Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΓΟΥΝΑΣ : ANEΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!



  Με τα γυαλιά ηλίου πάνω στο κεφάλι οκτώ η ώρα το βράδυ ( την ομπρέλα που κρατούσε για να μην τον κάψει ... το φεγγάρι την είχε αφήσει στην ομπρελοθήκη) εμφανίστηκε στο ΔΣ του Οργανισμού ο πρώην Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και θρασύτατα επέπληξε τους συνεδριάζοντες λέγοντας ότι οι αιρετοί  είναι πρωτάκουστο να παραπέμπονται στον Εισαγγελέα.

Την παραπομπή στον Εισαγγελέα γνωμάτευσε προς το ΔΣ του Οργανισμού ο δικηγόρος κ. Καρύπογλου για την ζημία που ανέρχεται στο ποσό των 122.000 ευρώ που προξένησαν στον Οργανισμό η διοίκηση με Πρόεδρο του κ. Γούνα και ειδικό σύμβουλο τον Βασίλη Χρυσανθίδη και αφορά την παραχώρηση του γηπέδου δωρεάν στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ το 2010 με παράνομη απόφαση που ακυρώθηκε από την Περιφέρεια Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Εδώ πρέπει να τονίσω ότι οι Γούνας - Χρυσανθίδης οι οποίοι ήταν ταυτόχρονα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανσέρραϊκού δεν έστειλαν  την απόφαση προς έγκριση νομιμότητας στην Περιφέρεια όπως ο νομός ορίζει , επειδή γνώριζαν πολύ καλά ότι είναι 100% παράνομη και θα ακυρωνόταν αλλά το έκαναν τον Μάρτιο του 2011 ΑΦΟΎ ΉΔΗ ΕΊΧΕ ΠΡΟΞΕΝΗΘΕΊ Η ΖΗΜΊΑ και όταν το θέμα ;έλαβε δημοσιότητα από αναρτήσεις στα blogs !!!

Λοιπόν Γιωργάκη , τα λαμόγια παραπέμπονται στον Εισαγγελέα και όταν τυχαίνει να είναι αιρετοί ακόμη χειρότερα γι αυτούς. Προφανώς δεν κατάλαβες ότι όταν διαχειρίζεσαι δημόσιο χρήμα η ευθύνη είναι αυξημένη ...

Λοιπόν ετοιμαστείτε εσείς που πήρατε αυτήν την απόφαση για να ευνοήσετε την τσέπη του "περούκα" να πληρώσετε το ποσό αυτό των 122.000 ευρώ στον Αθλητικό Οργανισμό.

Ο "Πανσερραϊκός", ο "περούκας" δηλαδή  την δουλειά του έκανε, εσεις πιαστήκατε κορόϊδα   και τώρα θα κληθείτε να πληρώσετε τα 122.000 ευρώ, εκτός από τις ποινικές και πειθαρχικές σας ευθύνες ... στο υπογράφει ο iakxos

15 σχόλια:

  1. ΚΛΑΝ ΜΑΙ ΠΟΥΤΣ. ΠΑΠΑΡΑ ΙΑΚΧΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΕ ΣΑΛΑΜΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 45.000 ΕΥΡΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΛΕΣ . ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ? ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. ΤΣΙΡΑΚΙ ΙΑΚΧΕ ΣΑΜΑΛΜΤΖΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ιακχε μαθαινω πως επεσες μεσα στις προβλεψεις σου με τις εκλογες στο εργατικο κεντρο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος νομίζει ότι είναι αυτός ο τενεκές και λέει τέτοια πρωτάκουστα ότι οι αιρετοί είναι υπεράνω του νόμου. Τώρα να πληρώσουν αυτοί οι δύο το ποσό αυτό εκτος βέβαια από τις ποινικές ευθύνες τους. Αυτός ο Γούνας είναι τελείως τενεκές και τον ψηφίζουν κιόλας. Ρε τεράστιε, ρε τενεκέ ξεγάνωτε κατέβα από το καλάμι. Αυτά που λέει ότι οι αιρετοί δεν διώκονται, ξέχασε όταν στο Δημοτικό γήπεδο έκανε τον μάγκα σε μια γυναίκα αστυνομικό που θέλησε να κάνει την δουλειά της κάνοντάς τον παρατήρηση, αυτός ο μεγάλος πολιτικός άνδρας την εξύβρισε καθότι τον έθιξε τον τεράστιο και τον συλλάβανε,τον οδηγήσανε στο Αστυνομικό Τμήμα και έκλεγε σαν γυναικούλα όπως έμαθα. Τέτοιο ακαταδίωκτο έχει ο τενεκές. Άν δεν επιστραφούν τα λεφτά στον αθλητικό οργανισμό εγώ θα τους κάνω μήνυση μαζί με όλη την σημερινή Δημοτική αρχή για συνενοχή και κουκούλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ--ΑΛΛΑ (ΜΠΡΑΒΟ) ΣΤΟΝ ΓΟΥΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-- . ΝΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΦΙΛΕ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ Η ΟΧΙ ΜΕ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην τα πληρώσουμε εμείς οι δημότες. Να τα πληρ΄βσουν αυτοί που το παιζαν μαγκες και επερναν τις αποφασεις

      Διαγραφή
  5. ΤΑΚΣΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΜ (ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΆΚΟΥΣΕΣ ΧΡΗΣΤΟ , ΜΕΓΚΛΑ ΧΡΗΣΤΟ ΕΣΕΝΑ ΛΕΩ ΠΡΟΣΕΧΕ....ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. IAKXE, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΑΚΗ ΚΟΥΤΡΟΥΒΕΛΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΠΙΠΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ; ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΓΟΥΝΑΣ-ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ; ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΑΚΙ. ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΤΑΝΕΙ ΒΕ ΠΙΑ Μ`ΑΥΤΟΝ
    ΤΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ...ΠΙΓΚΟΥΙΝΟ, ΤΟΝ ΓΟΥΝΑ!!

    ΜΑΖΕΦΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΟ,
    ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΤΟΝ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ
    ΑΠ`ΤΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΚΑΝΑΛΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΞΑΦΝΙΚΑ
    Ο ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΝΑ!

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΚΥΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα χαριστούν τα 122;θα πάρει κι άλλο δάνειο ο δήμος;θα πληρώσουν οι δημότες το μάρμαρο;εξηγήσεις θα δοθούν;ή γαργάρα θα γίνει και αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. iakxe , γερά μην το αφήσεις το θέμα να πέσει κάτω. Όλα τα λαμόγια να πληρώσουν. Είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω τον κ. Γούνα να επιχειρηματολογεί ΓΙΑΤΙ δεν πρέπει να παραπέμπονται στον εισαγγελέα οι αιρετοί.
    Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον και θα αποτελούσε και μάθημα στις Νομικές Σχολές παγκοσμίως !
    Δεν με εξοργίζουν οι ιδέες τους, με εξοργίζει το οτι πιστεύουν οτι μπορούμε να 'φάμε' αμάσητη την κάθε βαθυστόχαστη 'παπαριά' που περνάει μέσα από το κενό κρανίο τους !!!
    Πολύ δε περισσότερο εξοργίζομαι όταν πραγματικά την κατεβάζουμε αμάσητη, ακόμη και τώρα, αποδεικνύοντας οτι κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως ακόμη και σ΄αυτούς τους καιρούς !!!
    Το γεγονός οτι έκλεψαν (άν έκλεψαν) ο Δούκας, ο Κουτρουβέλης, ο τάδε, ο δείνα..... αθωώνει τον Γούνα και τον Χρυσανθίδη;;; Μέχρι 2 επιτρέπεται να κατηγορούνται και ψάχνουμε να βρούμε σε ποιούς θα κάστει η μπίλια;; Πάτε καλά ρεεε;;;;
    'Επιασαν τον κλέφτη που μπούκαρε στο σπίτι μου αλλά κυρ-αστυνόμε αφού δεν έπιασες αυτόν που μπήκε στο διπλανό, άστον κι αυτόν ελεύθερο! ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ !!
    Τι χάνεις ρε μεγάλε Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη ......
    Υ.Γ. κ.Γούνα σε κάποιες άλλες κοινωνίες υπάρχει αυτό που εμείς οι Έλληνες λέμε 'τσίπα' και οδηγεί τους αιρετούς σε συγγνώμη, αποκατάσταση της ζημιάς, παραίτηση ακόμη και χαρακίρι (προς Θεού δεν το επικαλούμε). Δεν ζητώ να ενδυθήτε ένδυμα που ποτέ δεν διαθέτατε, αλλά τουλάχιστον σουσσ..... 'Αιντε γιατί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΚΛΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ; ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ , "ΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ"

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ