Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ "ΣΒΟΥΝΙΑΣ" ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ "ΕΘΝΑΡΧΗ"


Επειδή πολλά θα συζητηθούν κανείς δεν είναι ο οργανωτής παρά τρεις φίλοι του FB οι οποίοι συντονίζουν την συνάντηση που αποφασίστηκε μετά από τα διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν μετά την θετική ψήφο του Κώστα Καραμανλή για την νέα δανειακή σύμβαση.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση είχε αποφασιστεί νωρίτερα αλλά από την επικοινωνία μας με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ.Αχιλλέα Καραμανλή κ. Στυλιανού εισπράξαμε το "ξέρεις πολύ καλά ότι του Υπουργού δεν του αρέσουν τέτοια,κάνε ότι καταλαβαίνεις" ",κάτι που συζητήθηκε μεταξύ πολλών φίλων και αποφασίστηκε η συνάντηση να γίνει 10-3 δύο μέρες μετά την γέννηση του και να τελεστεί μνημόσυνο στην ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.


Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλα τα μνημόσυνα τελούνται όχι την γενέθλιο ημέρα αλλά αυτήν του θανάτου του εκλιπόντος και τελούνται από την οικογένεια αυτού και όχι από ... ηλεκτρονικούς φίλους γιατί έτσι τους προέκυψε χασομερώντας στο FaceBook ...

Ψηφισε στην βουλή η "σβουνιά της Ραφήνας" το ξεπούλημα της χώρας και μετά το "κραξιμο" που έπεσε στον ανεπάγγελτο χοντρομπαλλά , κάποιοι ξαφνικά θυμίθηκαν τον "Εθνάρχη"

"Τί δουλειά έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

5 σχόλια:

  1. Ο Εντιμότατος κ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ:

    Απόφαση του Εφετείου απέρριψε αγωγή του Ευγένιου Χαϊτίδη
    Απορρίφθηκε από το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας η πρώτη αγωγή που είχε καταθέσει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ευγένιος Χαϊτίδης για αναδρομική διαφορά των αποδοχών του.

    Με απόφασή του το Εφετείο έκρινε ότι πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές δεν μπορούν να θέτουν ουσιαστικά θέμα αναπροσαρμογής της βουλευτικής τους αποζημίωσης και να διεκδικούν διαφορές αποδοχών με την επίκληση του Ζ’ Ψηφίσματος του 1975 που εξισώνει τους μισθούς των δικαστικών με τις αποδοχές των βουλευτών.

    Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, τα αναδρομικά που δόθηκαν στους δικαστές από το Μισθοδικείο αφορούν αποκλειστικά και μόνο το δικαστικό κλάδο, πρόκειται για ανεξάρτητη και έκτακτη παροχή η οποία δεν συνδέεται με το μισθολόγιο τους, και συνεπώς δεν τίθεται θέμα αναπροσαρμογής της βουλευτικής αποζημίωσης.

    Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ διεκδικεί από το ελληνικό Δημόσιο 401.152,82 ευρώ, λόγω της διαφοράς της βουλευτικής του αποζημίωσης από τις μηνιαίες αποδοχές του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) που ανέρχεται στα 10.271,46 ευρώ. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο του είχε επιδικάσει ποσό των 202.496,18 ευρώ, αλλά εκείνος συνέχισε την προσπάθειά του στο Εφετείο διεκδικώντας την διαφορά από το αρχικό ποσό των 401.152,82 ευρώ.

    ΠΗΓΗ:Newsbeast.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. ΧΑΪΤΙΔΗ , ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΩΡΑ η θεια μου ΕΛΠΙΝΙΗ;

    "ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ , ΕΦΑΓΕΣ , ΕΦΑΓΕΣ, ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ
    ΑΚΟΜΗ Η ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΣΟΥ , ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ "ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ" ΜΕ ΜΙΣΘΟ 7.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ "ΕΓΝΝΑΤΙΑ ΑΕ", ΣΕ ΕΦΤΥΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ 2007 ΚΑΙ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ, ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
    ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ , ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΠΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ 1.038.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011.
    ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΓΟΡΟΥΣ , ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΕΠΙΛΕΟΝ 400.000 ΕΥΡΩ;
    ΑΪ ΣΙΧΤΗΡ ΑΛΗΤΗ ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ ? Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ << ΝΕΕΣ >> ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ .

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ 12.21 ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ,Η << ΝΕΑ >>ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ(ΜΥΡΙΣΑΝ ΨΗΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ) ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Ο ΓΕΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ.
      Υ.Γ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ

      Διαγραφή
  3. ΒΡΕ ΙΑΚΧΕ ΤΙ ΨΥΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΥΤΜ? ΧΑΧΑ
    ΠΟΙΟΕΣ Μ.Κ.Ο ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΠΕΣ ΜΑΣ , ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..ΓΑΙΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ.(ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ?)
    ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΙΤ-ΙΔΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΟ ΚΟΥΜΕΡ-ΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ "ΦΡΑΦΕΙΣ" ΕΣΥ Ο ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΠΕΙΝ ...ΙΑΚΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤ ΟΨΙΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...
    "ΚΑΠΟΙΟΣ" ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ , ΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΠΕΝΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΙ Ο ..."ΤΖΟΓΟΣ" ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟ blog ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΤΩΝ...
    ¨Η ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ (ΕΣΤΩ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ) ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ(ΑΝΘΟ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ"...Ε ΣΤΕΛΛΑΡΑ? ΤΙ ΛΕΣ?
    ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ? Ε? ΟΛΑ "ΜΠΕΧΟ", ΜΑΣΑ -ΧΑΨΑ, ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΑΚΙ, ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ...Ε?
    ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΜΟΛΙΣ "ΧΟΡΤΑΣΕΙ" ΟΜΩΣ...ΑΡΑΛΙΚΙ ΚΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..
    ΑΡΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...
    ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΝΟΥ. ΓΑΣΤΡΟΝΙΜΙΚΩΣ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ..."ΝΤΕΜΟΝΤΕ' ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ(?) ΧΩΡΟΥ...
    ΘΑ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΕΙΣ ...ΟΛΟ ΤΙΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ...
    ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΑΛΑΤΑ, ΣΕ ΟΣΠΡΙΟ..ΣΕ "ΦΡΟΥΤΟ"( ΚΑΙ ΝΕΔΗΜΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ Ε? ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...) ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ