Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ... ΕΦΡΑΙΜ


Ποιός Παπαδήμος και ποιος Βενιζέλος, τον Εφραίμ έπρεπε να βάλουν πρωθυπουργό και υπουργό των οικονομικών για να κανει τις διαπραγματεύσεις ... Αλλά "αυτή είναι η Ελλάδα" όπως είχε πει και ο Σιμήτης,  τα λαμόγια της εξουσίας κλείσαν στην φυλακή τον Εφραίμ , όπως και τον Κολοκοτρώνη

Βγάλτε τον εξω ρε σεις  τον "Ρασπούτιν" να διαπραγματευτεί  με την Τροϊκα, την Μερκελ, τον Σαροκοζι, την  Λανγκάρτ , τον Σοϊμπλε και τον Ντα λάρα ...  να διαγράψει το χρέος της Ελλαδας στο φτερό ...  να  τους δώσει αντιπαροχή την Βιστωνίδα να τοποθετήσουν .. φωτοβολταϊκά  ή να την κάνει ανταλλαγή με τον Πυργο του Αϊφελ και να τους πουλήσει  ... την Κωπαϊδα για να κάνουν κωπηλατοδρόμιο ... χαχαχαχα

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ...ΠΟΛΥΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕ ΙΑΚΧΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΜ.ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Βussinesweek Washigton Post κλπ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ Bloomberg).
    "Δεν το κρυβω πως η επιστροφη στη δραχμη γαι μας τους επιχειρηματιες θα ναι....ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ"
    Αφου οι εργαζομενοι θα πληρωνονται σε δρχ...κανα κατοσταρικο δηλ. το μηνα, με την αντιστοιχια που θαχει ευρω/δρχ και οι εισπραξεις μου θα γινονται σε ευρω ή dollars ..."(εξαγωγευς γαρ).
    Αλλα ωστοσο η πατριωτικη μου συνειδηση μπλα μπλα...μπλ δε μου επιτρεπει να θελω η χωρα μου να γυρισει στη δεκαετια του '50 ..."
    Και το ....σωσε ας πουμε..
    ΑΥΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΙΑΚΧΕ?
    Ντροπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΝΟΣ ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ; χαχαχαχαχα ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΡΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.

      ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΠΗΔΕΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ , ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΡΔΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΧΜΗ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ 50% ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

      ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ , Η ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΟΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 400 ΕΥΡΩ

      ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ .............. ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ

      Διαγραφή
  2. KANEIΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ............... ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ... ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ ... Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΑΠ΄ΟΛΑ .... ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟ ........ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο Δημοσθένης της κάτω Τζουμαγιάς δεν έχει καμμιά ευθύνη γι΄αυτό και τρέχεις μαζί του . Δεν ξέρω μην σε κόψει ο άλλος , ξέρεις εσύ ποιος .

      Διαγραφή
  3. γιατι ρε βλακα Ιακχε χαρακτηριζεις ασχημα(φροκαλο, αφελη και αλλα τετοια)ολους οσοι δεν συμφωνουν μαζι σας?
    Να μην ψηφιζω εγω κ να ψηφιζεις εσυ...Ωραιος εισαι ρε...
    Βρωμιαρικο ειναι το μπλογκ σου, σαν τους ιδιοκτητες του..
    Εδω μεσα ή θα μαθετε ν ακουτε και αλλες αποψεις, ή πες το καναμε για να βριζουμε απλα...
    Εχουν μπλογκ ολοι
    εχουν κι κωλοι!!
    Τετοια ρεμαλια ομως σαν το Μυτιληναιο υποστηριζουν την επιστροφη στη δρχ.!!!FASTEN?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ