚΧΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ! ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βασιλακης ειχε και στενους δεσμους με την χουντα στην Νομαρχια ως υπευθυνος της εκδοσης περιοδικου της με τον τιτλο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=09/11/2011&s=naytilos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αντίσταση σε κατοχικές δυνάμεις θεωρήθηκε από όλα τα δικαστήρια του κόσμου (και της Νυρεμβέργης) πράξη πατριωτισμού.
    Τα αντίποινα σε αμάχους θεωρήθηκε απο τα ίδια δικαστήρια ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ...Διαφωνείς βρε παπάρα Χρυσαύγουλα που χαρακτηρίζεις αριστεράντζα όποιον διαφωνεί με τις φασιστομαλακίες σου;
    Για να καταλάβεις ότι Ιακχοι υπάρχουν -δυστυχώς- σε όλες τις εποχές...

    «Δεν είναι δυνατόν να ήσαν άνθρωποι με σώας τας φρένας αυτοί που υπεξαίρεσαν εν ώρα νυκτός την Γερμανικήν σημαίαν, η οποία εκυμάτιζεν, επί της Ακροπόλεως, παραπλεύρως της Εθνικής μας Σημαίας. Διότι μόνον παράφρονες ή όργανα ξένης προπαγάνδας ημπορούσαν να διαπράξουν μιαν τόσο επαίσχυντο πράξιν. Και είναι βέβαιον ότι, αν οι δράσται του εγκλήματός της περιήρχοντο εις χείρας του ελληνικού λαού, θα λυντσάροντο από αυτόν τον ίδιον ως εχθροί της πατρίδος μας». Eφημερίδα «Βραδυνή», 1941.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ιακχε
    χαρηκες,χαρα μεγαλη
    α ι ντε
    αλλη αναρτηση ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με την αξιοθαύμαστη λογική σου ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ είναι και ο προσφιλής σου Ι.ΜΕΤΑΞΑΣ γιατι δεν είπε περάστε στου Ιταλούς και χάθηκαν χιλιάδες Ελληνες, ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ κι ο Κολοκοτρώνης για τις σφαγές του ΙΜΠΡΑΗΜ στην Πελοπόνησο, ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ και ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ γιατί μετά τις Θερμοπύλες τα ρήμαξαν στην Στερεα Ελλάδα οι Πέρσες... ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ κι... εγώ αν δεν καθήσεις να τις φας γιατί μετά θα σου γα... το ταμριριρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ==== 8:43 ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ. ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΣΣΑΝΗ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΜΕ "ΔΕΞΙΟΥΣ" ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

    ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΟΥΜΕΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δηλαδη οι δεξιοι κατοικοι περιμεναν τους γερμανους? τι λες τωρα. δεξιος ηταν και ο παπους μου και τον σκωτωσαν στο ξυλο με τα χερια τους . ο γκενιος αν και σλαβοφωνος δεν εκατσε να βουλγαρογραφτει να χωρτασει ψωμι. θα μας τρελανεις κοιολας , λες ο χωρικος να είχε πολιτικη συνιδιση ? οποιος τον κυνηγουσε απενατι του ηταν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάθε Ιστορία, ρε Ίακχε...
    "...ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ τμήμα, που συγκροτήθηκε τον Αύγουστο 1941 στην περιοχή Νιγρίτας πήρε την ονομασία «Οδυσσέας Αντρούτσος» και είχε καπετάνιο τον Θανάση Γκένιο έφεδρο ανθ/γό και δάσκαλο στα Κερδύλια, που έγινε αργότερα γνωστός με το ψευδώνυμο «Λασσάνης». Η δύναμή του ήταν γύρω στους 30 άνδρες και μεταξύ αυτών ήσαν και 2 Νεοζηλανδοί.
    ΣΤΙΣ 7 και 9 Σεπτεμβρίου οι αντάρτες του Λασσάνη αφόπλισαν τους χωροφύλακες των χωριών Μαυροθάλασσας, Ευκαρπίας και Δάφνης.
    Ύστερα από προδοσία όμως στους Γερμανούς ότι οι κάτοικοι των Κερδυλίων είχαν χαρακτηριστεί επί 4ης Αυγούστου κομμουνιστές και ότι το χωριό ήταν η βάση του ανταρτικού τμήματος, ισχυρή γερμανική δύναμη κύκλωσε τα Κερδύλια το πρωί της 20ής Οκτωβρίου και αφού εξετέλεσε με πυρά πολυβόλων 220 άνδρες 15-60 ετών, έκαψε κατόπιν όλα τα σπίτια και στο πάνω και στο κάτω χωριό.
    ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ημέρες τουφέκισαν οι Γερμανοί και στα γειτονικά χωριά κάμποσους νέους για εκφοβισμό και κρέμασαν και 3 αντάρτες καταγόμενους απ' τα Κερδύλια, που πιάστηκαν κατόπιν προδοσίας όταν κατέβηκαν να τακτοποιήσουν τις άστεγες οικογένειες τους."
    http://www.freeforum-gr.net/index.php?topic=6170.0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαβαστε να μπειτε στο κλιμα της εποχης και να καταλαβετε γιατι υπηρξαν Ελληνες που πηραν οπλα απο τους Γερμανους να κυνηγησουν τους κομμουνιστες



    Επίσης εις τό φύλλον της 10 Σετττεμβρίου 1975 της εφημερίδος, ΤΑ ΝΕΑ αναγράφεται άφήγησις τοϋ διοικητού τοϋ ΕΛΑΣ Θράκης, πρώην λοχαγού τοϋ 'Ελληνικού Στρατοϋ Κ. Κωνσταντάρα, σχετικώς με τήν ϊδρυσιν τών ορ­γανώσεων τοϋ ΚΚΕ εις περιοχήν Μακεδονίας. Μεταξύ τών άλλων ό Κων­σταντάρας αναφέρει, δει:

    « . . .Στις 7 και 9 Σεπτεμβρίου or αντάρτες τοϋ Λασσάνη (σ σ. έφεδρος ανθυπολοχαγός Θανάσης Γκένιος άπό τη Τζουμαγιά Σερρών) άφώπλισαν τους χωροφύλακες τών χωριών Μαύρο θάλασσας, Εύκαρπίας και Δάφνης. Ύστερα όμως άπό προδοσία... ισχυρή γερμανική δύναμη κύκλωσε τά Κερδύλια το πρωϊ της 20 Όκτωβρίου και αφού έξετέλεσε με πυρά πολυβόλων 220 άνδρες 1 5-60 ετών. έκαψε κατόπιν όλα τά σπίτια και στα πάνω και στα κάτω) χωριά. Τις επόμενες ήμερες τουφέκισαν οΐ Γερμανοί και στα γειτονικά χωριά κάμποσους νεους για εκφοβισμό και κρέμασαν και 3 άντάρτας καταγόμενους άπό τά Κερδύλια, πού πιά­στηκαν κατόπιν προδοσίας, όταν κατέβηκαν να τακτοποιήσουν τις άστεγες οικογένειες τους...» Και εδώ διά τόν άφοπλισμόν μερικών χωροφυλάκων εθανατώθη-σαν 220 άτυχεις κάτοικοι της Μακεδονίας μας!

    Όλαι αύται αϊ θυσίαι αθώων κατοίκων τής περιοχής αυτής έλαβον χώραν χωρίς νά κτυπηθή έστω και εις Γερμανός! Πρώτος στόχος τών κομ­μουνιστικών ομάδων ήσαν οι "Ελληνες Χωροφύλακες! "Ετσι ήρχισε νά γρά-φετσι ή Ιστορία...«τών αγώνων ενάντια στον εχθρό», όττως έλεγε τό ΕΑΜ! Είς τήν συνέχειαν ό Κωνσταντάρας αναφέρει τήν δράσιν μιας άλλης ομάδος τοϋ έφεδρου ανθυπολοχαγού Χρ. Μόσχου ή Καπετάν Πέτρου , ό όποίος τήν 22 Σετττεμβρίου 1941 έφόνευσεν είς ενέδραν 3 Γερμανούς στρατιώτας είς τά 62 χιλιόμετρον τής όδοΰ Σερρών-Θεσσαλονίκης και τήν 19 Όκτωβρίου άλλους 4 Γερμανούς και 1 "Ελληνα Μοίραρχο ν, κοντά είς τό Στρuμωνικόν.'Αποτέλεσμα τούτων ήτο ή έκτέλεσις ϋπό τών Γερμανών είς αντίποινα κατά τήν 25 Όκτωβρίου, 96 κατοίκων τών χωρίων Κλειστού, Άμπελοφύτου και Κυδωνιάς, καθώς και ή πυρπόλησις όλων τών οίκιών τών χωρίων τούτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ===== ¨3:59 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΕΝΙΟΥ;

    "ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΑ ΚΡΑ ΑΚΟΥΣ" ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο 3΄59 ποσο βλακας εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και δεν είμαι σλαβόφωνος kai thn istoria thn kseroyme kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και εάν ξερεις τοσα πολλα πες μας το ονομα του Λεωνιδα για την περιοχη Νιγριτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. =========
    ========= 12:04
    " Ύστερα από προδοσία όμως στους Γερμανούς ότι οι κάτοικοι των Κερδυλίων είχαν χαρακτηριστεί επί 4ης Αυγούστου κομμουνιστές και ότι το χωριό ήταν η βάση του ανταρτικού τμήματος, ισχυρή γερμανική δύναμη κύκλωσε τα Κερδύλια το πρωί της 20ής Οκτωβρίου και αφού εξετέλεσε με πυρά πολυβόλων 220 άνδρες 15-60 ετών,"

    ΠΟΣΟ , ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ;

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΩΝ ΚΕΡΔΥΛΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΕΝΙΟ

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ "ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ" ΟΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΗΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΒΑΣΗ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ...

    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ...
    "ΠΕΤΑΞΕ" ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ Ο ΙΑΚΧΟΣ Κ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΕ Κ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΧΑΧΑ!!ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δείτε τις φωτογραφίες για να κατανοήσετε πλήρως το "θεάρεστο έργο των Ελλήνων Χωροφυλάκων" επι κατοχής...

    http://kokkinosfakelos.blogspot.com/2011/04/blog-post_02.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Δείτε τις φωτογραφίες για να κατανοήσετε πλήρως το "θεάρεστο έργο των Ελλήνων Χωροφυλάκων" επι κατοχής..."
    http://kokkinosfakelos.blogspot.com/2011/04/blog-post_02.html

    ========== 11:20 ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ( ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για τις υπόλοιπες φωτογραφίες φασιστοΙακχε, μούγκα στη στρουγκα, ε; Για το Δίστομο, για την νεαρή ΕΛΑΣιτισα,το Κοντομάρι, την Κεφαλονιά, κλπ, κλπ (τα κλπ είναι χιλιάδες πτωματα "μαυραγοριτών" κατ'εσέ που σκότωναν οι Γερμανοί για να προστατέψουν τους δύσμοιρους Ελληνες που -παρεμπιπτοντως- λατρευε και ο Χιτλερ...χα,χα,χα,..τελικά είσαι μεγάλος καραγκιόζης εκτός από φασίστας Γερμανοτσολιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και οι δεξιοί που είχαν βγει στο βουνό; Μάλλον παρασυρμένοι από τους κομμουνιστοσυμμορίτες θα ήταν, ε, Ιακχε;Περίεργη αντίληψη για το τί είναι πατριώτης έχεις ρε Ιακχε...κρίμα, γιατί έτσι ακυρώνεις όλα τα σωστά που λες για τους σημερινούς δωσίλογους(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,Ντόρα και ΛΑΟΣ-για να μη ξεχνιόμαστε-), που τα επιχειρήματα τους δεν διαφέρουν και πολυ από εκείνα του Τσολάκογλου όταν παρέδιδε την Αθήνα στους Ναζι!Δεν θέλουμε άλλους πατριώτες σωτήρες...φτάνει τόσο σώσιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ