Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ, "ΕΠΙΟΡΚΟΙ" ...

ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ... 



Θα σας θέσω τρία συγκεκριμένα ερωτήματα :

1ον : Πετύχατε να επωμισθούν τα ασφαλιστικά ταμεία ζημιές από το "κούρεμα"  των ομολόγων που κατέχουν σαν ιδιώτες αλλά και από τα ομόλογα που έχει αγοράσει η Τράπεζα της Ελλάδος από τα κατατεθειμένα αποθεματικά των ταμείων περίπου 13 δις απώλεια που τινάζει το σύστημα στον αέρα και δεν αναπληρώνεται με λόγια ;

2ον : ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ -2 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ η  εκ των προτερων ΑΠΑΛΛΑΓΗ  των διοικήσεων των Ασφαλιστικών Ταμείων ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ για τις αποφάσεις που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να λάβουν για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ στο "κουρεμα" του  P.S.I. ; 

3ον: Η αφ'ενός η ύπαρξη 26 δις "ακούρευτων" ή 13 δις "κουρεμένων" αποθεματικών εξουδετερώνει τους ισχυρισμούς ότι τάχα ήταν αναγκαία περικοπή 325 εκατομμυρίων ετησίως από τις συντάξεις, αφ ετέρου ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 13 ΔΙΣ που πιθανόν να χάσουν τα ταμεία ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ;

Το θέμα αφορά όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους και δεν πρέπει να επιτραπεί να συμβεί με κανένα τρόπο. Οι ευθύνες των διοικήσεων που θα συναινέσουν είναι τεράστιες και η αντισυνταγματική απαλλαγή εκ των προτέρων δεν θα τους σώσει ΑΛΛΆ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ -2

9 σχόλια:

  1. 28 Οκτωβρίου 1940: “Για να γλυτώσουμε τα χειρότερα”…

    Όπως τότε, έτσι και τώρα το απόλυτο “επιχείρημα” των δοσίλογων: υποταγή για να γλυτώσουμε τα χειρότερα.

    Γ. Τσολάκογλου. Το 1940-41 αντιστράτηγος, διοικητής του Β' Σώματος Στρατού. Υπέγραψε ανακωχή με τους Γερμανούς και στη συνέχεια διετέλεσε κατοχικός πρωθυπουργός.

    «Ευρέθην αντιμέτωπος ιστορικού διλήμματος : Ή ν’ αφήσω να συνεχισθή ο αγών και να γίνη ολοκαύτωμα, ή υπείκων εις τας παρακλήσεις όλων των ηγητόρων του στρατού ν’ αναλάβω την πρωτοβουλίαν της συνθηκολογήσεως… “Τολμήσας” δεν υπελόγισα ευθύνας… Μέχρι σήμερον δεν μετενόησα δια το τόλμημά μου. Τουναντίον αισθάνομαι υπερηφάνειαν.»
    Γ. Κ. Σ. Τσολάκογλου, Απομνημονεύματα, εκδ. Ακρόπολις, Αθήναι 1959, 250 σελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΔΙΚΙΟ Ο ...ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ?
    ΤΑΧΑ ΔΙΩΞΑΜΕ, ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΥΤΟΝΕΣ(ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ) ΤΟ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΕΓΓΛΕΖΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ..
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας "εσυραν" τα αγγλοαμερικανικα συμφεροντα , σ εναν πολεμο που εξυπηρετουσε καθαρα δικα τους κερδη..Ο,τι πηραμε απο Αμερικα αργοτερα σαν βοηθεια (σχεδιο ΜΑΡΣΑΛ, ουνρα κλπ..πηραν κι οι Γερμανοι οι...εχθροι...δηλ) χαχαΚαλο ε? Νια αλλα εμειςημασταν με του ςνικητες ..τρομαρα μας..
    Αυτο μας εφαγε...η επαρση του νικητη...
    Κι ας ειμασταν τσιρβουλαδις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΡΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΑΚΟ ....ΕΒΑΛΕΣ ΧΑΛΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΜΜΕΡΙΔΗ, ΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠ ΤΟΥΣ 2 ΑΛΛΟΥΣ (ΟΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ....ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!) ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ..
    ΠΟΣΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΙ...(ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΙΚΟΣ Ε? ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μονο στην πατριδα μας τα μηδενικα εχουν αξια
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κατηγορία είναι εσχάτη προδοσία και αυτοί είναι άμεσοι συνεργοί, ας το εξηγήσει ο Μπόλαρης στους άλλους δύο τι είναι ό άμεσος συνεργός και ποιά είναι η ποινή. Και τώρα την άλλη Κυρική Θεέ μου τι θα ακούσουμε, τι παπαρολογίες τι μαλακίες στο τετράγωνο και στον κύβο περί δημοκρατίας που νίκησε και θα πα΄νε την Ελλάδα μπροστά τρομάρα τους με τον βουλημικό αρχηγό τους τον Βενιζέλο, τον μοναδικό υποψήφιο όπως παλαιότερα με τον Γιωργάκη. Πως ρε γαμώτο αντιλαμβάνοντε αυτοί την δημοκρατία, μόνο στα κουμουνιστικά καθεστώτα γινόταν αυτά, όπου ο υποψήφιος αρχηγός ήταν ο μοναδικός και εκλεγόταν. Ζήτω, ζήτω, ζήτω ο αρχηγός του πασοκ που νίκησε με δημοκρατικές διαδικασίες, νίκησε η δημοκρατία. Άντε ρε ξεφτίλες πολιτικοί απατεώνες μέχρι εδώ στις κάλπες που θα πάει θα γίνουν οι γαμημένες οι εκλογές, και η πούτσα θα είναι τεράστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ριξε ριξε λασπη , ολο και κατι θα μεινει!"
    Δοκιμασμενη συνταγη.
    Με 50 ή 100 ευρω σου γραφουμε ο,τι θες..
    Τι λεει ο Αραμπα? "Της μιας δρχ τα γιασεμια?"
    Μην τον επαληθευετε ...please....
    (ειδατε τι εγινε με τις φωτο, που δημοσιευτηκαν στο ιντερνετ με τους μπατσους που φορουσαν ιδια παουτσια με τους "ταραξιες".Κατ αρχην εγινε στην Ιταλια και ηταν απο ...ασκηση των Καραμπινιερων!!!!Κι εδω "λυσσαξαν" τα μπλογκς να γραφουν για προβοκατσια..-οχι οτι δεν γινονται και τετοιες ετσι?-Αλλα εδω επεσε απτη στο φουλ..
    Αλλα ποιος το επανορθωσε? Ποια εντυπωση εμεινε? Ουστ ρε...και παλι ουστ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο αρχιλαμόγιο μπορει να εισαι Στέλιο Ρακιτζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ