Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟΛΟΒΑΓΓΕΛΑΣ , Ο DEALER ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ...


...  "ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ" ΚΑΙ Ο ΒΟΥΒΟΣ ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ ;



ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΟΥ , ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ...
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΜ. ΠΑΠΑ



6 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ ΑΥΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ....................................................................................................Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ.....ΝΑΙ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ............................................................ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ......................................................Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ............................................................................................................................ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΥΓΕΝΙΕ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ......................................................................................................Υ.Γ. ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΡΑΚΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.........................................................Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΝΟΔΕ,Ο ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ,,Ο ΓΑΛΛΟΦΙΛΟΛΟΓΟΣ,Ο ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ,Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ,Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ.................................................................................................ΝΥΧΤΟΥΠΕΥΘΥΝΕ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ....................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Ιακχε ,άλλη φωτογραφία του Καλαθα δεν είχες πρόχειρη? Σαν δυσκοιλιος σε καμπινε φαντάζει!
    Θα τα ακούσεις πάλι ανώνυμα απ τον επώνυμο ...ταρίφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ti φοβερο χιουμορ ρε 5.51.
    Μη γραφεις τετοια και γελαμε...
    Σαν κ σενα θελει καμια 50αρια και στη φατσα και σε//ολα.(για ρωτα να μαθεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΑΤΑΚΙ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ?

    Ο ΒΑΛΕΣ ΤΟΥ?

    ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΙΜΑ ,ΟΥΤΕ 49 ΟΥΤΕ 51
    ΜΟΝΙΜΑ ΟΚΥΡΒΑΓΓΕΛΣ 50 ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ
    ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ

    ΒΑΓΓΕΛΣ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΑΣΤΑΛΙΑΣ ΣΤΩΝ
    ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΤΟΝ ΜΑΧΑΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αληθεια ο βαψομαλλιας( κυρμανεα απο δω
    κυρ μανεα απο κει
    παρτε οικοπεδα στο νεο σουλι
    η παρτε τον μποσταγα )ΠΑΣΟΚΟΣ
    αρχων του δημου των ΝΤΑΡΝΑΚΑΙΩΝ
    εχει να πει ΤΙΠΟΤΑ? μουνακια δεξια γινκατε πασοκοι (διαβαζετε κατα το ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ και τετοια ....)

    εγκαλιτε φρατερνιτε ελευθερια*
    αρε νταντον που σας χρειαζεται η μαρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:51 Αν χρειαζεται σαν και μενα καμια 50α ο Παολοκαλαθοβαγγελας το εδειξε πολυ καθαρα χθες βραδυ στην συνεδριαση του ΔΣ. οταν φραστικα καταφερθηκε ιδιως εναντιον συγχωριανων σας.Ο μη εχων και πολυ σχεση με την δημοκρατια και προοδο Βαγγελας ξεστομισε λεξεις οπως θα σε λυωσω, θα σε διαλυσω, εναντιον ανθρωπων που το εγκλημα τους ηταν ,η διαφωνια με τις επιθυμιες του (Μπεη) Βαγγελα .
    Μετα την χθεσινη συνεδριαση εχω να σου πω βασει αυτων που ακουσα και ειδα οτι :Ο τυπος ειναι αναξιο λογου, φασιστικης νοοτροπιας θρασυδειλο ανθρωπακι .Το μεγαλο ΠΡΑΣΙΝΟ μηδεν της νεωτερης ιστοριας της περιοχης Σερρων.<>
    Κακα τα ψεμματα αβουλε και νωθρε στην σκεψη 8:51 .Τους επιτρεπουμε και τα κανουνε!Τους το επιτρεπουμε γιατιεδω, δεν μαθαμε να ελεγχουμε ,γιατι δεν μαθαμε να καταγγελουμε ,γιατι δεν μαθαμε ποτε σωστα τον ρολο μας .Τον ρολο που επικαλεσθηκε πολλες φορες προεκλογικα ο αφεντης σου .Αυτον του κυριαρχου πολιτη ,του σωστου και ενδιαφερομενου για τον τοπο του... κριτη .
    Απορω γιατι μετονομαστηκε η Τιπολιανη σ Χρυσο ,αφου παραγει τενεκεδες σαν τον Παολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ