Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

"ΣΚΑΣΕ ... ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΙΖΕΡΙΑ"


ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΑΙΝΕΙΣ 

Γιωργάκη, "στο σπίτι του κρεμμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη. Κοίταξε πρώτα τα "μπουκλόυκια" της Ντόρας και του Κυριάκου με την SIEMENS και μετά ασχολήσου και με τον Καλαϊτζή.

Με αυτήν την λογική  πας να καπηλευτείς την ψήφο των πικραμένων Νεοδημοκρατών ; Ακόμη δεν συνειδητοποίησες ότι είσαι επίσημα υποψήφιος βουλευτής του Ντοροκόμματος και ασχολείσαι  με τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας;
Ξέχασες που προεκλογικά το 2009 έτρεχες στο Ντοροκανάλο και έκραζες τον Καλαϊτζή αδιαφορώντας  για την ζημία που προξενούσες στο κόμμα και τώρα ύπουλα εντέχνως προσπαθείς να συνδέσεις "το σκάνδαλο" με την εμπλοκή της Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά με την εκλογή του Καλαϊτζή στην προεδρία της ΝΟΔΕ και την "συγκάληψη του σκανδάλου" με το γραφείο του Αχιλλέα Καραμανλή, προσφέροντας εμμέσως υπηρεσίες και "στο κουμπαράκι" σου τον Τάσον Καρυπίδη;


Φτηνά τεχνάσματα, φτηνή πολιτική που ευκολα καίγονται ...

10 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙΣ;ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4.51 Ή κι εσύ θέλεις κράξιμο ή έχασες τα λογικά σου μπερδεύοντας το σοβαρός με γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ιακχε νυχια βγάζεις μόλις πεί κάτι κανείς για την αφεντικίνα σου!πρέπει να σε ταίζει καλά ρε μπαγασάκο...αλλά με χαλάει που δεν το παραδέχεσαι,αφού είσαι και πολύ μάγκας!πες ναι ρε μακάκες τα παίρνω απο την αφεντικίνα μου και κράζω όλους τους άλλους να σε παραδεχτούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε όσους έτυχε να τον ξέρουν...στις εθνικές εκλογές του 2009 έλεγε δημόσια...να πάει να γμθ η Νέα Δημοκρατία, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βγει η Ντόρα αρχηγός την επομένη. Όποιος θέλει ας το διαψεύσει, ονόματα απο το Δήμο Πετριτσίου υπάρχουν αρκετά. Χαρά στον κουμπάρο του και το φίδι στον κόρφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η παροιμία λέει ότι από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Εγώ θα προσέθετα και από γραφικό ....
    Δυστυχώς, ο γραφικός λέει την αλήθεια.
    Το πράμα κουκουλώθηκε από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ...ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ "ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ" ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ....ΜΜΜΜ.. "ΚΑΤΙ" ΕΓΙΝΕ Ή ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΙΔΩΜΕΝ!ΚΟΥΛ BABYS...
    ΩΣΤΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΙΑΚΧΕ(ΟΙ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ, ΕΝΩ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ "ΚΑΤΙ" ΤΙΣ....ΟΖΕΙ....
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ..ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ...
    Ή ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ Τ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!
    ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ, ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΩΣ, ΕΚΡΑΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΑΛΑΓΜΟΙ....ΧΙΛΙΑΔΕΣ..
    ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΤΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΣΟ...ΤΟΣΟ...ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ..ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΤΑΜΑΣΛΟΥΚ...(ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ..."ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ..."ΑΘΩΟΙ" ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ..ΕΛΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Ίακχε,τον κάνεις μάγκα αυτό το ανθρωπίδιο που ασχολείσαι μαζί του.Ο κάθε χωριάτης για να τον μάθουν πέρα απο το χωριό του,μπαινει σ'ενα κόμμα,φυλά κατουρημένες ποδιές και,νάτος .Εδώ πηγαίνει το "οι μούτσοι που ..μούσαμε γίνανε καπεταναίοι"".Μετά αναρωτιόμαστε τι έφταιξε και ποιάσαμε πάτο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΞΕΓΡΑΦΙΚΟΣ
    ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΟΜΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΑΤΙΔΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΗΝ ΛΑΔΙΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΝΔ ΝΤΟΡΑ Η' ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!! ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΕΤΥΧΕ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ