Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

"ΕΞΙΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" ...


 ...ή όπως θα έλεγε  η θεία μου η Ελπινίκη, " κόβει η πουτάνα το γαμήσι;"


 Aυτό το ανθρωπόμορφο κήτος που καταπατά απροκάλυπτα το Σύνταγμα της Ελλαδος , ακυρώνει την Ελληνική Δικαιοσύνη και αρέσκεται στο να "χώνει το χερι του"  στην τσέπη των Ελλήνων Πολιτών  θα εκλέξουν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ;

5 σχόλια:

  1. Ξέρει κανένας ποιος θα κατέβει υποψήφιος στις Σέρρες με τον Καμμένο ? Δεν πιστεύω να είναι ο Σπουδαρχίδης γιατί τώρα έχει σοβαρή αποστολή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To blog σου έχει καταντήσει Αηδία! Παλιοσιχαμένε κράτα τουλάχιστον ένα μέσο επίπεδο αξιοπρέπειας! Δεν χρειάζεται να διαλαλείς κάθε λίγο και λιγάκι τα δικά σου πάθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς θα εκλεγεί αρχηγός του πασοκ αυτό το παιδοβούβαλο, αλλά στις εκλογές θέλω να ξέρω ποιος θα ψηφίσει πασοκ ο φούφουτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αυτός δίδασκε και Συνταγματικό δίκαιο σαν δεν ντρέπεται να τον χαίρονται οι πασοκοι όσοι βέβαια έχουν απομείνει και το αστείο του πράγματος ακόμη αποκαλούνται "σύντροφοι", ο ορισμός της απόλυτης ξεφτίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΕΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ