Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟΥ


ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ κ.ΙΑΚΧΟΙ



5 ΗΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΗΤΑΝ 2 ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ.6 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΒΕΣ.2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.4 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ.ΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΣΩΣΤΑ.ΣΥΝΟΛΟ 14 ΑΝΘΡΩΠΟΙ.14 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 1 ΓΕΥΜΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΒΛΑΚΑ 2,56 ΤΣΑΤΣΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΗ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ.

ΟΥΤΕ ΚΑΛΙΟΣ ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ 2,56.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ 2,56? ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΕΛΕΙΠΕΣ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΙΣΤΡΑΕΙ...

.ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ.ΜΗΝ ΣΥΓΚΑΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΙΑΚΧΕ.Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ.Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΣΑΛΑΜΤΖΗ,

ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΧΡΥΣΟΧΟΕ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΔΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΜΕΓΚΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΙΝΤΙΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ? ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΛΩΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΙΑΚΧΑΚΙΑ?

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΣΑΛΑΜΤΖΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΧΡΥΣΟΧΟΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ? ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ? ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗ ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?

ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ 14 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ. ΑΚΟΥΣ 2,56?

ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ .ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ.ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΠΟΥΖΟΥ ΙΑΚΧΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ? 

ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΑΧΙΠΑΠΑΡΑ,ΤΟΥ ΣΑΛΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΑΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ.

ΑΝΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΑΝΑ ΕΔΩ. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΙΑΚΧΟ. ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΒΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΙΑΚΧΟΠΑΡΕΑ. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΔΡΥΜΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΑΤΟΣ. 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ


Από το χρήστη Ανώνυμος στις AΪ ΣΗΧΤΙΡ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ... 1.200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΓΕΥΜΑΤΑ 3 ΗΜ... στις 10:44 πμ

11 σχόλια:

  1. ΧΡΗΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 49??? Η ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ? ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ?

    Το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί με συναδέλφους από άλλα ΜΜΕ, βρεθήκαμε στην όμορφη Πιερία, προσκεκλημένοι του Εμπορικού και Βιιομηχανικού Επιμελητηρίου, με μοναδικό στόχο να γνωρίσουμε τις ομορφιές και τα αξιοθέατα ενός τόπου, που πολλά έχει να προσφέρει στον επισκέπτη.
    Ομολογώ πως με εντυπωσίασε και ταυτόχρονα ενθουσίασε η διάθεση και το κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στο τοπικό Επιμελητήριο και τις διάφορες Ενώσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από τον τουρισμό, όπως η Ένωση Ξενοδόχων, η Ένωση Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου κ.α. που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, για να προβάλλουν και να προωθήσουν το τουριστικό τους προϊόν.
    «Σε καιρό κρίσης, είμαστε εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε προκειμένου να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες και στην προκειμένη περίπτωση να καταστήσουμε το νομό Πιερίας, τουριστικό προορισμό όλους τους μήνες του χρόνου και όχι μόνο το καλοκαίρι» μου δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, εξηγώντας μου πως κατάφερε να φιλοξενήσει σχεδόν 40 δημοσιογράφους από την Αθήνα και την περιφέρεια, χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ, αφού ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες, στην Λεπτοκαρυά και στο Ελατοχώρι, μας φιλοξένησαν δωρεάν στις επιχειρήσεις τους, εστιάτορες στο Λιτόχωρο, τον παλαιό Παντελεήμονα, το Ελατοχώρι και την Παραλία Κατερίνης μας παρέθεσαν μοναδικά γεύματα με τοπικά εδέσματα, ενώ ακόμη και η μετακίνηση μας ήταν προσφορά Πρακτορείου Ταξιδιών της Κατερίνης.
    Η συνεργασία των φορέων στην Πιερία και το πάθος τους να προβάλλουν τον τόπο τους, που είναι πραγματικά «ευλογημένος» όπως τον χαρακτήρισε ο κ.Χατζηχριστοδούλου, αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη και ταυτόχρονα μια μικρή ελπίδα πως στις δύσκολες εποχές που διανύουμε οι τοπικές κοινωνίες μπορούν και πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να λειτουργήσουν με εξωστρέφεια, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της τοπικής τους οικονομίας και ουσιαστικά της χώρας.
    Οι εποχές που δήμοι, (πρώην) νομαρχίες, επιμελητήρια κλπ καλούσαν δημοσιογράφους στις περιοχές τους για να γνωρίσουν τις ομορφιές και τα αξιοθέατα, προβάλλοντας τα στη συνέχεια στα ΜΜΕ που εργαζόντουσαν, χρεώνοντας φουσκωμένους λογαριασμούς στο κονδύλι για … «δημόσιες σχέσεις», έχει περάσει ανεπιστρεπτί λόγω κρίσης, μνημονίου και τρόϊκας.
    Το πετυχημένο παράδειγμα της Πιερίας, πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλες περιοχές, που επιδιώκουν να προβάλλουν και να προωθήσουν το τοπικό τους προϊόν, χωρίς ιδιαίτερα έξοδα αλλά με μεγάλη διάθεση συνεργασίας ανάμεσα στους φορείς, που μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα.
    -
    Παναγιώτης Σαββίδης/Δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο κοζοζης απο την τζουμαγια σε περασε σαλαμτζη γλυφτη του αραμπα και σια.τωρα που γκρεμιζουν και το σαλαμτζιδικο να σε δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωχ ωχ ΙΑΚΧΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΟΥ;

      Διαγραφή
  3. ΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ
    4ο ΧΙΛ. ΣΕΡΡΩΝ Αϊ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΞΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΙΔΡΥΜΑ,
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΛΥΣΗ ΚΑΦΚΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ
    ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΝΟΒΟΚΑΪΝΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτείνω να μετονομαστεί το μπλογκ "Ο Ίακχος" σε "Οι Κατίνες των Σερρών".
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Δεν παίζεστε Σερραίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑΛΙΤΑΚΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΡΦΩΝΕΣΕ. ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΡΟΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑΡΑΖΕΣΕ ΙΑΚΧΕ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΣΕ. ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΛΑΜΤΖΙΔΙΚΟ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΟΠΟΛΕΙΟ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΚΑΙ ΙΣΑ ΓΙΑ ΕΜΜΑΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΜΠΛΟΓΚ..
    ΤΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙς!
    ΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ!
    ΤΙ ΕΠΙ[ΠΕΔΟ!
    ΟΧΕΤΟΣ ΥΒΡΕΩΝ...ΚΑΚΙΩΝ...ΚΟΜΛΕΞ...
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ...ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΑΚΧΕ, ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΔΡΟΓΑΛΑ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΗΛΙΘΙΑ ΑΜΗΧΑΝΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. (ΑΡΧΕΛΑΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΟΝΤΡΑ ΔΡΟΓΑΛΑ-ΜΕΓΚΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΚΩΝΙΣΜΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑΤΟΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΦΗΜΗΣ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΗ-ΟΠΕΡΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ......ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ...ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ