Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΜ. ΠΑΠΑ




PAOLOΒΑΓΓΕΛΑ, "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει" θα έλεγε τώρα η θεία μου Ελπινίκη, αν σε έβλεπε τώρα να απειλείς σε κατάσταση υστερίας τους δημότες σου που τεκμηριωμένα αποκαλύπτουν "τις τσαρλατανιές σου", για να μην γράψω τίποτε πι'ο βαρύ.


Τα λεφτά είναι όντως πολλά Βαγγέλα  και διαπράττεις το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του Δήμου με τις αλχημίες σου

7 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑΘΑ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΘΑ ΣΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα απο σερρες εχετε δει τον τελευταιο καιρο καθολου το νυχτερινο δελτιο του ntv?ποιος την επελεξε την κουπελια της οποιας μου διαφευγει το ονοματεπωνυμο?Που την βρηκανε?κριμα στο καναλι.Μετα την αννα αραμπατζη & την βουλα λαχανα στα δυο προηγουμενα δελτια της ημερας η κυρια του νυχτερινου του ntv ειναι οτι πρεπει για να γελασουμε.δεν ειναι τυχαιο καθολου που λεει το νυχτερινο η συγκεκριμενη κουπελια.μονο που καποιος πρεπει να την μαθει να ντυνετε.κοριτσι μου δελτιο λες δεν πας στο μπακαλικο της γειτονιας για ψωνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ 8:34 π.μ.
    ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΝΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΑ ΛΑΧΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΚΟΠΕΛΙΤΤΣΑ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για υποθέσεις που αφορούν τις περιοχές: Μακεδονία και Θράκη, η αναφορά υποβάλλεται στην Οικονομική Επιθεώρηση Κεντρικής Μακεδονίας στην ταχυδρομική διεύθυνση Νικηφόρου Ουρανού 15, 54 627 Θεσσαλονίκη (2ος όροφος, Γραφείο 8) ή μέσω τηλεομοιοτυπίας στον αριθμό 535851.

    Στην Τριμελή Επιτροπή για έλεγχο των πράξεων οργάνων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) α΄ βαθμού (Δήμοι-Κοινότητες) και β΄ βαθμού (Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις)
    Η Τριμελής Επιτροπή είναι αρμόδια για τις πράξεις των δημοτικών και κοινοτικών συμβουλίων και λοιπών συλλογικών οργάνων των Ο.Τ.Α. και των νομικών τους προσώπων δημοσίου δικαίου, καθώς και για τις πράξεις των δημάρχων, προέδρων κοινοτήτων και μονομελών οργάνων των ΝΠΔΔ των α΄ βάθμιων Ο.Τ.Α, στην έδρα κάθε Περιφέρειας συνιστάται Τριμελής Επιτροπή Εποπτείας κατά το άρθρο 177 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Π.Δ. 410/95). Έργο της Επιτροπής είναι, η άσκηση ελέγχου νομιμότητας στις πράξεις των οργάνων των Ο.Τ.Α. πρώτου βαθμού που παραπέμπονται σ' αυτήν από τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας, όταν διαπιστώσει ότι αυτές δεν είναι νόμιμες, καθώς και η εκδίκαση προσφυγών κατά των πράξεων αυτών.
    Η Επιτροπή αποφασίζει αιτιολογημένα μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη λήψη του παραπεμπτικού εγγράφου, μαζί με τα προβλεπόμενα από το νόμο δικαιολογητικά για την έκδοσή της, ακυρώνοντας την πράξη ή αποφαινόμενη ότι νομίμως εξεδόθη.
    Κατά των αποφάσεων της Επιτροπής μπορεί να ασκηθεί προσφυγή στον αρμόδιο Υπουργό, για παράβαση του νόμου, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. THN ΕΧΟΥΜΕ ΔΗ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΑΚΣΗ ΚΑΝΑΛΙ---------------ΑΛΑΚΣΕ Κ ΕΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βαψομαλλια ντημαρχε
    πω πω μαγκια, κλανια και κωλο φινιστρινι
    πρασινο κουναβι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΙΔΟΥ.ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΕ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ.ΕΚΕΙ ΣΤΟ NTVNA THN ΧΕΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ