Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΘΑΝΑΣΗ ...

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΖΑΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΚΕ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΖΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΑΣ,ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ,ΤΩΡΑ ΖΑΧΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΠΡΟΣΟΝΤΑ,ΟΜΩΣ ΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε 11.48, είναι προφανές ότι η τοπική ΕΛΜΕ εκλέγοντας στις ύπατες θέσεις δυο κυρίες, ζήλεψε και θέλησε να μιμηθεί την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που τοποθέτησε στην ηγεσία του Υπ.
    Α-Παιδείας, το σιδηρούν θηλυκό δίδυμο που και με την κυβέρνηση συνεργασίας εξακολουθεί να διαλύει ό,τι έχει απομείνει όρθιο στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Εξάλλου το "ωραίο" φύλο στην πρόσφατη και σύντομη ιστορία χειραφέτησής του απέδειξε με ουκ ολίγα παραδείγματα ότι όταν κατέχει θέσεις εξουσίας, τόσο στην πολιτική (βλέπε Θάτσερ, Μέρκελ, Μέγιρ κ.λ.π.)όσο και σε άλλους τομείς (επιχειρήσεις, δημόσιο κ.λ.π.)το πόσο φιλόδοξο-αρχομανές είναι αλλά και το πόσο προσπαθεί μετά από τόσους αιώνες καταπίεσης, να αποδείξει ότι είναι ικανότερο του άντρα καταφέρνοντας τελικά μάλλον αρνητικά παρά θετικά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σαφως η αναρτηση ειναι
    για τον ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ντιμαρχο

    και οχι για τα χαίβάνια τους καθηγηταδες
    τους εχουν καταγαμησει
    και ψηφιζουν ..........

    κανενα ΠΡΟΒΑΤΟ δεν σωθηκε ΡΕ μπορντελακια
    ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ....

    ΥΓ ιακχε,ο κυρ τσεκουρο ΒΟΡΙΔΗΣ θα μας κανει ντα
    που βριζουμε στο μπλογκ σου?Θα βαλουμε ΜΕΣΟ(Ω) την μπολαρουνκα να ΣΩΘΟΥΜΕ-αυτον ψηφισαμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ