Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ... χαχαχαχα


 Που να το φανταζόντουσαν το κάζο  που θα παθαιναν οι δυο κολοτούμπατζηδες  πρώην βουλευτές  της ΝΔ , όταν παρασυρθέντες από τις προθέσεις της "Ανεξάρτητης Ελληνίδας", Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά , ΨΗΦΙΣΑΝ "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ" για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο 2.

"όταν γεράσει ο λύκος γίνεται ρεντίκολο στα σκυλιά " έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

Ετσι λοιπόν και "οι ομορφάντρες μας" έπευσαν να ψηφίσουν "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" στους Εφαρμοστικούς Νόμους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Ζιγδαντώνη για συστράτευση προκειμένου να συμπεριληφθούν στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στις επικειμενες εκλογές.

Είπαν "πτούα ... , τσιμέκορδο" που λέγαμε πιστιρικάδες, αλλα "κιούσπα το καρπούζι" !!!

Ο Καλαματιανός έβγαλε Εγκύκλιο με την οποία ορίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι  υποψήφιοι για την συμμετοχή τους στα γαλάζια ψηφοδέλτια υποχρεούνται μεχρι την 16-3-2012 να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους στις κατα τόπους ΝΟΔΕ ...

Ετσι οι Καρυπίδης - Λεονταρίδης ως ανεξάρτητοι ακόμη βουλευτές , υποχρεούνται να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους στην ΝΟΔΕ Σερρών,  στον Θοδωράκη , την Σωτηρία και στον ΑσβόPinokio ... καθόσον αυτοδίκαια είναι υποψήφιοι μόνον οι εν ενεργεία βουλευτές της Ν.Δ., η οποία στο νομό μας δεν έχει κανέναν βουλευτή !!!

χαχαχαχα ... έ, ρε γλέντια !!!


22 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗ ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ;
    ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΑΚΧΟΙ : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗ , ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ; Η ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΣΑΣ;

      Διαγραφή
  2. ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Ε; ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΣΟΒΑΡΑ;
    ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί ρε μαλάκα να μην είναι ΑΝΕΞΑΡΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ? Επειδή εσύ έγινες μπαλαρίνα πρέπει να γίνει και η Μαρία ? Άντε ρε κοπριά .
      Και κάτι άσχετο ο ΣΑΛΙΑΣ είσαι ή ο ''ΓΚΜΟΧ'' ?

      Διαγραφή
    2. 10.01 ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΑΤΖΙΛΙΚΙ ( ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ) ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ?

      Διαγραφή
    3. δεν παιρνω λεφτα απλα με αηδιαζει ολη η κατασταση του αβανταδορισμου που γινεται σε αυτο το μπλογκ. αρα παραδεχεσαι οτι τα παιρνεις παπαγαλε.

      Διαγραφή
    4. Το χατζιλικάκι σου το έχεις 3.00 , δεν είναι ντροπή η δουλειά ! Θα σου βάλω και σως για να γλιστράει .
      Δεν ντρέπεσαι ρε τσογλανάκι που λες ότι σε αηδιαζει το μπλογκ και δεν σε αηδιαζει ο άλλος που αγόρασε τα μισά στελέχη της ΝΔ ( κάτι πεταμένους ) και ούτε η άλλη που έχει ένα κανάλι και λέει ότι θέλει .

      Διαγραφή
  3. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.......ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΕΣΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κουφονίκο,όσο η Μαρούλα θα ναι υποψήφια με τη Ν.Δ στις εκλογές,τόσο θα δεις τους δύο βουλευτές να καταθέτουν βιογραφικό στον διορισμένο πρόεδρο και τα τσιράκια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ιακχε ξερεις τι λενε στα χωρια για το μουστακι ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΕΤΖΕς ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ οσο για τον
    αλλον δεν γινονται και γαμοι ρε γαμωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δεν ψήφισα την Κόλλια , αλλά αν και γυναίκα μπαλαρίνα δεν έγινε όπως κάποιοι άλλοι και αν και διαγράφτηκε , Μελισσανίδη της Συγγρού δεν αποκάλεσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά όπως κάποιοι που είναι στελέχη της ΝΟΔΕ σήμερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ωαραια τον βγαλατε και πουστη να δω τι αλλο θα πειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ανεξαρτητη ελληνιδα το εβαλες με πρασινα? αχααχχααχ τοσο χοντρη γραμμη πια? δεν κρατας ουτε τα προσχηματα πλεον. ελα πες την αληθεια στον ντουλαπακι του γυμναστηριου εχεις και φωτογραφιες της ρε μηπως τελικα την θεια σου δεν την λενε ελπινικη και την λενε μαρια κολλια τσαρουχα? το ειδος το δικο σου ειναι το χειροτερο εισαι γλιτσας και αθλιο πουλημενο υποκειμενο... εμενα η θεια μου μου λεγε η δουλεια δεν ειναι ντροπη τα λεφτα τα παιρνεις καθε 15 η καθε 1 του μηνος? καθικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσυ αμεροληπτε ιακχε καλοπληρωμενε παπαγαλε εδωσες βιογραφικο οταν σε προσελαβε η κολλια για να πετας λασπη με τον ανεμιστηρα απο το προπαγανδιστικο σου αθλιο μπλογκ? προσληψη εγινε? προσεχε γιατι συντομα η γοογλε απο οτι φαινεται και διαβαζω θα σηκωσει την ανωνυμια των μπλογκ( διαφωνω αλλα κατι ζωα σαν και σενα με τοση λασπη και υποπτη δουλεια εκει τους πανε) και μπορει να βρεθεις γνωστος και πληρωμενος συγκεκριμενου γραφειου και τοτε ολοι οσοι γραφουμε εδω σε αυτο το μπλογκ θα αναλογιστουμε τις ευθυνες μας παπαγαλακο μου ο καθενας στο μεριδιο που του αναλογει και τοτε ο μισθος της κολλιας φιλε μου δεν θα σου φτανει για να πληρωσεις ολα τα δικαστηρια και τις μυνησεις. τον ρουφιανο πολλοι εμισησαν την ρουφιανια κανεις καλη τυχη ρουφιανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ BLOGS ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ .

      Διαγραφή
  10. 11:40,πως φαίνεται οτι έχεις μουστάκι ρε μεγάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κ.ΚΟΛΛΙΑ,ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ BLOGGER ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΤΛ.ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ,ΕΝΩ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΗΡΩΙΚΗ" ΣΤΑΣΗ.ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΔΩ ΣΤΗ Ν.Δ,ΟΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝ ΙΑΚΧΕ,ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ . ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2.40 ?

      Διαγραφή
  12. Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου;
    Λέγεται ότι η πορνεία είναι το αρχαιότερο επάγγελμα. Ισχύει άραγε;
    Εξαρτάται από το πώς ορίζουμε την πορνεία.
    Εδώ και χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι προσφέρουν χρήματα ή και αγαθά, με αντάλλαγμα τις ερωτικές υπηρεσίες.
    Κάθε κοινωνία που αναπτύσσει υλικό πλούτο, αναπτύσσει παράλληλα και κάποια μορφή πορνείας.
    IΑΚΧΟΙ-ΤΕΟΝΤΟΡ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ... ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012
    ΈΚΤΑΚΤΟΤΑΤΟ! ΕΠΕΙΓΟΝ!
    Η ίδρυση ενός νέου κόμματος ανακοινώνεται αύριο! Το ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ θα φέρει το όνομα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ! Ιδρυτικά του μέλη θα είναι...
    οι Γ.Νταλάρας, Τ. Βοσκόπουλος και Ι. Κούβελος!

    Το ρεπορτάζ τρέχει... θα σας ενημερώσουμε μόλις φτάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΑΚΙΤΖΗ....ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αξιολυπητο γλοιωδες ασπονδυλο 12:07, 12:22. σιγουρα εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια! και απο οτι φαινεται αν δεν υπηρχε η μαριω και η...καθε μαριω τα ασπονδυλα σαν και του λογου σου θα ειχατε ψωφησει απο την πεινα εδω και καιρο!
    Παντως με το μυαλο κοτας που διαθετεις την καρφωνεις κανονικα στο 12:22!
    αληθεια εγκρινει και η ιδια αυτη την πρακτικη του χαρτζιλικωματος που προτεινεις; (εγω παντως εχω αλλη εικονα για την κ. μαρια!)
    αντε τωρα με τετοια χαζοχαρουμενα σαν και του λογου σου στον περιγυρο της να κατορθωσει να επιβιωσει ως "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΣ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ