Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

"ΑΓΑΠΟΥΛΑ" ... ΠΟΥΛΑ !!!


  Αγαπούλα, πες στον Καλαματιανό τον γυαλαμπούκα, ότι στα Σερρας το μαγαζί είναι του θείου του Αχιλλέα ...  

 ... γιαυτό μιας και μιλάς καθημερινά μαζί του πες του να μαζέψει τα "παλτά που κλείδωσαν υποψηφιότητες  γιατι μου θυμίζετε την θεία μου την Ελπινίκη που έλεγε " οι γάδαροι μαλώνανε σε ξενον αχυρώνα"

Α ...  πουσαι Αγαπούλα,  ρώτα τον Καλαματιανό , πόσο καιρό εχει να πατήσει το ποδάρι του στα Σέρρας ;

 Μήπως εχει απαγορευτικό; 

25 σχόλια:

  1. Ο αδερφός του αδερφού μου9 Ιανουαρίου 2012 στις 8:12 μ.μ.

    Αρχίζει νέο ματς αναρτήσεων; Πουλάει ο Ευστάθιος; Αλλά άλλο ο θεμιτός πολιτικός λόγος και άλλο η υποφαινόμενη προβοκάτσια. Και άλλο πράγμα ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. Ο χαρακτηρισμός γυαλαμπούκας είναι εξόχως ρατσιστική όχι μόνο για τα εγγόνια μας που βρίσκονται στα σχολεία, αλλά και δι' υμάς που βρισκόμαστε εις την δύσιν του βίου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος πεινάει κι εσείς ... χτενιζόσαστε! Εκτός αν εσείς οι βολεμένοι έχετε να ασχοληθείτε μόνο με της ... παλτουδιάς το χαβά και όχι με τον επιούσιο. Αλλά μη προκαλείτε γιατί στις πρώτες φασαρίες λόγω πείνας θα βαρέσει και ο κάθε πεινασμένος. Για μια χούφτα ελιές Καλαμών και δυο αβγά τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ 29% ΣΗΚΩΣΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την χρεωκοπίατην βιώνουν καθημερινά χιλιάδες έλληνες.
    Που αγωνιούν πως θα ζεστάνουν το σπίτι τους και πως θα θρέψουν τα παιδιά τους.
    Που ξεψυχούν μόνοι τους στα παγκάκια.
    Που αντάλλαξαν τις πλαστικές σημαίες με πλαστικά μαχαιροπίρουνα, σε πλαστικά συσσίτια, ενίοτε παρέα με πλαστικούς πρωθυπουργούς.
    Που "γρονθοκοπούνται" ανελέητα στην ατέρμονη φορολογική παλαίστρα που τους έχουν στριμώξει.
    Που... που...
    Ε λοιπόν, νομίζετε ότι ο κόσμος που πτωχεύει ήδη ενδιαφέρεται για τα P.S.I. και για τα συναφή?
    Όχι βέβαια, ίσα - ίσα αντιλαμβάνεται ότι το παιχνίδι είναι στημένο. Δεν αφορά επομένως την δική του Πατρίδα.
    Αφορά την πατρίδα που έχουν οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεργολάβοι, όλο αυτό το διαπλεκόμενο σκυλολόι που ακονίζει ήδη τα δικά του αργυρώνητα μαχαιροπίρουνα.
    Αφορά τους δανειστές τοκογλύφους που δεν θέλουν απλά να πάρουν τα λεφτά τους αλλά να "δέσουν" την χώρα για πολλά χρόνια στα συμφέροντα τους.
    Ζούμε σήμερα τον απόλυτο πολιτικό παραλογισμό.Η τύχη μας έχει αφεθεί στα χέρια μιας ανυπόληπτης κυβέρνησης, φυσική συνέχεια της προηγούμενης.
    Τι να τις κάνουμε τις εκλογές αν προηγουμένως έχουν παρθεί αποφάσεις που θα σφραγίσουν την ζωή μας για τις επόμενες δεκαετίες.
    Ήρθε η ώρα να μετρηθούν όλοι. Με τα ίδια σταθμά!
    Φτάνουν οι δήθεν αναλύσεις που κατασκευάζονται για να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.
    Η χώρα πρέπει να πάει άμεσα σε εκλογές.
    Ο Αντώνης Σαμαράς να απεμπλακεί το γρηγορότερο από αυτή την κυβέρνηση.
    Διαφορετικά κινδυνεύει να επιβεβαιωθεί και γι΄αυτόν η λαική ρήση
    όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες
    Professor Moriarty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μαλακες που ανεβαζετε την αναρτηση δε φτανει που σκεφτεστε μαλακισμενα, γραφετε και ανορθογραφα. ποιος να σας παρει στα σοβαρα;
    ανταγωνιστης του elikoptera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήλωση Καρυπίδη : Κανένας δεν είναι κλειδωμένος.
    Δήλωση Στάθη Πανταζή στο Δίκτυο : Όποιος δηλώνει κλειδωμένος και νοικιάζει γραφεία κάνει κακό του κεφαλιού του . Θα αποφασίσει ο πρόεδρος . Τα ντοράκια τελειώσανε . . Η Ν.Δ. είναι μία και ενιαία και θα κερδίσει αυτοδύναμα στις εκλογές με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΝΩΠΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαθετω πτυχίο και μεταπτυχιακό. Ειμαι ανοιχτή προς αξιολόγηση. Προς ολα τα ρεμαλια της Σεραικης ''πολιτικης'' ελίτ.
    Το κορίτσι λαστιχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΑΚΧΕ : ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας πηδάνε δύο χρόνια και μερικοί το χαβά τους . Όπως θα έλεγε και η θεία σας η ελπινική << πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά τπ χούι >> Αυτά που μάθατε τόσα χρόνια στα κομματικά γραφεία , στους πολίτες πλέον προκαλούν γέλιο κύριοι της ανάρτησης .
    ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οχι ρε γελοίε δεν έχει απαγορευτικό, έχει εσάς τους πιθήκους που παριστάνεται τους ωραίους των σερρών, και φοβάται να πλησιάσει.
    ΒλαχοΠόντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ Η ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8 19 ΚΑΙ 8:56 ΣΕ POION ANAFERESTE STON IAKXO;;;AYTOS TA LEFTA TOY MPAMPAKA TOY TROEI MIA ZOI KAI TORA TA LEFTA THS GYNAIKOYLAS TOY...XRHMA MILAME...ARA GIATI NA SKASEI!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο αδερφός του αδερφού μου9 Ιανουαρίου 2012 στις 10:49 μ.μ.

    Όποιος βιάζεται σκοντάφτει αλλά στις τόσες αναρτήσεις δικαιούμαι κι εγώ ένα λαθάκι. Εδώ ο φίλτατος Ίακχος κάνει τόσα. Το ξαναγράφω διορθωμένο: -------------- Αρχίζει νέο ματς αναρτήσεων; Πουλάει ο Ευστάθιος; Αλλά άλλο ο θεμιτός πολιτικός λόγος και άλλο η υποφαινόμενη προβοκάτσια. Και άλλο πράγμα ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. Ο χαρακτηρισμός γυαλαμπούκας είναι εξόχως ρατσιστική όχι μόνο για τα εγγόνια μας που βρίσκονται στα σχολεία, αλλά και δι' ημάς που διάγουμε την δύσιν του βίου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ :
    Ο ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ
    Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ
    Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Ο ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    Ο ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με τα ΝΤΟΡΑΚΙΑ και εσύ ΒΡΟΥΤΕ Ιακχε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τόσο ο Αχιλλέας όσο και ο Σαμαράς έχουν κοινή ιδεολογία. Η συζήτηση για το ποιος κάνει κουμάντο στην Σέρρες καθώς και για το ποιος έχει περισσότερους πολιτικούς φίλους δεν θα έχει κανένα συμπέρασμα ούτε πολιτικό ούτε ουσιαστικό.

    Καθένας μπορεί να ασκήσει την επιρροή του στο κομμάτι που του αναλογεί. Άλλωστε ο Αχιλλέας ήταν από τους πρώτους που τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Σαμαρά ακόμα και μετά την εκδήλωση της Ντόρας στην πόλη. Δεν διαφωνούν.

    Όσο αφορά τις σκέψεις για το αν κάποιος είναι κλειδωμένος ή όχι, μόνο κακό μπορεί να κάνουν στον χώρο της ΝΔ. Η απουσία προτάσεων για την απεμπλοκή μας από το μνημόνιο δείχνουν ότι μεγαλύτερος είναι ο πόνος μας για την λεγόμενη "επόμενη" μέρα και τις κινήσεις του Προέδρου παρά για το σήμερα και για την πραγματικότητά μας.

    Κάθε συνετός και πολιτικά συνειδητοποιημένος, θα ήθελε να συλλογιστεί θέσεις αντίθετες με την μνημονιακή πολιτική και την εξεύρεση λύσης.

    Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να ακούσω τις σκέψεις και τις δράσεις των "υποψήφιων" βουλευτών όλων των χώρων για το πως μπορεί να ορθοποδήσει η χώρα χωρίς να συνεχιστεί το σημερινό κατρακύλισμα. Σημαντικό όμως είναι να οριοθετήσουμε τα όρια της συζήτησης και να μην δημιουργούμε θέματα εκ των μη όντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάτι μου βρωμάει σε αυτή την ανάρτηση . Αυτά έμαθαν , αυτά κάνουν . Αυτοί έβγαλαν τον Φωτιάδη νομάρχη και τον Αγγελίδη δήμαρχο . Τέλος αυτά τα παιχνιδάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ................................................................................................................................................................................................................................ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ......................................................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΛΙΔΗΣ - ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν βλέπω κανένα πρόσωπο ανταγωνιστικά . Μόνος εχθρός μου είναι το μνημόνιο και αυτοί που στηρίζουν την πολιτική του . Τώρα που πάνε να κόψουν μισθούς στον ιδιωτικό τομέα είναι πονηρές μέρες και πρέπει να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα .
    πάντα δικός σας
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ , Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ , ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ