Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ" ... Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ



ΔΕΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ



Σήμερα ανακοινώνεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Πάνου Καμμένου. Η ανακοίνωση έχει οριστεί για τις 12 το μεσημέρι σήμερα στην αίθουσα «261» του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς χθες το βράδυ οριστικοποιήθηκαν οι γαλάζιες μεταγραφές από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ οι οποίες αναμένεται να είναι τουλάχιστον δέκα - όσοι δηλαδή βουλευτές απαιτούνται για να δημιουργηθεί ξεχωριστή Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Βουλή.


18 σχόλια:

  1. Σώθηκε ο Καμμένος!Ψωνισε από σβέρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυρία Κόλλια, δύναμη να χεις να αντέξεις τη χολή όλων εκείνων που παραδοσιακά ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, δύναμη να χεις να αντέξεις όλους εκείνους του ΠΑΣΟΚ που θα σε συγχαρούν. δύναμη να χεις να αντέξεις γιατί απλά ανοίγεις δρόμους και στους επόμενους. Όσοι θα σε ψηφίσουν ή θα σε καταψηφίσουν ή ακόμη και θα σε βρίσουν αύριο θα ξεχαστούν, όπως ξεχάστηκε και η προδοσία του Σαμαρά, η Ιστορία όμως θα γράψει, ότι φοράς παντελόνια και τα τιμάς. Θα σκεφθώ σοβαρά να κάνω και γω την υπέρβαση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΟΧΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΑΛΛΆ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο Κ.Καραμανλής ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ερώτημα είναι πόσοι θα διαβούν το κατώφλι του κόμματος στις Σέρρες, όταν μέχρι στιγμής κυκλοφορούν φήμες ότι κάποιοι έχουν ήδη, "κλειδώσει" και το ψηφοδέλτιο έχει ολοκληρωθεί; Πόσοι λοιπόν, θα θελήσουν να "πετάξουν" 300,00 ευρώ απλά για να είναι σε αυτούς που έχουν καταθέσει επίσημα αίτηση και βιογραφικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραια σχολια βλεπω η κορη τησ κολια ο γιος της και ο κουφοτολης βαλτε και τις τηλεφωνητριες να γραφουν αντε μην αργειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχεις παντελονια ρε μαλακα μια φορα να απαντησεις? γιατι δεν το κανεις κολια.μπλογκσποτ.ψομ τι σε ενοχλει αφου εχει 2-3 μηνες εχεις σκυλιασει.τα μπλογκ ειναι αμεροληπτα εσυ βγαζεις μενος και στηριζεις μια πλευρα μονο μην μασ λες το ονομα σου δεν μασ νοιαζει αλλαχε ονομα στο μπλογκ να ξερουμε οτι εδω θα μπαινουμε να δουμε λασπη για τους αλλους και τις αγιοτητες της μαριως τησ κολλια. εχεις πλεον εκδηλωθει φτανει. απαντησε μια φορα τοσες φορες σε κατηγορουμε. πες εστω οτι ξερετε κατι? ναι ειμαι οπαδος της κολλια αν δεν θες να πεις οτι εισαι απο το γραφειο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ ΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΒΡΙΣΙΑ; ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑ...
      ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ; ΟΤΙ Η ΚΟΛΛΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ; ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΨΕΜΑΤΑ; ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.

      ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ "ΥΜΝΟΥΣ¨" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ;

      Διαγραφή
    3. ρε φιλε στηριζεις μονο την κολλια απο την μερα που εγινε το μπλογκ

      Διαγραφή
    4. οσο για την λασπη τοσο καιρο ριχνεις λασπη σε ολους εκτος απο την κολλια για βλακες μας περνας? εισαι ανεξαρτητος εσυ? λες να μην βριζουμε ειναι δυνατον ρε φιλε οταν μας βγαζεις ολους τρελους εδω? εισαι με την κολλια τελος τοσο καιρο κανεις τον διαδυκτιακο της αγωνα. ενα ομως εχω να σου αναγνωρισω δεν εισαι τελειως βρωμιαρης και θα γινοσουν καθολου βρωμιαρης αν εστω παραδεχοσουν οτι εχεις συμπαθεια για την κολλια και την αβανταρεις και την υποστηριζεις. αλλα σου λεω οτι δεν εισαι τελειως βρωμιαρης γιατι τουλαχιστον οση κριτικη και να σου κανα παντα ανεβαζες τα σχολια μου σε αυτο σου βγαζω το καπελο. απλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχεις μια συμπαθεια πες την δεν ειναι κακο ετσι οπως το κανεις ειναι κακο και αφηνει υπονοουμενα οτι τα παιρνεις... πες να ξερουμε τουλαχιστον

      Διαγραφή
  7. ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ . ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ . ΟΜΩΣ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ . ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗ Ν.Δ. , ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ . ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ , ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ , ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΑ , ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ , ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ . ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ .
    ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ( ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΚΡΙΕΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε αδέρφια έχω μια απορία . Μέχρι τώρα σαν υποψήφιοι με την Ν.Δ. στις Σερρές δηλώνουν σίγουροι ο Βλάχβεης και η Αραμπατζή . Που είναι εξαφανισμένοι ? Ούτε μια δήλωση για στήριξη της Ν.Δ. και του αρχηγού της Αντώνη Σαμαρά ? Αυτοί θα είναι το πρόσωπο της Ν.Δ. στον νομό από δω και πέρα ? Την πάρτυ τους σκέφτονται και όχι το κόμμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά μη το λες ότι είναι και σίγουροι αφού υποτίθεται ότι ακόμα στέλνουν αιτήσεις. Για μας που ψηφίζουμε παραδοσιακά ΝΔ, μακάρι να μην είναι τέτοιες καρικατούρες στο ψηφοδέλτιο αλλά και να είναι δεν νομίζω να βγουν έτσι και αλλιώς. Βουλευτής δεν βγαίνεις με τα λεφτά.Έλεος αν ποντάρουν σε αυτό!Όσο για την κ. Κόλλια λυπάμαι για το ότι έφυγε από το κόμμα αλλά δεν νομίζω ότι δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη στο μυαλό της όταν ψήφιζε όχι. Νομίζω ότι γνώριζε ότι δεν θα τακατάφερνε αυτή τη φορά να βγει και δεν το ρίσκαρε. Άλλωστε μια υποψηφιότητα στο κόμμα του κ. Καμμένου δεν νομίζω να στοιχήσει τόσο, σε ηθικό και υλικό επίπεδο, με μια υποψηφιότητα με τη ΝΔ, όπου ο ανταγωνισμός με Καριπίδη-Λεονταρίδη θα ήταν μεγάλος. Τι να πω...καλή επιτυχία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ
    ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΑΝ
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΑΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ-ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχχχ! ακομα κλεω απο συγκινηση! παρατησε τα παιδακια χωρις μανα για να με...σωσει!
    τετοια αυτοθυσια ειναι σπανιο φαινομενο!και να φανταστεις χωρις καν να της το ζητησω! ειναι μετα να μην συγκινουμαι;
    παντως, η μανα μου που ελειπε μερα νυχτα στα χωραφια για να μας μεγαλωσει δεν παραπονεθηκε ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.
    ΚΑΜΕΝΟΣ Η ΤΣΙΠΡΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΑ
    ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πραγματικα θλιβερο το μεσημεριανο θεαμα!
    μαρια γιατι τοση μεγαλη στεναχωρια αφου εισαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι επραξες σωστα; ισα ισα θα επρεπε να χαιρεσαι και αλλοι να στεναχωρουνται που σε...εχασαν και ειναι σε...λαθος δρομο!!!
    Τωρα γιατι εμενα μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι ηθελες να φωναξεις: ωρε τι μαλακια εκανα η...καψερη!
    μαλλον... ονειρο ζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ - ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ
    ΒΛΑΧΒΕΗΣ - ΣΤΑΓΚΟΣ - ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
    ΜΗΚΑ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ
    ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ 3ης γυναίκας.
    ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ 3..ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ, ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΆ Η ΧΑΡΆ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ, Ο ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ, Ο ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ, Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΤΣΙΜΕΡΙΚΑΣ, Η ΠΑΝΟΥ, Ο ΜΑΜΑΛΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΜΑΛΙΣΤΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΚΟΛΕΜΗΣ,
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΒΓΗΚΕ.
    ΊΣΩΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ
    ΑΚΟΥ 30% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΟ 35%.
    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ή ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ Ή ΜΕΛΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ