Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΣΑΨΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ...


   ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ   ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ

13 σχόλια:

  1. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ κ.ΚΟΛΛΙΑ ( ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ)ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΠΕΡΙ "ΕΘΝΑΡΧΟΥ" (παλιοτερα σας εξηγησα τι σημαινει ΕΘΝΑΡΧΗΣ, αλλα εσεις εκει...Ντε και καλα να με πεισετε οτι τον ειχα κι εγω -ως "προβατο" που ειμαι- ,τσομπανο και ηγετη και δεν το ...ηξερα),ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΤΙ ΥΠΑΙΝΙΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ:
    "αν παραιτηθω ο πρωτος επιλαχων στη σειρα ειναι κ.Αχιλλεας Καραμανλης , τον οποιο τιμω και σεβομαι".
    ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ?
    (μαλλον ως δεινο παρουσιαζεται το ενδεχομενο αυτο, ή κανω λαθος?)
    Υ.Γ : ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΗΜΑ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΙΜΩ.
    Α.....ΚΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.(συχνα ακουμε το...."εχε χαρη που σεβομαι την ηλικα σου...αλλιως....")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι δυνατόν να λένε τέτοιες μαλακίες δεν τσιμπάει κανένας πλέον. Τους κάηκαν τα αρχίδια για την έδρα. Το πρόβλημά τους δεν είναι ούτε η Κόλλια, είναι τα ψηφαλάκια και πόσα θα χάσουν στο νομό. Πόσοι δηλαδή θα φύγουν απο την Ν.Δ για τον Καμμένο, Χρυσή αυγή και λοιπά κόμματα. Αυτό τους καίει και αρχίσανε τις μαλακίες. Γιατί δεν το γενικεύουνε να ζητήσουν να παραδώσουν όλοι όσοι δεν ψηφίσανε τα μνημόνια και φύγανε από τα κόμματά τους τις έδρες; Να σταματήσουν επιτέλους να βγαίνουν και να λένε παπαρολογίες όλοι αυτοί της ΝΟΔΕ και λοιποί τύπου Βαγενά και να καπηλεύονται τα πάντα. Κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στην Ν.Δ και γίνονται καταγέλαστοι υπερασπιζόμενοι τα μνημόνια που μέχρι χθές πριν την κολοτούμπα του Σαμαρά έλεγαν τα αντίθετα όπως βέβαια και ο Σαμαράς. Ο κόσμος ξύπνησε έχει πρόβλημα επιβίωσης,το προδοτικό πασοκ με επικεφαλής τον δοσίλογο και εκτελώντα διατεταγμένη υπηρεσία από τα ξένα αφεντικά του, αρχηγό του τον ΓΑΠ,οδήγησε την χώρα μας και εμάς στην εξαθλίωση. Πολλοί πολίτες και όχι μόνο νεοδημοκράτες εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στον αντιμνημονιακό Σαμαρά και κατά την κοινή λογική αυτός τα γύρισε και στην ουσία έκανε στροφή 180 μοιρών.
    Ακούσατε τον μεστό λόγο πριν λίγο καιρό και τον προβληματισμό του Ιωαννίδη στέλεχος της Ν.Δ σε τοπικό κανάλι; Το ίδιο αισθάνονται και πολλοί άλλοι νεοδημοκράτες όπως και εγώ που ψήφισα τον Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές ενάντια στην μνημονιακή Μπακογιάννη. Θα παρακαλέσω όλους αυτούς που το παίζουν τρομάρα τους στελέχη να είναι λίγο ποιο ταπεινοί και να καταλάβουν ότι εκπροσωπούν μόνο τον ευατό τους.
    Να ξέρουν ότι πολλοί νεοδημοκράτες θα τιμωρήσουν τον Σαμαρά και την Ν.Δ για την κολοτούμπα αυτή φηφίζοντας όχι πρόσωπα αλλά αντιμνημονιακά μικρά κόμματα και γι αυτό να μην ανεβάζουν τους τόνους να ξεκαβαλήσουν από τα καλάμια γιατί μόνο ζημιά κάνουν στην Ν.Δ.
    Και για να προλάβω τις διάφορες μαλακίες ούτε εκπροσωπώ κανέναν, ούτε είμαι κουβαλητής σε κανένα πολιτικό γραφείο. Είμαι ένας απλός μέχρι χθές ψηφοφόρος της Ν.Δ, οικογενειάρχης χτυπημένος από την κρίση με δύο παιδιά το ένα άνεργο και το άλλο υποψήφιο για την ανεργία.
    Και σε αυτές τις εκλογές πρέπει να κοιτάξω στα μάτια τα παιδιά μου και να ψηφίσω για το μέλλον τους και το μέλλον της πατρίδος και όχι συναισθηματικά και που ανήκω πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω με τον γράφοντα και ένας ακόμη λόγος είναι και ο τρόπος κατάρτησης του ψηφοδελτίου στις Σέρρες (άλλοι είχαν άμεση τηλεφωνική πρόσκληση για συμμετοχή, άλλη μας το παίζει "ταπεινή και καταφρωνεμένη" κτλ.). Με τέτοιο ψηφοδέλτιο, πολύ εύκολα σκέφτεσαι να πας να βοηθήσεις μικρό κόμμα...

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο στυλ, πουκαμισιά by mode di Tirana, albanian style.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας αφήσουν τις μαλακίες και να δουν τι είπε η τρόικα και ο Τόμσεν στην Ευρωβουλή. Αν δεν το είδαν είπε ότι οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα θα πρέπει να κατέβουν στα 150 ευρω τον μήνα και ότι έχουν δεσμευτεί γι αυτό τα δύο μεγάλα κόμματα. Σ αυτό να απαντήσουν τόσο αυτοί και οι έτεροι σοσιαλιστάδες ή είναι καλύτερο γραμμένο σοσιαληστάδες(χέστηκε ο σοσιαλισμός και βγήκαν αυτοί) τρομάρα τους. Άντε να απαντήσουν τα τοπικά φερέφωνα των δύο κομμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός αριστερά από τον Καπετάνιο είναι ο Σπουδαρχίδης ή καμμιά μπαλαρίνα ή ο Πινόκιο ? Δεν τον έχω ξαναδεί μέρα να κυκλοφορεί , όλα στο σκοτάδι τα κάνει ! Ποιος είναι αυτός που ζητάει την παραίτηση της Μαρίας ? Μήπως την ψήφισε ο κοπρίτης ? Την Μαρία την ψήφισαν οι Σερραίοι για να τους πουλήσει μετά ? Η Μαρία κάνει αυτό που δεσμεύτηκε . Θα δείτε στις εκλογές τι παπάρα θα φάνε όλοι που τους βάζουν στα ψηφοδέλτια από το πουθενά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο εικονιζόμενος κύριος, είναι αυτός που για να πάρει κάτι, λέει ψέμματα ακόμη και σε...!

      Διαγραφή
  6. ΑΜ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΨΑΛΩΣΕ ΟΛΗ Η ΝΔ (ΕΓΩ ΝΔ/ΚΡΑΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩΣ) ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.......ΜΟΝΟ ΓΙΆΥΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΦΤΕΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΣΟΥΜΑΡΙΔΗ ΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ?
    ΧΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?
    ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ
    ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
    ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 50+% ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012
    "ΑΚΑΛΥΠΤΟ" ΑΦΗΣΕ Ο ΚΟΥΪΚ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ και ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ... (1 Δις ΔΡΑΧΜΕΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ...!!!
    ΔΕΝ... ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟ ΛΙΑΤΣΟ...!!!

    Σήμερα στον Real fm ο Xατζηνικολάου είχε γιά το "επίμαχο" δημοσίευμα της Παρασκευής και 13, τον εκδότη της Αιμίλιο Λιάτσο και τον εκπρόσωπο του Καμμένου Τέρενς Κουϊκ.

    Ο Κουϊκ δεν απάντησε στο ερώτημα του Λιάτσου άν ο Καμμένος κέρδισε (1εκατ. δραχμές) από το χρηματιστήριο και αντί απαντήσεως είπε ότι θα επιληφθεί η δικαιοσύνη και έχει απαντήσει ο Καμμένος μέσω του... face book...!!!
    Πρώτη φορά στη πολιτική ιστορία τού τρόπου μαθαίνουμε ότι ο δημόσιος διάλογος μεταξύ πολιτικών γίνεται (όχι διά ζώσης), αλλά μεσω του... face book...!!!
    Επίσης πρώτη φορά βλέπουμε εκπρόσωπο τύπου κόμματος να αφήνει έκθετο τον Αρχηγό του και να μη δίνει απάντηση σε βασικό ερώτημα με την απειλή του Δικαστηρίου και να αποχωρεί από την συζήτηση.
    Έδειξε ότι είναι λίγος και αδύνατος σε... διάλογο.!!!
    'Ετσι άλλωστε ήταν μιά ζωή.
    Δεν άντεχε διάλογο και συνύπαρξη.
    Εκτός των άλλων, την ανικανότητά του, την απέδειξε και στην κόντρα του με την συναδελφό του, Έμυ Λιβανίου...
    Υ.Γ.
    Όσον αφορά την πλαστογραφία της συζύγου τού Π.Καμμένου πού ως δικηγόρος καταδικάσθηκε από το Εφετείο και αθωώθηκε στον Άρειο Πάγο, επισημαίνουμε ότι το Εφετείο εξετάζει την ουσία της υπόθεσης ενώ ο Άρειος Πάγος τον τύπο....
    Αναρτήθηκε από POLITIKOSAFARI στις 12:18 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΈΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΊΟ,ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΑΝ ΜΕ ΝΕΡΟ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ 150e ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ;ΠΟΑΛΙ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ;κ ΣΑΜΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣTΑ 600e ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ
    ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;
    Y.Γ. ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ;
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ 'ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπαλαρίνες ρε Ίακχε όχι κολομπίνες!
    Υ.Γ. ΟΙ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ 8 + 1 ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ
    ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OYΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
    ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΛΝΤΑΦΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ
    ΜΕΓΑΛΥΕΡΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ