Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

TO REMAKE TΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ...


    Στον ρόλο του Νίκου Ξανθόπουλου , ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , Μιχάλης Τσελέπης

Θα ψηφίσει όπως μας δηλώνει συνεχώς "με πόνο καρδιάς" και "πολύ δάκρυ"  την νεα δανειακή σύμβαση και την παραδοση της χώρας στους τοκογλύφους με το αγγλικό δίκαιο

Χέσε μας ρε Μιχαλάκη

17 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙ-ΧΑΛΗ.
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΡΥΠΤΩΜΕΝΟΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΕΤΙΧ.
    ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ BLOG,
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΔΑΣ ? ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ !

      Διαγραφή
  3. Όλοι στους δρόμους! Να φύγουν τώρα τρόικα και κυβέρνηση των νεοραγιάδων!

    Να μην υπογραφεί η νέα «δανειακή σύμβαση»!
    1. Ζούμε εδώ και δυο χρόνια μια διαρκή επιχείρηση ωμών, κυνικών, πρωτόγνωρων εκβιασμών ενός ολόκληρου λαού. Σήμερα πια ξεπερνούν κάθε όριο...

    Οι Γιούνκερ και Μέρκελ, οι Νταλάρα και Μπαρόζο, πρωταγωνιστές του θιάσου της τρόικας και των τραπεζιτών-ληστών, εμφανίζονται ως κοινοί νταβατζήδες που πουλάνε προστασία σε σκυλάδικο της παραλιακής. Άφησαν τα προσχήματα. Πέταξαν στην άκρη το όποιο καρότο και μας απειλούν όλους με το μαστίγιο, διατάσσοντας την πλήρη παράδοση της χώρας. Κυριολεκτικά τσαλαπατούν την αξιοπρέπεια του λαού, κουρελιάζουν ακόμα και τους απαξιωμένους θεσμούς της αστικής δημοκρατίας, και επιχειρούν να μετατρέψουν τη χώρα στην πρώτη αποικία-μέλος της Ε.Ε. Με φιρμάνια που παραπέμπουν ευθέως σε σουλτάνους, με διαταγές που θυμίζουν ανακοινωθέντα της Κομαντατούρ, σαν αυτές που διάβαζαν οι κάθε λογής δωσίλογοι στις πλατείες των χωριών, αποφασίζουν και διατάζουν: «Τέρμα η Ελλάδα. Δεν δικαιούστε να ζείτε. Δεν θα ’χετε δουλειά, δεν θα ’χετε μισθούς, δεν θα ’χετε γιατρούς, δεν θα ’χετε σχολειά, δεν θα ’χετε σύνταξη, δεν θα ’χετε μέλλον. Σας καταργούμε ως χώρα, ως κοινωνία, ως υπόσταση…».

    2. Το πολιτικό σύστημα της χώρας απογυμνώνεται και αποκαλύπτεται. Στις κλειστές αίθουσες του Μαξίμου και στις τηλεδιασκέψεις με τα αφεντικά ο Παπαδήμος, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης μυξοκλαίνε και εκλιπαρούν. Σκύβουν το κεφάλι στον πασά ως σύγχρονοι ραγιάδες και ελπίζουν στο έλεος και το ένστικτο πολιτικής αυτοσυντήρησης των ίδιων των αφεντάδων. Τέτοια είναι η πρόκληση, τόσο κραυγαλέα υποτιμούν τη χώρα και τα λαό όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, που ακόμα και η Τρέμη με τον Πρετεντέρη «εξεγέρθηκαν» – και αυτό λέει πολλά. Όσα ζούμε τις τελευταίες μέρες αποτελούν χοντρή προσβολή για τη χώρα. Αποτελούν και προσωπική προσβολή για κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. Σε ζωντανή σύνδεση παζαρεύουν τη μετατροπή, και επίσημα πια, της Ελλάδας σε προτεκτοράτο. Ο λαός είναι θυμωμένος, αισθάνεται βαθιά πληγωμένος και προδομένος. Δεν είναι μόνο η φτώχεια που τον εξοργίζει, ούτε μόνο το κατάμαυρο μέλλον που ετοιμάζουν. Ο λαός είναι βαθιά πληγωμένος και προδομένος ακριβώς επειδή τόσο προκλητικά τον υποτιμούν, τον απαξιώνουν, και παραδίδουν τη χώρα ενέχυρο στα κοράκια του ιμπεριαλισμού και των διεθνών ληστών.

    3. Και η Αριστερά; Πού είναι; Ζούμε ιστορικές στιγμές και η Αριστερά –έστω και τώρα– έχει ιστορικό ρόλο. Μέχρι στιγμής πεισματικά τον αρνείται. Μελετά τις δημοσκοπήσεις, βγάζει πολλές ανακοινώσεις και ικανοποιείται με τα δημοσκοπικά ποσοστά. Περιγράφει την κρίση, την επίθεση, τη φτωχοποίηση σαν αναλυτής σε δελτίο των 8. Πολιτεύεται με τον τρόπο που το έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Σαν να μην άλλαξε τίποτα, σαν να διανύουμε μια «ομαλή» περίοδο. Αλλά τα ψέματα τέλειωσαν. Το χτένι πύκνωσε πολύ και οι κόμποι μεγάλωσαν… Ή το χτένι θα σπάσει ή οι κόμποι θα λυθούν. Δεν χωράνε πια υπεκφυγές και χειρισμοί. Όταν η χώρα απειλείται ευθέως ακόμα και ως κρατική οντότητα, όταν ο λαός μετατρέπεται σε νεόφτωχο ενοικιαστή του τόπου του, δεν χρειάζονται πολλές και «βαθυστόχαστες» αναλύσεις και σχέδια. Το «όλοι στους δρόμους, να φύγουν τώρα η τρόικα και η κυβέρνηση των νεοραγιάδων» δεν χρειάζεται κανέναν παραπανίσιο προσδιορισμό. Το καθήκον σήμερα είναι ένα: Να τους διώξουμε!

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,

    Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έντονη ήταν η αντίδραση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για το κάψιμο της γερμανικής σημαίας με την σβάστικα στα σκαλιά του Αγνώστου Στρατιώτη.
    Ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, δήλωσε:
    "Είναι απαράδεκτο μια Δημοκρατία, μια συντεταγμένη Πολιτεία, να ανέχεται μειοψηφίες τραμπούκων που προβαίνουν σε ακραίες πράξεις βεβήλωσης. Η απόδοση συλλογικών ευθυνών είναι μια πρακτική βάρβαρη που πρέπει να καταπολεμηθεί στις ρίζες της."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμεις οι μαλακες φταιμε που βγαζουμε τετοια ατομα!σαν νταβατζης ειναι ο αγραμματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να μην μας χεσει ιακχε
    να τον ΧΕΣΟΥΜΕ εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε ο μιχαλακης που πριν λίγο (πριν γίνει βουλευτης), που ξεροσταλιαζε καπνιζοντας απειρα τσιγαρα μπροστα στα φρουτακια της πολης, πως έγινε βουλευτης ρεεε!
    Ειαμστε τρ... και τον ψηφισαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωπα!!!Τι εγινε ρε παιδια εδω? ΑΑα..δεν παιζω...
    Μολις ανακοινωσε ο Αθανασιος οτι ο "ψηλος" ηταν στο "γευμα εργσιας"....(καλα δεν ονοματισε αλλα ειπε ψηλος πολυ ψηλος βουλ.ΠΑΣΟΚ Ή μαλλον ο πιο ψηλος ..αρα)αρχισε ο Ιακχος τον"πολεμο?'....
    Ααααααααααα....δε θελω τετοια χαζα...
    Μιχαλη ριξε κατι τις στο απλωμενο τενεκεδακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ.Ε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΗΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ..
    ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΑΜΕΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"(sic).χαχαχααχαχχα...Καλοοο!
    Γεια σου ρε Αντωνη....Λεοντοκαρδε!!!
    Καλα κανεις...Πες τους οτι θα τα δινεις μετρητα ...καθε μηνα..Θα σαι πιστος στις δεσμευσεις σου(αν θες κανε κι αλλιως).
    Θα τα καταθετουμε εμεις...οκ...?

    Αλλα εκλογες καποτε θα γινουν(και μην μου πειτε οτι καιγονται εκει στη Ν.Δ. Ασε που οι μποσηδες, Τρόικα, δεν αφηνουν..Ετσι θα παμε...μαλλον..)
    Κατι πρεπει να πω στα χοχολια που ζηταω να με ψηφισουν...
    Ο,τι αντιστεκομαι δηλ.
    "Διοτι κυριες και κυριοι ψηφοφοροι μου,υπαρχει μεγαλη διαφορα το να βαζω καθε μηνα εγω (τις δοσεις) στον λογαριασμο σου, απο το να μου τα τραβας εσυ"...(οπως κανουν οι τραπεζες δηλ.απ τους δανειοληπτες...)Βεεεεεεεβαια..
    Αντωνακηηηηηηη...Ασε τις παπαρολογιες...
    Κι εσεις οι υπολοιποι που βγαινετε στην τι βι και ειστε ολο γλυκες "ο....προεδρος και ο προεδρος..." Αντωνης Σαμαρας.(Πρεπει λεει να λετε και το ονομα...Ετσι λεν οι ειδικοι επικοινωνιολογοι....χαχαχαχ)
    Μπας και σας βαλει στη λιστα υποψηφιων...
    Πού απευθυνεστε βρε? Ακομα με τακτικες του '50 λειτουργειτε? Ειπαμε ..οι εκλογες θα γινουν για καμια χιλιαδα το πολυ θεσεις...(γ.γραμματεων, λογιστων, παραλογιστων, δ/ντων, υποδ/ντων ..κλπ κλπ..)
    Ασε που κι εκει μαλλον θα ερωταται ο Reichenbach...
    Kαποτε σας κυβερνουσε ενα παιδαρελι (Οθων-Otto)ΑΠ ΤΑ 18 ΤΟΥ, και τα πηγε μια χαρα...γιατι ηταν Φιλελλην..(ασχετα αν τον διωξατε κ θελατε συνταγμα τρομαρα σας κατα το αγγλικο προτυπο, προφανως για να τρωτε ανεξελεγκτα τα δανεια που απο τοτε σας εδιναν οι Αγγλογαλογερμανοι...) Και ποιοι ηταν αυτοι που φωναζαν και τοτε?
    Κατι προεστοι, κατι απογονοι πολεμιστων, κατι σογια,προυχοντων ..
    Ετσι φαγαν και τον εντιμο και ιδεολογο Καποδιστρια...(ειπαν το καναν οι Μαυρομιχαλαιοι, οι οποιοι ομως αντιπροσωπευαν τον μεσο απατεωνισκο Ελληνα)
    Δεν θελαν απο τοτε...ταξη και ελεγχο...
    Ειπατε τιποτα? Μηπως η ιστορια επαναλαμβανετε παλι..(σαν φαρσα ισως τωρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα 17 σημεία του πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 – 2015 για τα οποία ζητούνται εξηγήσεις!

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 – 2015 συνιστάται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (Ταμείο). Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου. Το Ταμείο θα πουλάει περιουσιακά στοιχεία του κράτους, αποκλειστικά και μόνο για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας. Δηλαδή, ότι θα ξεπουλιέται από το Ταμείο θα πάει κατευθείαν στους δανειστές. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    Το Ταμείο θα μπορεί να πουλήσει τα πάντα! Ακόμη και περιουσιακά στοιχεία των ΟΤΑ. Δηλαδή των τριών Δήμων του Νομού μας! Ακόμα και οι αιγιαλοί, κατ’ αποκλειστική χρήση! Δηλαδή, το ταμείο θα μπορεί να πουλήσει τις ωραιότερες παραλίες των νησιών μας, της Χαλκιδικής, της Πιερίας, όπως π.χ. του Κορινού, του Αγ. Παντελεήμονα και της Λεπτοκαρυάς. Παρακαλώ, διαψεύστε το!
    Στην εκποιούμενη περιουσία θα περιλαμβάνεται και η περιουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Π.χ. τα δημαρχεία, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, δημοτικές επιχειρήσεις κλπ. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    Το Ταμείο θα μπορεί να πουλήσει και τα αποθεματικά σε ρευστό που έχουν χρυσοφόρες εταιρίες (π.χ. ΟΠΑΠ). Δηλαδή, οι Δημόσιοι Οργανισμοί που έχουν δικαιώματα εκμετάλλευσης π.χ. ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, ουράνιο κλπ). Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    Όλα τα έσοδα από την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την ΕΥΔΑΠ, τα ενοίκια που εισπράττει το δημόσιο κλπ θα ανήκουν πλέον στο Ταμείο και θα πηγαίνουν απευθείας στους δανειστές μας. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    Αφού αποφασιστεί η μεταβίβαση ενός περιουσιακού στοιχείου προς το Ταμείο, μετά δεν θα μπορεί κανείς πια να ανακαλέσει την απόφαση αυτή και να το πάρει πίσω.Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    Όλα τα έξοδα λειτουργίας π.χ. του Δημόσιου Οργανισμού (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) θα συνεχίζουν να βαρύνουν το Δημόσιο, ενώ όλα τα έσοδα πηγαίνουν απευθείας στην ΤΡΟΪΚΑ. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    Αν υπάρχουν δικαιώματα (π.χ ιδιωτών), τότε το Ταμείο θα μπορεί αναγκαστικά να τα απαλλοτριώσει με μια απόφαση υπουργού, αν κρίνει το Ταμείο ή όποιος αγοραστής ως αναγκαίο! Δηλαδή θα χάσουν και οι ιδιώτες ή άλλοι επενδυτές (π.χ. ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες) τα δικαιώματά τους αναγκαστικά μέσω της απαλλοτρίωσης! Παρακαλώ, διαψεύστε το!


    ο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ταμείο θα έχει τη δυνατότητα να πουλήσει π.χ. τα λιμάνια μας στους Τούρκους, το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους Σκοπιανούς (αφού τους δώσει λεφτά υπογείως π.χ. ο Τζ. Σόρος). Αυτά, τους δίνουμε το δικαίωμα να τα κάνουν ή να μας απειλούν ότι θα τα κάνουν, αν δεν συμμορφωνόμαστε στο εξής και για όσα χρόνια αυτοί θέλουν, με τα άνομα ξένα συμφέροντα. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    Σε όλες τις συνεδριάσεις του Ταμείου θα παρίστανται Παρατηρητές των Δανειστών που θα παρακολουθούν και θα αναφέρουν στα αφεντικά τους (Ε.Ε., Ε.Κ.Τ, Δ.Ν.Τ) τα πάντα, ενώ θα δεσμεύονται όλοι με εχεμύθεια προς όλους τους υπόλοιπους. Δηλαδή να μην μαθαίνει τίποτα ο ελληνικός λαός για το τι κάνουν με την περιουσία του! Μόνον η ΕΚΤ, η Ε.Ε και το ΔΝΤ θα ξέρουν, ενώ μετά από τρία χρόνια, αφού φύγουν, θα μπορούν να μας λένε τις λεπτομέρειες για το ξεπούλημα. Είναι αλήθεια; Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    Καμία απόφαση δεν θα επιτρέπεται χωρίς τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων όπου συμμετέχουν οι υπάλληλοι της Τρόικα! Δηλαδή, οι απόψεις των βουλευτών και η ψήφος τους δεν θα έχουν καμία αξία! Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    Θα αποφασίζουν μόνοι τους να εκδίδουν ομόλογα. Το Ταμείο θα μπορεί να δανείζεται από τρίτους με εγγυήσεις δικές μας(!) και με τα λεφτά αυτά να αγοράζει από την ελεύθερη αγορά ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου σε σκοτωμένες τιμές. Δηλαδή, θα μπορούν να ξαναγοράζουν οι ίδιοι το χρέος μας, αφού το ελαχιστοποιήσουν στην ουσία με δανεικά δικά μας. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    Αν δουν ότι δεν πουλιέται ή δεν αξιοποιείται κάποιο περιουσιακό στοιχείο, τότε θα μπορούν να το διαλύουν, να το «χρεοκοπούν». Η καμπάνα χτυπάει μάλλον για τον ΟΣΕ και τα τρένα μας. Παρακαλώ, διαψεύστε το!
    Η Τρόικα θα μπορεί να τροποποιεί άμεσα τα καταστατικά λειτουργίας των οργανισμών που περιέχονται στην κυριότητα του Ταμείου. Θα μπορούν να διατάσσουν να αυξηθούν τα τιμολόγια του ρεύματος και του νερού, τα διόδια, τα εισιτήρια λεωφορείων κλπ κλπ κατά το δοκούν, χωρίς τη συναίνεση της κυβέρνησης (θυμηθείτε: όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν πλέον στο Ταμείο και όχι στον οργανισμό!). Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    Το εισιτήριο για την είσοδο στην Ακρόπολη ή έσοδα από εκδηλώσεις στο «Αρχαίο Δίον» θα μπορούν να πηγαίνουν κατευθείαν στους δανειστές. Επίσης, θα μπορούν να καθορίζουν το ύψος της τιμής εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους. Παρακαλώ, διαψεύστε το!
    Θα μπορεί π.χ. ένας αμφιβόλου προέλευσης ξένος ιδιωτικός ή κρατικός φορέας να αγοράσει γη του Δημοσίου και να ανεγείρει, χωρίς καμία άλλη άδεια από το κράτος, ένα θρησκευτικό χώρο (π.χ. Τζαμί, βουδιστικό μοναστήρι κλπ κλπ) ή να μετατρέψει προς αυτό τον σκοπό ένα ήδη υπάρχον κτίριο που ανήκει στο Δημόσιο.Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    Με απλά Προεδρικά διατάγματα, θα μπορούν να τροποποιούνται χρήσεις γης , ρυμοτομικά σχέδια, ειδικοί όροι και περιορισμοί δόμησης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αγοραστές!! Δηλαδή, εν ονόματι των δανειστών καμία σημασία δεν έχουν οι πολεοδομικές διατάξεις και γενικά παραμερίζονται όλοι οι νόμοι του ελληνικού κράτους να βολευτούν αυτοί. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Gia ton "Evaggelisti" ypoyrgo mas, vasiko ypaitio gia to kleisimo tou kentrou kounoupion, afou einai k sto ygeias, les k paizei to paignidi tou Perif-Pan, o opoios tha kanei tin kampania, kouventa den lete...na mi poume k gia to kentriko parko tis polis...k gia alla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΗΡΕ ΑΜΕΣΩΣ (ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ) Ο ΧΟΝΤΡΟΣ. ΜΕΧΡΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 53ΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΛΟ 52, ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ.....ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠ ΤΟΝ ΤΖΕΛΕΠΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ...
    ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90΄ΛΕΠΤΟ ΠΑΙΖΟΤΑΝ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ).ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ...
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ "ΑΛΛΟΥΣ", ΔΗΘΕΝ, ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟΝ "ΚΟΥΠΟ" , ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ...
    ΚΙ ΗΤΑΝ Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ"...ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ...."μη μου απτου"...
    Μ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ(ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ imagemaker?).............
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΛΙΨΗ, ΟΡΓΗ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΛΥΠΗΣΗ...ΟΛΑ ΜΑΖΙ...
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ (ΜΑΣ)ΣΑΣ...............................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ