Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΡΕ ΜΕΓΚΛΑ , ΑΥΤΟ "ΤΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΙ" ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;

 

 
     "Ες αύριον τα σπουδαία" για την δράση αυτού του θρασύτατου κυρίου ...

Υ.Γ.  Χρήστο εάν είναι να τον αξιοποιήσεις όπως και ο Γιάννης Βλάχος στον Δήμο Σερρών, τότε οι  "Δροαλομπαλίτηδες - τους οποίους προσπαθείς να ελέγξεις για την διαχειρηση οικονομικών - - είναι αγγελούδια" στην διασπάθηση δημοσίου χρήματος 

9 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    καταντια για τα ΣΕΡΡΑΣ

    και ΠΡΙΝ και ΤΩΡΑ
    αλλα Η ΒΛΑΧΑ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΠΩς ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ
    ΣΑΣ @@@@ (ΑΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ @@@@)
    ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ) ΚΑΙ κουναβια...
    ΠΟΥ ΣΤΟ "ΜΝΗΜΕΙΟ" ...ΥΠΟ ΤΩΝ ....ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ
    ΕΝ ΕΤΕΙ 2001
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΑΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙς.

    ΓΙΑ ΤΟ Γ@@@@@ ΙΣΧΥΕΙ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΙΑΚΧΕ

    ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
    ΑΦΗΣΕΣ ΤΑ 7 ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙΣ ΣΤΟΝ "υπουργο" ηλια

    δυστυχιααααααααααααααααααααααα
    ΠΑΛΙ 7 ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ
    Ξαναχτύπησε η << έχω γνώμη για όλα >> έχω θέσεις παντου Ιωάννα Κερέζη.
    Την ήμερα που την πόλη των Σερρών επισκέφθηκε ο κ.Δημήτρης Βαρτζόπουλος υφυπουργός υγείας ως προσκλεκλημένος τησ τοπικής ΝΟΔΕ μ'εσα απ'ο τα τηλεοπτικά κανάλια αποκάλεσε τον υφυπουργό << διακοσμιτικό στοιχείο >> βέβαια το ίδιο βράδυ συναντήθηκε με το <> στα γραφεία της ΝΟΔΕ ως πρόεδρος της ΔΑΚΕ νοσοκομείου .Αργότερα το ίδιο βράδυ χειροκρότησε <> στην ομιλία του .Δεν κατάλαβα όμως και την ιδιαίτερη αναφορά της για την ιδιότητα του υφυπουργού ως ψυχολόγου, γιατί αγαπητή Ιωάννα μήπως ζήτησες κάτι μια και εσύ εργάζεσαι στην ψυχιατρική να μην το ξεχνάμε και δεν ικανοποιήθηκε!
    Το προηγούμενο Σάββατο η αγαπητή Ιωάννα αβαντάρισε με τις δηλώσεις της τον κ.Μπόλαρη ο οποίος δήλωσε οτι το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να μηδενίσει τα χρέη των νοσοκομείων .Αγαπητέ << λαγέ>> συγνώμη Ιωαννα πρέπει να γνωρίζεις οτι τα χρέη ρυθμίστικαν αφου έγινε κούρεμα 40% και πληρωμή του υπολοίπου με ομόλογα 10ετους διαρκειας.Οι κακές γλώσσες βέβαια μίλησαν για αβάνταρισμα του αγαπημένου παιδιού του κ.Μπόλαρη κ.Τσιπούρα ενόψει των εκλογών των αιρετών του νοσοκομείου , όμως εγώ Ιωάννα αυτά δεν τα πιστε'υω.
    Γυρίζοντας όμως στο παρελθόν θυμήθυκα και άλλα αγαπητή Ιωάννα <, δεν είμαστε ετοιμοί να κυβερνήσουμε >> αναφώνησες προ μηνός ποιός να κυβερνήσει αγαπούλα .
    Είμαι με τη ΝΔ δεν είμαι με το Σαμαρά αναφώνσες κάποια στιγμή
    Είμαι με τον Καραμανλή συμπλήρωσες αλλά ποτέ σε βουλευτικές εκλογές δεν στήριξες Αχιλλέα .Γιατί το γραφείο του Κ.Τσιπλάκη στο οποίο συχνάζεις πέφτεί λίγο μακρύά.( να τι χαίρεσαι Κώστα και αν αυριό εκλεγείς καλά θα κάνεις να την αποσπάσεις και στο γραφείο σου ως Διευθ/ντρια ως η ίδια ισχυρίζεται ) .
    Τελειώσαμε αγαπητή Ιωάννα με το πρώτο πιάτο και προχωρούμε στο κυρίως .
    Εκλογές ειχατε στο νοσοκομείο Ιωάννα μου και η ΔΑΚΕ συνετρίβη από τους 255 ψήφους του 2010 πήρε 155 τΕΝΏ Η ΠΑΣΚ κρατήθηκε την ώρα που πανελλαδικά συντρίβετε.Πως γίνετε αναριωτιέται κάποιος , εξήγει και τον ποιό άσχετο το παρακάτω γεγονός .
    Προ εικοσαημέρου επισκέφθηκε την πόλη των Σερρών ο γραμματέας ΔΑΚΕ δημόσιου τομέα και προερχόμενος από την υγεία κ.Κουτσουμπέλης μετά από σειρά συναντήσεων η παρέα κατέληξε σε γνωστή ταβέρνα παρόντες η ΔΑΚΕ νοσοκομείου ο υποψήφιος της ΔΑΚΕ στις χθεσινές εκλογές κΤσιτσινούδης δυο δάσκαλοι μέλη του ΔΣ του συλλόγου δασκάλων και ο κ.Κουτσουμπέλης .
    Η Ιωάννα κάποιά στιγμή τηλεφώνησε στον κ.Τσιπούρα τον οποίο κάλεσε στην παρέα , ο Κ.Τσιπούρας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και σε λίγα λεπτά κατέφτασε στο μαγαζί.
    Η υπ'ολοιπη βραδιά κύλησε όμορφα.Ο κ.Τσιπούρας ανέτρεξε στα νεανικά του χρόνια μίλησε για τους αγώνες τους στην ΟΝΝΕΔ Λαμίας και εγκάλεσε τους ομοτράπεζους του οτι είναι άκαπνοι .Βέρος δεξιός ο Γιάννης Ιωάννα μου και δικαίως έπεισες αρκετούς δεξιούς να τον ψηφίσουν , δεν έφταναν όμως αγάπη μου να τον σώσουν , απλώς απέφυγε την ξεφτύλα.
    Για επιδόρπιο αγάπη μου τα δικαστήρια απαλλάσουν λόγω βλακείας , εσύ για τον ίδιο λόγο πρέπει να τεθείς εκτός ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΦΩΡΤΟΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ ρε μεγκλα.μετρα ποσους εχασες απο την υποψηφιοτητα γουνα!τι τα θες τα λαμογια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ( ΤΟΝ ΤΕΩΣ) ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟΥΣ . ΝΤΟΡΟΑΡΑΜΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ