Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ .κ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ




Απόφαση του Εφετείου απέρριψε αγωγή του Ευγένιου Χαϊτίδη Απορρίφθηκε από το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας η πρώτη αγωγή που είχε καταθέσει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ευγένιος Χαϊτίδης για αναδρομική διαφορά των αποδοχών του. 

Με απόφασή του το Εφετείο έκρινε ότι πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές δεν μπορούν να θέτουν ουσιαστικά θέμα αναπροσαρμογής της βουλευτικής τους αποζημίωσης και να διεκδικούν διαφορές αποδοχών με την επίκληση του Ζ’ Ψηφίσματος του 1975 που εξισώνει τους μισθούς των δικαστικών με τις αποδοχές των βουλευτών. 

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, τα αναδρομικά που δόθηκαν στους δικαστές από το Μισθοδικείο αφορούν αποκλειστικά και μόνο το δικαστικό κλάδο, πρόκειται για ανεξάρτητη και έκτακτη παροχή η οποία δεν συνδέεται με το μισθολόγιο τους, και συνεπώς δεν τίθεται θέμα αναπροσαρμογής της βουλευτικής αποζημίωσης.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ διεκδικεί από το ελληνικό Δημόσιο 401.152,82 ευρώ, λόγω της διαφοράς της βουλευτικής του αποζημίωσης από τις μηνιαίες αποδοχές του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) που ανέρχεται στα 10.271,46 ευρώ. 

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο του είχε επιδικάσει ποσό των 202.496,18 ευρώ, αλλά εκείνος συνέχισε την προσπάθειά του στο Εφετείο διεκδικώντας την διαφορά από το αρχικό ποσό των 401.152,82 ευρώ. 

ΠΗΓΗ:Newsbeast.gr


Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ "ΣΒΟΥΝΙΑΣ" ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ "ΕΘΝ... στις 8:40 μμ



7 σχόλια:

  1. Ένας αχάριστος αδικεί όλους όσους πάσχουν
    σαλιασ525

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αχαριστία του πολύ απέχει απ' το να ανταποκρίνεται επάξια στην ευεργεσία που δέχτηκε απο τον λαο
    σαλιασ525

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι υποψηφιότητες της ΝΔ
    Χοντραίνει το παιχνίδι ολοένα και περισσότερο μεταξύ των πιθανών υποψηφίων της ΝΔ καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές.
    Ο αριθμός των ονομάτων αυξάνεται καθημερινά ενώ ο αριθμός των κλειδωμένων ξεπερνά κατα πολυ των αριθμό των θέσεων στην γαλάζια λίστα.
    Ας ξεκινήσουμε μια πρώτη παρουσίαση των πιθανών υποψηφίων .
    Μενέλαος Βλάχβεης η ( Δημοσθένης της Κατω Τζουμαγιάς )
    Εμφανίστηκε στο Σερραικό προσκήνιο το καλοκαίρι του 2011.Βέβαια παλιότερα διετέλεσε στο ΔΣ της Συνεταιριστικής τότε όμως που λίγος κόσμος ασχολιόταν.
    Το πρώτο του βήμα λοιπόν το καλοκαίρι του 2011.Με ομάδα; Μπαλίτη Αγγελό Στάγκο και Χατζηδημητρίου προσπάθησαν να κερδίσουν τις εκλογές .Το πόσο γνωρίζει από εκλογές φάνηκε εκεί αφού για να πάρεις την πλειοψηφία χρειαζόταν 5 και αυτός είχε ομάδα με 4 .Αποτέλεσμα πρόεδρος ξανά ο Χατζηλιάδης.
    Ξεκίνησε πρώτος την καθαρά προεκλογική εκστρατεία από τα χριστούγεννα .Δυστυχώς για τον ίδιο όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ξεφουσκώνει .Από τον αρχικό πυρηνα των στενών συνεργατων δεν έμεινε κανένας .Τσουμαριδης Αρβανιτίδης Πολικίδης βρίσκονται πλέον πολυ πολυ μακριά του.Με επιτελείο πλέον που προέρχεται από τον στενό πυρήνα της κ.Κόλλια και λίγο Καριπίδη ( πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για πατρονάρισμα από την βουλευτίνα σε περίπτωση που δεν είναι υποψήφια )μυστικοσύμβουλο τον έμπειρο εκλογομάγειρα Γιαννη Πατσάκα ο οποίος αποφασίζει για τα πάντα , σε βαθμ'ο που κάποιοι αναριωτιούνται ποιός είναι υποψήφιος ( ο γιατρός η ο Πατσάκας ,διευθύντρια του γραφείου του την κ Λία Βεργίνη και σε ρόλο συνοδου τον κ.Παυλο Σιδηρόπουλο βαδίζει με βήμα ταχύ προς την.....Σε περιφερειακό ρόλο τον πλαισιώνει μια πολύ δυνατή ομάδα από την περιοχή της Ηράκλειας η οποία χαίρει την απολύτη εκτιμησης και εμπιστοσύνης του κόσμου της περιοχής αφου ο καλύτερος σκότωσε την μάνα του ( προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν μιλάμε για την ομάδα των 10 η οποία δεν έχει καμια σχέση μαζί του ) .Το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξει την πίεση.Στα καθαρά πολιτικά χαρακτηριστικά της υποψηφιοτητάς του αστα καλύτερα .
    'οσοι τον γνώρισαν έχουν να λένε για το πόσο καλό παιδί είναι ,στο ερώτημα για το πολιτικό του προφίλ ξανααπαντανε οτι είναι κάλο παιδι και ο καθένας βγάζει τα συμπερασματά του .Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΡΩΝΕ Ο ...ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ!
    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ...ΧΑΧΑΧΑ.
    ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ (Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ=ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ..ΕΜΑΝ ΚΟΥΠΟ ΠΑΡΑΔΕΣ...
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΖΑΜΠΑ...ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ...(ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ "ΑΝΕΚΔΟΤΟ" ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΠΕΙΝ "ΕΡΑΣΤΕΣ"(=ΑΓΑΠΩΝΤΕΣ ΣΦΟΔΡΑ,) ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ...
    ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΝΩ ΕΓΩ Ο ΟΧΙ ΤΟΣΟ "ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ "ΠΕΣΩ"(ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΑΚΟΥ "ΕΠΕΣΕ"...ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ. ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ.)
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ (ΞΑΝΑ)ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ , ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ,ΕΙΤΕ "ΨΙΛΟΤΣΙΜΟΥΣΑΤΕ" ΚΑΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ, ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΖΑΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ, "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΤΕ"...
    ΕΙΠΑΜΕ ΔΕ ΘΕΛΩ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ"...
    ΦΑΡΣΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ...
    ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ-ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν καταλαβαίνω από αυτά , θα περιμένω να μου τα εξηγήσει ο σπουδαρχίδης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ Ο ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΓΕΣ ? ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ