Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΠΑΠΑΡΑΣ !!!



Ο ίδιος πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Είδα, έμαθα, τρόμαξα και αντιστάθηκα».

Μιλώντας σήμερα το πρωϊ στο Mega σχετικά με ό,τι συνέβη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, μετά την οποία αποφάσισε την αποχώρησή του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε ότι ο τότε υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είπε «να πάρουμε τηλέφωνο να παρακαλέσουμε τον Τόμσεν ».

«Ε όχι να πάρουμε και τον Τόμσεν», είπε ο Γ. Καρατζαφέρης, για να προσθέσει με γλαφυρό τρόπο: «Οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν... χ...νοι»!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε ότι «εάν είχαμε πάει σε κυβέρνηση Πετσάλνικου θα είχαμε γυρίσει στη δραχμή». 

Ο άνθρωπος που επαίρονταν διότιι από το 2011 τον Φεβρουάριο είχε προτείνει την λύση Παπαδήμου, τον Φεβρουάριο του 2012 , όταν είδε ότι συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην τρικομματική συμμορία που στήριζε την μαιμού κυβέρνηση των 50 υπουργών , το δεκανίκι των τοκογλύφων της χώρας,  οδήγησε τα εκλογικά του ποσοστα στο 2,5% , ανακάλυψε ότι ο Παπαδήμος ήταν ανθρωπος των Τραπεζών , ανακάλυψε ο χοντροπαρας ότι η υπαγωγή των δανείων της χώρας στο αγγλικό δίκαιο αποτελεί εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας ... και βγήκε ανταρτης στο βουνό με την ακροδεξιά ρητορία

Τωρα χοντρέ είναι αργά,  θα βλέπεις συνεχώς την πλάτη του Μιχαλολιάκου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ήρθε πλέον το πληρωμα του χρόνου, είναι καιρός να γυρίσεις στον φυσικό σου χώρο, στο Ντοροκόμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας

12 σχόλια:

  1. ιακχε ασε τα χαζα και δωσε λιγο κουτμεριδη στο λαο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοδυναμία ΠΑΣΟΚ και Βουλή 4 κομμάτων δείχνει νέα δημοσκόπηση
    Από factorx στις 24/03/2012 Σύμφωνα με το εγκυρότατο γκάλοπ της M.O. Research για το Antinews της Κυριακής (που εκτάκτως αναρτάται σήμερα) το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 51%, η ΔΗΜΑΡ 19% ενώ τρίτο κόμμα είναι οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” με 23% και τέταρτο ο ΛΑΟΣ με 7%. (Όσοι ήθελαν να ψηφίσουν κάτι άλλο, τους έδωσαν δωροεπιταγή 45 ευρώ για την αγορά οβελία και άλλαξαν την προτίμηση τους).

    Η κεντροαριστερά αθροιστικά συγκεντρώνει μόλις 70%, εν αντιθέσει με τις συμπαθείς και ανερχόμενες νέες δυνάμεις της Κεντροδεξιάς που φθάνουν στο 30%. Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτοδύναμο αλλά θα επιδιώξει τη συμμετοχή όλων των κομμάτων στην Κυβέρνηση. Στη ΔΗΜΑΡ προσφέρουν το Υπουργείο Ανεργίας, στον ΛΑΟΣ την ΕΡΤ και στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” την Ανώτατη Διοίκηση Ευξείνου Πόντου, Συρίας και Μικράς Ασίας.

    Όσοι είναι αντιδραστικοί και θυμούνται κάποια παλιά κόμματα τύπου ΝΔ, τους πληροφορούμε ότι είναι ντεμοντέ, καθώς το γαλάζιο δεν θα φορεθεί κατά τη φετινή Άνοιξη. Στη Συγγρού πια δεν έχουνε ούτε Ζώη ούτε ζωή.

    Οι αριστεροί πρέπει να ήταν σε διαδήλωση γιατί δεν βρήκαμε κανέναν στο τηλέφωνο. Αφού ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές δυνάμεις είναι διαρκώς στην Πλατεία, δεν έχει νόημα να μπουν στη Βουλή…

    Καταλληλότερος για Πρωθυπουργός είναι ο Βενιζέλος, για υπουργός Εξωτερικών η Ντόρα Μπακογιάννη με υφυπουργό την κ. Κουντουρά, υπουργός Παιδείας ο Βεργής, υπουργός Πολιτισμού η κ. Αλεξανδράτου και υπουργός Τουρισμού ο Ταμτάκος με αναπληρωτή Υπουργό τον Τραμπάκουλα. Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τροπολογία θα διορισθεί ο Παπακωνσταντίνου για να μπουν ανεμογεννήτριες και στην Ηρώδου Αττικού.

    Ασήμαντη λεπτομέρεια αλλά για λόγους δεοντολογίας οφείλουμε να την αναφέρουμε: η δημοσκόπηση έχει περιθώριο στατιστικού σφάλματος 95%, έγινε σε ένα στρωματοποιημένο δείγμα νευρωτικών συμπολιτών μας που ζουν αυτοεξόριστοι στο Μπαγκλαντές, το Μαρόκο, την Ουκρανία και την Ακτή Ελεφαντοστού….

    Μ.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΥ 04:32 ΑΜ
    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ

    ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ

    ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

    ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΛΑΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

    ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

    ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

    ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ

    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ

    ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

    ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ

    ΚΑΙ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

    ΣΤΟΝ ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ





    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ .

      Διαγραφή
  5. ΟΥΖΕΡΙ Ο ΝΥΣΤΑΖΟΣ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

    Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΖΟΚΑΤΑΝΥΞΗ, Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΛΙΟΣ, Ο ΑΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ,Ο ΑΠΟΠΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΥΤΑΣ, Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ, Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ, Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΜ.ΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΦΟΤΟΛΗΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΔΑΡΙΔΗΣ, Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΕΓΚΛΗΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΔ ΝΕΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΗΣ ΒΡΕΤΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΡΑΓΚΕΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΝ ΝΥΣΤΑΖΟ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ;
    OΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήνυμα πανστρατιάς από Καραμανλή
    Ανοίγει τα χαρτιά του ο πρώην πρωθυπουργός και ζητά στήριξη στο Σαμαρά και αυτοδυναμία στη Ν.Σ. Μήνυμα πανστρατιάς στέλνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προς τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, ο Κώστας Καραμανλής μέσω συνομιλητών του, δηλώνει ότι «όσο πιο ισχυρή είναι η Νέα Δημοκρατία και όσο πιο ισχυρός ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο το καλύτερο για τη χώρα» και προσθέτει: «Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της, να μιλήσει ανοιχτά στους πολίτες για τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ, να αναδείξει το δικό της πρόγραμμα για έξοδο από την κρίση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aυτοδυναμία βλέπει ο Φαήλος, αλλιώς πάλι εκλογές!Ξανά σε εκλογές θα ζητήσει να πάει η ΝΔ σε περίπτωση που δεν αποσπάσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλου Κρανιδιώτη, που μίλησε στη ΝΕΤ. Ωστόσο, ο Κρανιδιώτης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα έχει απολύτως εφικτή αυτοδυναμία.

    Μάλιστα τόνισε ότι οι εκλογές θα έπρεπε να έχουν γίνει από τον περασμένο Δεκέμβρη καθώς κάθε μέρα που περνά τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα.

    «Συνήθως ακούω διαρροές και παραπολιτικά και αυτά τα λένε ανεπάγγελτοι, αστράτευτοι, χωρίς αρχές, ιδέες και συντροφικό πνεύμα. Οι εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει το Δεκέμβρη. Η χώρα δεν μπορεί να περιμένει γιατί οξύνονται τα προβλήματα και δεν μπορεί να υπάρξει ούτε μια μέρα καθυστέρηση.

    »Το χειρότερο είναι η ακυβερνησία. Η αριστερά στη χώρα δεν είναι ιερή αγελάδα. Το ΚΚΕ έχει άποψη αν και σουρεαλιστική που μπορεί κάποιος να τη συζητήσει. Υπάρχουν όμως και οι ανανεωτικοί αριστεριστές που θέλουν να παίρνουν τα χρήματα , να ψηφίζουν για αυτούς οι Γερμανοί και εμείς να μην κάνουμε αλλαγές. Έχει ιστορικές ευθύνες η αριστερά για πολλά. Το κέντρο της Αθήνας, το μεταναστευτικό, τον ανεύθυνο συνδικαλισμό, την ποινικοποίηση της επιχειρηματικότητας», ανέφερε.

    Ωστόσο, αναγνώρισε ότι και η ΝΔ φέρει ευθύνες:

    «Η ΝΔ έχει ευθύνη γιατί επί Καραμανλή δεν έκανε τις ήπιες μεταρρυθμίσεις τόσο γρήγορα όσο έπρεπε . Πολεμήθηκε άγρια από αυτούς που αργότερα έκαναν τα λάθη. Εφόσον επανεκκινήσουμε την οικονομία μπορούμε να αποφύγουμε πάρα πολλά πράγματα όπως περιοριστικές πολιτικές. Το βερεσέ τελείωσε. Όποιος λέει το αντίθετο είναι πολιτικός απατεώνας».

    Για το θέμα των εκλογών και το δημοσκοπήσεων τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα. Πιστεύω ότι η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι απολύτως εφικτή. Θα υπάρξει και συμπίεση των μικρότερων κομμάτων, στόχος των οποίων είναι να απομακρύνουν την αυτοδυναμία από τη ΝΔ. Συζήτηση για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές την ανοίγει το ΠΑΣΟΚ. Πάντως θα μπορούσαμε να ξαναπάμε σε εκλογές. Πρέπει πάση θυσία η χώρα να έχει μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης ανακοίνωσε, ότι θα είναι υποψήφιος στην Β' Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟΝ ΦΑΓΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο τελευταιος μας μπερδεψε λιγο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://politikosafari.blogspot.com/2012/03/blog-post_25.html
    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ" ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ και Η...ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.;;;

    Δεν είναι Τούρκος, δεν είναι Οθωμανός, δεν είναι Μουσουλμάνος, είναι Κρητικός και ανήκει πολιτικά στο κόμμα των Α.Ε. τού Καμμένου τού οποίου θα είναι και... Υπ. Βουλευτής στο Ρέθυμνο...

    Είναι δημοσιογράφος, ονομάζεται Βασίλης Κασιμάτης και το τραγικό και διχαστικό είναι ότι κάνει διαχωρισμό μεταξύ Ελλήνων και...Κρητικών...!!!
    Υπέρμαχος της ανεξαρτησίας της... Κρήτης...!!!
    Διερωτάται:


    Ο Βενιζέλος μας ένωσε με την Ελλάδα γιά το καλό της Ελλάδος ή της Κρήτης;;;
    Η Κρήτη όμως είναι ένας πλούσιος τόπος, με τεράστιο όγκο παραγωγής και εργατικούς ανθρώπους.
    Γιατί να πεινά;
    Γιατί η Κρήτη πρέπει να βρίσκεται στην ίδια μοίρα με την υπόλοιπη Ελλάδα;;;
    Το ανθελληνικό κείμενο του "Αντιμνημονιακού Πατριώτη" των Α.Ε. τού Πάνου Καμμένου, εκτός από τις φωτο που σας έχουμε (κάντε κλικ), μπορείτε να το διαβάσετε όπως ο ίδιος το γράφει εδώ:
    http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=3370

    ΠΡΟΔΟΤΑΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΒΟΥΛΩΣΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ