Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΒΡΑΑΜ, ΤΕΛΙΚΑ "ΣΕ ΠΑΩ" ... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ !!!


ΜΠΑΤΣΟΙ, ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΞΗΝΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ , ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΕΤΕ"

9 σχόλια:

  1. ενας χοντρος δημοσιος υπαλληλος,η πανεμορφη συζυγος του κ αυτη δημοσιος υπαλληλος,ενας κοντουλης,μια γιαγιακα που φωναζει αισχος σαν την λουκα κ μια σκληρα εργαζομενη βλεπε βοηθεια στο σπιτι που φωναζει για να ανεβει στο πουλμαν χωρις εισητηριο!!!!!αστα να πανε δηλαδη για φουντο παει η πολη κ ο συνδικαλισμος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον Βουλτσιο δεν τον παω καθολου γιατι ως συνδικαλιστης με εκνευριζει....αλλα εκεινος ο κοντοπ.....ς αρχιασφαλιτης που τον τραβαει ποθστικα οπως μονο ξερουν να κανουν και στο τελος πεφτει μονος του.....ελεος ρε χουντοαναθρεμενοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πόσο θα θέλατε να είχατε τα κότσια αυτών των ανθρώπων που δεν έκαναν τίποτε απολύτως, αλλά "προλιπτικά"(!!!!!!!!!) τους μάζεψαν. Φοβούνται ακόμα και τη σκιά αυτών των ανθρώπων. Γιατί άραγε? Ουέ κι αλοίμονο μίζεροι μοκρόψυχοι γιατί ξέρετε οτι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αυτούς τους ανθρώπους που αγωνίζονται τους ξέρουμε.Δεν κρύβονται. Δε σας λέει τίποτε αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί που μας χρωστούσαν μας παίρνουν και το βόδι...Έτσι βλέπουμε ότι εσχάτως, η γαλαζοπράσινη χολέρα έχει αφηνιάσει με την αριστερά, τους οργισμένους πολίτες και οποιονδήποτε αντιδρά στους δοσίλογους και τη νεοναζιστική χούντα. Μάλιστα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η συγκεκριμένη θρασύδειλη και προδοτική κοινοπραξία έχει προχωρήσει σε αθρόες εισαγωγές γαλαζοπράσινων ψιττακών από τα δάση του Αμαζονίου και τις εσχατιές της ηπείρου της Ωκεανίας, προκειμένου να στελεχώσει τα "σοβαρά" και "έγκυρα" ελληνικά Μέσα Μαζικής Ύπνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των "ενημερωτικών" ιστοσελίδων...Εσύ 3.01, μήπως γνωρίζεις κάτι επ'αυτού;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεργοι ,δημοσιοι υπαλληλοι , ιδιωτικοι υπαλληλοι και ελευθεροι επαγγελματίες ειναι ολοι στο στοχαστρο της νεας ταξης . Αυτα τα καθαρματα θελουν να σκοτωνόμαστε μεταξυ μας για να γινει πιο ευκολα η δουλεια τους που ειναι ο αφανισμος μας.

    Η πλειοψηφια ειναι αυτη που θελει να εκφρασει με καθε τροπο την οργη της σε αυτα τα καθαρματα , μονο που φοβαται να μην στοχοποιηθει .

    Καποιοι δεν φοβουνται και τους κραζουν ,τοτε ειναι που αμολανε τα μαντροσκυλα τους να τους μαζεψουν προληπτικα οπως λενε και τους κατηγορουν ως ταραχοποια στοιχεια.

    Οταν οι πολιτικοι χρειαζονται τα μαντροσκυλα τους να τους φυλανε για να παραστουν στην παρελαση, ειναι εντελως ξεκαθαρο πως ειναι ξεκομμενοι απο τον λαο καιαποτελουν ξενο σωμα.

    Ουστ ρε γομαροξεφτιλοπουλημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατακαημένη πλάση που σε γήτεψαν
    Όλ’ οι τρελοί του κόσμου κι εστρατήγεψαν!
    Απόσπασμα από το ποίημα
    του Οδυσσέα Ελύτη «Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας»
    • «Ήλιε μου Ηλιάτορα» πως κρατάς τα κεραμίδια ξεκάρφωτα…! Γιατί άραγε… Ποιοι σε εμποδίζουν..!
    • Ένα περίεργο φρούτο ενέσκηψε στον τοπικό ορίζοντα, τον συνδικαλιστικό, τον κοινωνικό και κυρίως τον πολιτικό. Προφανώς ορέγεται να μας σώσει…! Ντοπαρισμένος με ακραία λαϊκισμό στο φουλ… έπεσε στην τοπική μας αρένα, ως μετεωρίτης από το πουθενά. Ο τύπος κατάλαβε πολύ νωρίς πως το μπαλαμούτι έχει ακόμη πέραση.
    • Νεόκοπος επαναστάτης, Συριζάς και Συνασπιστής εσχάτως, ασπάστηκε ξαφνικά την επανάσταση. Εφορμά εναντίον όλων, παρελάσεων, γραφείων, κ.λ.π. με φιλαρέσκεια στο γυαλί, αυτόκλητος υπερασπιστής των λαϊκών συμφερόντων. Ο Φουκαράς…! Σείεται και λυγίζεται, ως κομψευόμενη μαινάδα, χτυπιέται, δίκην πεχλιβάνου, ενίοτε ως λέων μαινόμενος αλλά και ως λαγός. Επαίρεται και ναρκισεύεται, δοξαστικά αλλά και με την ουρά στα σκέλια, ο επαναστάτης, σωσίας μας.
    • Αίσθησή μου είναι πως τούτο το φρούτο ενδέχεται να μας το προσφέρουν προς βρώση. Ίδωμεν…!
    Σ.Φ.
    Σ.Σ. Η περιθωριακή δράση δεν είναι λαϊκή οργή. Πάντα καταγράφτηκε ως περιθώριο.
    Εσωτερική αλληλογραφία: Υπάρχει κάποιος ειδικός που μπορεί να μου εξηγήσει γιατί με προκαλεί τρόμο το βλέμμα αυτού του φρούτου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουάου 02:52!!! Σε πόνεσε πολύ εεεεεεεεε? Όσο και να παραπέμπεις στον Μεγάλο Οδυσσέα Ελύτη, δεν μπορείς να κρύψεις τη μικροψυχία σου απέναντι σε ανθρώπους που αγωνίζονται. Άσε μας τα΄παν κι άλλοι "διανοούμενοι" του επιπέδου σου και είδαμε τα χαίρια σας! Μιλάς για περιθωριακή δράση... για φαντάσου!!! Φαίνεται γνωρίζεις καλά το περιθώριο. Δεν είναι όμως όλοι σαν τα μούτρα σας. Με ονοματεπώνυμο βγαίνουν και δεν φοβούνται να πούνε τις απόψεις τους. Εσύ όμως και γω γράφουμε ανώνυμα. Ζήτω τα παντελόνια που φοράμε και οι δύο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι οι παρλαπιπες παραθετουν και κανενα αποσπασμα απο καποιον ποιητη για να το παιξουν περισπουδαστοι.

    Τοσο καιρο γιατι αληθεια δεν υπηρχε περιθωριακη δραση και γιατι οι πολιτικοι κυκλοφορουσαν χωρις προβλημα ενω τωρα δεν τολμουν να κανουν βημα;

    Απλως τωρα τα καθαρματα ξεσαλωσαν και δειλα δειλα καποιοι πιο τολμηροι τους κραζουν ,χωρις να φοβουνται τις συνεπειες.

    Εδω ξεπουλησαν την πατριδα μας και μας οδηγουν στον αφανισμο αυτα τα καθαρματα και θα τους πουμε και ευχαριστώ για να μην μας χαρακτηρισουν περιθωριακους ;

    Οταν φτασουν τον λαο στην πληρη εξαθλιωση και δεν θα εχει να χασει τιποτα πλεον , τοτε θα δουν την οργη του , θα προσπαθουν να βρουν καμια τρυπα να κρυφτουν αλλα θα ειναι ματαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παντως οι αστυνομικοι στο βιντεο εκαναν συστασεις και σ'εναν αλλον κυριο ο οποιος υπακουσε στις συστασεις τους βαρυγκομωντας ομως.Ειναι προφανες πως ο προεδρος της αδεδυ σερρων και οι "αγανακτισμενοι",πηγαν με προφανη στοχο να δημιουργησουν επεισοδια και κλιμα.Υ.Γ.Αλλο ο αγανακτισμενος πολιτης που ειναι ανεργος η που εχει μισθο πεινας,κι αλλο "αγανακτισμενος" που ως δημ.υπαλληλος ειχα τρελλα προνομια και μισθους και τωρα επειδη θιγονται τα προνομια μου το παιζω Che Guevara και ιστορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ