Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ... ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΣ


   Άκρα του τάφου σιωπή στο Επιμελητήριο !!!

ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΝ ;

5 σχόλια:

  1. Otan karfones ton adrfo sou sto sdoe den piraxe.i npoulntoza se fte
    y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΣΥΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ? ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΪΚΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΡΑΒΟ? ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΤΟ ΣΤΑ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΔΙΝΟΛΟΓΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ?

    Η Διοίκηση του ΓΝΝ Σερρών
    Αναφορικά με όσα αναληθή διατυπώθηκαν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό από εργαζόμενους στο χώρο της δημόσιας υγείας για τη λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών γνωστοποιούμε προς τους πολίτες ότι:....

    1) κανένας απολύτως κίνδυνος δεν υφίσταται από έκθεση σε ακτινοβολία των εργαζομένων καθώς και των ασθενών
    2) εκ μέρους της Διοίκησης έχουν γίνει άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την επισκευή του ακτινολογικού και ακτινοσκοπικού μηχανήματος. Ήδη συνεργείο της προμηθεύτριας εταιρείας προέβη στην επισκευή τους.
    3) για την κάλυψη των αναγκών ελέγχου των μηχανημάτων που εκπέμπουν ακτινοβολία έχει αιτηθεί από την 4η ΥΠΕ εγκαίρως η διάθεση ακτινοφυσικού και η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.
    Η διάδοση αναληθών πληροφοριών που προκαλούν ανησυχία στους πολίτες, όσον αφορά την παροχή ποιοτικών ασφαλών υπηρεσιών υγείας, συνιστά ανεύθυνη πράξη που εξυπηρετεί αλλότριους προς το δημόσιο συμφέρον σκοπούς. Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κινείται με μοναδικό γνώμονα τη διασφάλιση του
    Ο Διοικητής
    Δρ. Εμμανουηλίδης Ξενοφών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι νεοτερα απο το αρδευτικο καναλη του ntv?δεν τους πλακοσε ακομα η επιθεορηση εργασιας?καλα σε ληγες μερες να την περημενουν.τα ψεματα τεληωσαν.αν δεν πλιροσουν μυαλο δεν θα βαλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ Η ΜΩΡΑΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΙ ΜΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ