Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ

8 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ,ΠΗΔΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑ ΜΑΣ...................................................................................................................ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ SKY ME TA ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ...............................................................................................................................................ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΔΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...............................................................................................................................19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.......................................................................................................................................ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑ..................................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά η επιστολή ήταν ανυπόγραφη? οεο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ,ΗΤΑΝ ΠΙΡΟΥΕΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ/
    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για......κοινοποιησε την επιστολη Σαμυ, Ιακχε να γελασει καθε πικραμενος...
    Ποιος την υπαγορεψε αραγες? Ο Reichenbach ή η Μερκελ?
    ΚΟτα με λειρι ο κοκορο-Αντωνης...\
    Κριμα...Και μεις τον αναγαγαμε σε..πρωτο μαγκα..
    Τα κατεβασε τα παντελονια, οχι μεχρι τα γονατα ..οκ...ε, λιγο πιο πανω ..ισα ισα για να μπει....
    αχ...τι καλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΑΠ παρουσιασε κατι Δρουτσες , Γερουλανους κλπκλπ
    Ο Σαμαρας , αυτον τον Φα(γ)ηλο...που τον βρηκε? Ασςε που του κανει και κοπλπα κ υποδειξεις του στυλ...'χαρινες οι απειλες Μερκελ" κ τετοια..
    Σιγα ρε καταδρομεα...γιγαντα που δε φοβασαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕ4 - ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ , ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .
    ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή ο λαός μας είναι σοφός η λέξη μαλάκας γράφεται το ίδιο και στο πολυτονικό και στο μονοτονικό . Αυτό το λέω σε όσους στηρίζουν την κυβέρνηση του Μπουμπούκου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ