Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΚΟΛΛΙΑ - ΠΟΛΑΤΙΔΗ


   ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ  ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

24 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. μπραβο σου αγνε ψηφοφορε που εισαι απλα καποιος απλος ψηφοφορος και οχι καποιο πληρωμενο τσιρακι της μαριας

      Διαγραφή
  2. Περιοδικό SER - FREE Δεκέμβριος 11 - Ιανουάριος 12
    σελ: 52 Parole, parole, parole...
    "Εμείς στο ίδιο κάδρο με το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκεται να μπούμε και γ'αυτό δεν πρόκειται να ψηφίσουμε νέα μέτρα"
    Η φωτογραφία του είναι λίγο θολή.
    Εδώ σας θέλω, ποιος το είπε...απο τους δύο.
    Καριπίδης Αναστάσιος απόδοση 1,40
    Λεονταρίδης Θεόφιλος απόδοσης 3,60

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΙΑΚΧΑΚΙΑ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΚΑΡΥΠΙΔΗ . ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΣΟΥ
    ΠΟΝΤΙΕ ΚΕΦΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρε χοχόλια κάτι τέτοιες σας ταιριάζουν σαν την Κόλια που τρέχει με τα μπούνια για Δήμαρχος αφού το βουλευτιλίκι της τελείωσε. Αλλά ποιόν θα ευλογήσει το επιτελείο της τους άλλους βουλευτές; Που ήταν η Κόλια όταν η ΝΔ διόριζε τους αγροφύλακες και τους Δημόσιους υπαλλήλους από τα παράθυρα; Αρε σανίδα που θέλετε κοπρόσκυλα. Ουστ ρε που θα μας σώσετε με τις παπαριές σας. Ένας σωστός δεν υπάρχει και σίγουρα δεν είστε εσείς τιμητές του μόχθου του Έλληνα. Είστε τυχοδιώκτες του κερατά. Ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕ ... ΑΠΙΔΙΑ . ΟΙ ΥΠΟΛΥΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ . ΣΚΙΑΧΤΙΚΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΧΛΙΑΡΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ
    Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΞΑΝΘΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΏΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΟΘΡΉΝΗΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΙΑ
    ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΠΟΔ- ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
    ΟΠΩΣ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΙΑΚΧΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟ ΚΥΝΉΓΙ.
    ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στην Κόλλια. Όσο για τους ξεφτίλες Καρυπίδη και Λεονταρίδη αυτό που τους αξίζει είναι η πολιτική απαξίωση και να είναι βέβαιοι γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρίχες.!!

    Τον πολατίδη τον είπαν να ψηφίσει ΟΧΙ,γιατί η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" στον νομό είναι στο 12%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άσε ΙΑΚΧΕ και ο Ηλίας μπαλαρίνα είναι , μην ξεχνές ότι ψήφισε το μνημόνιο 1 . Τώρα κάνουν κωλοτούμπα μαζί με τον αρχηγό του μήπως και ξεγελάσουν κανένα αφελή και μπούνε στη βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΕΜΑΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ . Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ .
    Υ.Γ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΚΟΛΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΙΑΚΧΑΚΙΑ ΣΠΕΥΣΤΕ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σαμαράς μετά το χθεσινό ( μόνο πέντε επέστρεψαν στο μαντρί ) την αυτοδυναμία δεν θα τη βλέπει ούτε με τα κιάλια . Πάλι κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ θα κάνει , δηλαδή με τον μπουμπούκο , με τον τσεκουράτο , τον Βενιζέλο και τον Κουτμερίδη . Και ρωτάω εγώ : τα μέτρα θα τα ψηφίσουν όλα μέχρι τις εκλογές , τα ίδια κόμματα θα είναι στην κυβέρνηση ( με 50 βουλευτές λιγότερους ) γιατί να γίνουν εκλογές ? Για να μπει ο Καμμένος στη βουλή και να ανέβουν τα κόμματα της Αριστεράς ? Ούτε το ΠΑΣΟΚ , ούτε ο ΣΑΜΑΡΑΣ , ούτε οι Γερμανοί το θέλουν αυτό . Άρα εκλογές σύντομα δεν θα έχουμε .
      Τα λέω αυτά για τις μπαλαρίνες της ΝΟΔΕ να μην γίνονται ρεζίλι βρίζοντας τη Μαρία ( που αποδείχθηκε Κυρία απέναντι στους ψηφοφόρους της ) και τρέχοντας για τον Δημοσθένη της Τζουμαγιάς ( της κάτω , μην γίνει καμμιά παρεξήγηση ).

      Διαγραφή
  14. εχω μεινει εκπληκτος με το ποσο ρουφιανοι ειστε. επειδη η κολλια δεν μπορει να συνεχισει πολιτικα και θα παει για δημαρχος επειδη μαλωσε με σαμαρα για την κορη του αραμπα θελετε να μας πςισετε οτι ειναι και ο τοσο σουπερ πολιτικος προετοιμασε μια καλη εξοδο χωρις να φαινεται οτι την διωχνουν γιατι ναι την διωχνουν οπως εδιωξε τοσους αλλους ο σαμαρας στην νδ η να πω στην νεα πολιτικη ανοιξη...ρε πληρωμενοι καραγκιοζηδες θα βγει δημαρχος μην κουραζεστε. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μαζι με εσας που δεν θα ξαναβγειτε για οποιουσ δικους σασ λογους θελετε να πεσουν και ολοι οι αλλοι μαζι σας. αν δεν λεγαν ναι δεν θα ηταν υποψηφιοι υπαρχει και κοσμος που θελει να τους ψηφισει. ολοι θα παρετε μεριδιο και η μαρια θα πληρωθει με μια δημαρχια.η κορη τησ και ο γιος τηας δεν ξερω τι θα κανουν ανεργοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαρεσε ρε ιακχε οτι πανηγιριζες για τον τζελεπη. Το ειπε καθαρα ο ανθρωπος ΤΟ Μνημονιο το ψηφισε την διαταξη για τα εργασιακα των ΔΗΜΟΣΙΩΝ υπσλληλων δεν ψηφισε. Το κολχοζ ειναι το ταρτζετ γκρουπ απο εκει ζησαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ!!!!
      ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.. ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ... ΓΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ...22% ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΣΘΙΩΝ.. 22% ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΗΜ?ΣΘΙΩΝ ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ.. ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ...ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.. ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕ? ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΑΤΕ Η ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΒΩ? 1ον ΚΑΙ 2ον ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΡΕΠΟΝΤΕ . Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ 150 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

      Διαγραφή
  16. ΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΡΕ ΙΑΚΧΕ;Ο ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;Η Η ΚΟΛΛΙΑ ΠΟΥ ΑΟΙΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ 1000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΜΑΖΙ;ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΝΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΕ 1000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ;Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ;ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κολλια ηρωικη εξοδος,εξυπνη κινηση,αλλα ο κοσμος ξερει γιατι την εκανες.ανθρωπος δεν πατουσε στο ρημαγμενο το γραφειο σου.ασε τα πληρωμενα blog να σε παινευουν.κουνια που σε κουναγε κατακαημενη.ακομη τη lexus σου πληρωνει ο κοσμακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΑΙ Η ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ.ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΑΤΙΔΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2,ΚΑΙ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ,ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΤΑ ΙΑΚΧΑΚΙΑ.ΑΝΤΕ ΠΑΙΝΕΨΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΛΙΑΤΟΥΜΠΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΑΙΝΕΥΟΥΝ,ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΝΑΙ" ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ