Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ "ΓΑΠ - 2" ( ΟΤΙ ΠΙΑΝΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ )



18 σχόλια:

  1. EINAI AYTOΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ (ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ?)
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε κόψε τις μαλακίες , εκλογές έχουμε και έσφιξαν οι κώλοι . Ξέρουμε όλοι τις αδυναμίες σου αλλά αυτά όχι για τις εκλογές . Πρόσεξε μην μας βγει ο Καμμένος νέος Καρατζαφέρης , δηλαδή τρύπια καπότα . Δεν είναι εποχή για παιχνίδια και πικρίες. O Σαμαράς το ξέρεις ότι είναι πατριώτης . Αν γίνουν αυτά που λες θα μείνουν στη Ν.Δ. μόνο τα Ντοράκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΡΑΔΙΑΓΜΑΤΕΥΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

      ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΑΧΛΟΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ , ΜΙΣΘΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΜΙΣΘΟΙ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ... 370 ΕΥΡΩ χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ( ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ) ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΑΟΥΛΤ . Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΛΛΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΕΡΡΩΝ . ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η Ν.Δ. ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΟΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ )
    Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΟΣ Ν.Δ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΧΛΙΔΑΤΟΥ ΚΑΙ ΧΛΙΔΑΤΗΣ ( ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ). ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H MARIA ΚΟΛΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΝΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΥ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΚΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΑ ΤΗΣ ΣΕΡΡΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Η ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΑ. ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ... ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ. ΤΟΤΕ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΔΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΠ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ.

      Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΙΑΚΧΕ ΕΙΜΑΙ Ο 12.46 ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ Ή ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ . ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ , ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ( ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ). ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΘΕΣΕΙΣ . ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ? ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΜΑΧΗ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΚΡΙΘΕΙ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ . ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ?
      ΑΔΥΝΑΤΗ Ν.Δ. ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ . ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΣΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ? ΑΔΥΝΑΤΗ Ν.Δ. ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ , ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΔΕΣ , ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΤΖΑΚΙΑ . ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΤΟΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΜΕΙΝΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ . ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ .
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ , ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗ Ν.Δ. , ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ Ν.Δ. , ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

      Διαγραφή
  4. Θα περίμενα αυτοί που με τον παρά τους ή το κανάλι τους νομίζουν ότι θα εκλεγούν βουλευτές της Ν.Δ. , να πληρώνουν ανθρώπους ( π.χ. ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ ) όχι μόνο να βρίζουν άλλους υποψήφιους αλλά και να απαντούν όταν απαξιώνεται ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς .
    Επίσης θα περίμενα οι μπαλαρίνες της ΝΟΔΕ και η παρέα τους να υπερασπίζονται την Ν.Δ. και τον Πρόεδρό της και όχι να τρέχουν πίσω από συγκεκριμένο υποψήφιο άγνωστο στους Σερραίους πολίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μόνος άγνωστος υποψήφιος για υποψήφιος είναι ο Δημοσθένης της κάτω Τζουμαγιάς.Γιατί ρε φίλε 1.44 δεν τον λες με το όνομά του?Τι φοβάσαι μην του κάνεις τζάμπα διαφήμιση?

      Διαγραφή
  5. δηλ. ρε Ιακε αφου εισαι εναντιον ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜ.ΣΥΜ , ΕΙΣΑΙ μαλλον ΚΚΕ Ή ΣΥΡΙΖΑ(δηλ ξυστα)ή ΔΗΜΑΡ ή ΑΡΜΑ,ή ή ή ......Πες μας να ρθουμε μαζι σου...Εχουμε μιαν αγωνια ανυποφορη.
    Δειξε μας μεγαλε ηγετη το δρομο...Που να παμε?
    "Τι ποιησωμεν ινα αιωνιον(διακυβερνησιν) κληρονομησωμεν?"
    Υπογραφη:.Α.ΚΟ.Π (Α στεγοι Κο μματικα Πο λιτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ!!!
    Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 11.41 , ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΧΡΙΣΤΑΙΝΙΚΗ" ΠΟΝΗΡΙΑ...
    ΚΛΕΨΕ, ΡΗΜΑΞΕ, ΣΚΟΤΩΣΕ, ....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.(ΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ?)
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ..."ΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕς ΣΟΥ"!!!!!!
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΠΟΝΗΡΟΙ? ΕΤΣΙ Ε?(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑθΑΡΟΙ...ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ-ΕΣ ΚΑΛΕΣ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΣΒΗΣΕΙ" Ο...ΜΩΑΜΕΘ).
    Η μη ψηφιση εστω και του φοβερου και τρομερου μνημονιου δεν ειναι "κολυμπηθρα του Σιλωαμ"...για κανεναν που επι χρονια ηταν παρων στην πολιτικη σκηνη, κυβερνησε ,ψηφιζε χιλια μυρια εναντιον του κοσμακη, εκωφευε στην απατη, δεν εβλεπε την παρανομια,απαλλασσε τους πατεωνες...και τοσα αλλα..
    Ασε λοιπον τις παλοικες προσεγγισεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καραγκιοζακο 11:41!
    Ειπαμε...οταν πινεις, δεν θα γραφεις!
    Αφου ΑΥΤΗ δεν γνωριζει καν ποιος εισαι,
    ΕΣΥ πώς γνωριζεις οτι στην ψηφοφορια για τον παπαδημο ηταν αποφασισμενη να ψηφισει οχι και την πιεσε ο σαμαρας υποσχομενος μεταβατικη κατασταση και σημερα το σκυλομετανοιωσε;
    το "ειπε" η τηλεοραση, ή παραμιλουσε τη νυχτα στον υπνο της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ, ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΔΙΚΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝΗ ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ (11:41)

      MAΘΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΥΝΥΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΤΟ e-mail ΤΟΥ ΒLOG , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

      Διαγραφή
  8. ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΟΙ 6 ΣΤΙΣ 10 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG AΦΟΡΟΥΝΞ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΝΠΑΤΖΗ, MAΛΛΟΝ "ΠΟΥΛΑΕΙ", Η "ΞΥΝΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το να "γαμήσεις" ξυνή
      ειναι ΟΛΕΣ οι μπάρες του απλικεσιον
      ΒΙΑΣΜΟΣ με τα όλα,πάς καλά..
      ΤΡΑΤΖΙΚ μετά ,όταν ανάβς τσιγάρο..
      και η ξυνή εχει ΑΠΟΨΗ και δη πολιτική
      τρατζικ σε λέω..

      ΥΓ απο ψυχοσεξομανιακ απόψεως...
      ΥΓ Ιακχε εχς μπάρες?

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Α.Σ.Ο.Κ 23/10/2006.
      ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡA ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ
      ΤΗΝ Σ Ε Ρ Ρ Ε Σ.
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ
      ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.
      Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ?
      ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ ΒΛΑΧΒΕΗ.
      ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ.ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ Η κ κολια ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.Η ΕΚΔΗΚΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΠΙΑΤΟ

      Διαγραφή
  9. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ 8:20! Τουλαχιστον θα μπορουσες να περιμενεις να ξεσουρωσεις και μετα να απαντησεις!
    Κατα τ'αλλα βλεπω ολοκληρο κυκλωμα στα...ποδια σου!!! οπως... μάφια!!! "πληροφοριες"!!! "φιλτραρισματα"!!! μπραβο!μπραβο! (και ολα αυτα τα προλαβαινεις μοναχουλης; τα προς το ζην πότε;;;)
    αληθεια! τα "φιλτρα" που χρησημοποιεις τι "μαρκα" ειναι;
    τα "τριτα προσωπα" εχουν ISO;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Α!και κατι ακομη ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ!
    "τριτο προσωπο-καρφι" οταν "πιεζε" ο σαμαρας λεονταριδη καρυπιδη για να ψηφισουν παπαδημο δεν υπηρχε;
    γιατι μονο στη μαρια να υπαρχει "καρφι" ρε! δεν ειναι δικαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ