Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

O ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

 ...ΤΣΙΠΡΑΣ :  "OI ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ"




Τέτοιους πολιτικούς χρεάζεται τώρα η χώρα και οχι τσανακλογλύφτες των τοκογλύφων  ...


24 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΠΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΝΣΙΟΝΕΡ . ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΓΕΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ. ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΛΑΕΪ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΤΗΣ . ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΤΙΣ ΓΕΛΑΣΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΓΗΡΕΣ . ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ .
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να λέμε , ότι και προκαταλήψεις να έχουμε , στις κρίσιμες στιγμές οι αριστεροί κράτησαν πατριωτική στάση . Αυτό έγινε το 1922 , αυτό έγινε το 1940 , αυτό γίνεται και τώρα . Μπορεί να πούμε πολλά γι΄αυτούς , αλλά αυτή την περίοδο οι μόνοι που έχουν πεντακάθαρη στάση είναι οι αριστεροί και οι κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !
    ΟΙ ΔΕΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ , ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ . ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απέλυσαν οι τράπεζες τους υπαλλήλους τους και ανέλαβαν οι ίδιοι την διακυβέρνηση της χώρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τις μαλακίες που μας κάνει ο Αντωνάκης , ο Αλέξης και η Αλέκα θα ανοίγουν σαμπάνιες το βράδυ των εκλογών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ,ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΑ ΔΟΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ , ΚΑΤ΄ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΔΑΣ , ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ . ΜΑΡΚΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ . ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ Η ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχεις γίνει φίλε ΙΑΚΧΕ κομμουνιστής και αναρχικός . Δεν σε αναγνωρίζω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ μέλος ο κυρΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

    μπολαρης ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    τζελεπης ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    κουτμεριδης ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    κολλια ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    λεονταριδης ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    πολατιδης ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    καρυπιδης ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στραγαλια ενα πληρες γευμα..................Τα στραγαλια δεν ειναι στην πραγματικοτητα ξηροι καρποι.Προκειται για ψημενα ρεβυθια.Στην αγορα τις περισσοτερες φορες ειναι ελληνικα,μπορει ομως να ειναι και τουρκικα.Υπαρχουν δυο κατηγοριες τα αφρατα και τα σκληρα,χωρις ομως να εχουν διαφορες στην διατροφικη τους αξια που ειναι η εξης.................Δεν εχουν πολλα λιπαρα,ειναι καλη πηγη πρωτεινης και υδατανθρακων.Ειναι εντυπωσιακο πως δυο χουφτες στραγαλια αντιστοιχουν σε 1 μεριδα απαχο κρεας και μια μεριδα μακαρονια.Περιεχουν επισης πολλες φυτικες ινες και πλεονεκτουν εναντι των αλλων ξηρων καρπων σε βιταμινη Α και σε β- καροτινη,βιταμινες απαραιτητες για την αναγεννηση των κυτταρων.τελος ειναι πλουσια σε βιταμινες Κ και C...............................................................................................................ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ...............................................................................................................Υ.Γ. Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ...................................................................................................ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ..............................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΣΟΚΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ!!!! ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΤΕΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΛΠ!!!
    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΙΑΚΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ...."ΜΑΚΕΛΑΡΗ" ΓΚΕΝΙΟ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ "ΗΡΩΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟ ...ΤΣΙΠΡΑ!
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΚΥΡ-ΙΑΚΧΕ!
    ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ...ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ ΝΑ'ΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3.28 μ.μ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 89 ΟΤΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...............................................................................................ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ.........................................................................................ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ...................................................................................................ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ....................................................ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...............................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. === 6:35 & 6:38 μμ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ... ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ , ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/06/blog-post_715.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΟΙΤΑ ΙΑΚΧΕ!ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ.
    Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Κ ΑΓΑΠΑ "ΑΠ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ" Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΗΛ. ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ(ΟΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ) ΕΝΩ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.
    ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΣΤΟΣ ΤΩΝ Β.ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ....
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΣΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ,ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣ Κ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ , ΟΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ .....ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΠ..ΕΙΝΑΙ Κ ΗΡΩΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ...ΕΛΕΟΣ!!
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ/ ΟΤΑΝΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΚΡΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ Κ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ(ΝΑΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ) ΟΤΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΤΟΥ...ΦΕΡΕΛΠΙ ΤΣΙΠΡΑ...ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ
    Σημ.ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ 3 ΣΤΟ 4% πχ..Τοτε θα επαιρεται οτι το αυξησε κατα 33%...Θα το δεις...Θριαμβος δηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΑ ΙΑΚΧΕ!ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...
    Ο ΙΑΚΧΟΣ ΣΑΣ ΠΑΙΝΕΥΕΙ Ε? ΚΑΗΚΕ Η ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ ..ΜΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ , ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ.

    http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_02/11/2011_412933

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕ4 ΕΝΩΘΗΚΕ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !
    ( 1. ΤΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΗΤΑΝ ?
    2. ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Ή Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ? )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άλλοι πουλούσαν πατριωτισμό και πούλησαν την Μικρά Ασία , άλλοι πουλούσαν πατριωτισμό και πούλησαν την Κύπρο και ο GAP για το καλό της πατρίδας μας την πούλησε ( έφερε τους Γερμανούς και τις τράπεζες για να αναλάβουν την κυβέρνηση της χώρας ). Θυμήθηκαν οι προδότες και οι δωσίλογοι την πατρίδα .
    Εγώ δεν τον πάω τον Τσίπρα , ούτε τον ψήφισα , ούτε θα τον ψηφίσω , αλλά δεν θέλω να ακούω μαλακίες περί πατριωτισμού , γιατί αυτός και η Παπαρήγα δυστυχώς ίσως είναι οι μόνοι από τους πολιτικούς αρχηγούς που κρατάνε πατριωτική στάση .
    Εδώ έχουμε βουλευτές ''υπερπατριώτες'' που δεν πήγαν φαντάροι και κάθε δύο λέξεις που λένε είναι η Πατρίδα . Να μην πω βέβαια και οι υπόλοιποι βουλευτές στην συντριπτική πλειοψηφία τους ( όχι όλοι ) τον στρατό τον είδαν σαν τουρισμό , ενώ τα παιδιά του λαουτζίκου πηδιόταν στα σύνορα και το θεωρούσαν τιμή τους να υπηρετούν την πατρίδα .
    Όπως θα έλεγε και ένας φίλος του ΙΑΚΧΟΥ : ''ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οταν ξέσπασε ο πόλεμος του 1940 οι γόνοι των καλών οικογενειών, το μεγαλύτερο μέρος της «χρυσής νεολαίας» εκείνης της εποχής έστελναν τους μπαμπάδες τους στα στρατολογικά γραφεία για να εξασφαλίσουν στους βλαστούς τους μια απαλλαγή στράτευσης ή έστω την παραμονή τους στα μετόπισθεν. Καθώς μου αφηγείτο φίλος μου ιστορικός (μάλιστα δεξιός, ο οποίος έχει εντρυφήσει στα της εποχής 1930-1950), ο ευτελισμός της αστικής τάξης εκείνες τις πρώτες μέρες του '40, παρ' ότι είχε προηγούμενο και σε άλλες επιστρατεύσεις, ήταν «άνευ προηγουμένου». Τη εξαιρέσει ολίγων πατριωτών, τα υπόλοιπα αστόπαιδα λούφαξαν, εν αντιθέσει με τα παιδιά του λαού που τράβηξαν για τα κανόνια και τα κρυοπαγήματα με το «χαμόγελο στο στόμα», χαμόγελο φιλί του θανάτου... Αργότερα, όταν το μέτωπο έσπασε οι μισοί απ' τους ριψάσπιδες τα βρήκαν με τους κατακτητές, κάτι λίγοι ακολούθησαν τον βασιλιά στην Αίγυπτο και οι υπόλοιποι άλλαξαν ζωή και εντάχθηκαν στις τάξεις «των παιδιών με τα πρησμένα γόνατα που τους έλεγαν αλήτες»... Οι εποχές αλλάζουν αλλά η συλλογιστική τού ραγιά παραμένει η ίδια. «Αυτός που βάζει τα λεφτά», σου λένε, γαμάει και δέρνει. Εις ό,τι αφορά τους ίδιους μικρό το κακό που περιγράφει και το ένα ρήμα και το άλλο. Εις ό,τι αφορά όμως τον ελληνικό λαό η προθυμία τους (μάλιστα, για πολλούς, με το αζημίωτο) για fucking και πρόστιμο εις βάρος του, εγγράφει ορισμένες υποθήκες (όχι τραπεζικές) που κάποια μέρα θα ζητήσουν την πληρωμή τους... Διότι μπορεί εν τέλει οι Μήδοι να διαβαίνουν, αλλά στη συνέχεια φεύγουν. Ξεπουπουλιασμένοι...
    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=09/11/2011&s=naytilos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΕ4 ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ