Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ "Η ΓΙΟΡΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ




ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΒΕΝΙΖΕΛΟ !!!

7 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΞΕΙ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    Πάτρα: Αχαϊκή τράπεζα - λουκέτο στα υποκαταστήματα

    Η τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε την ανάκληση αδείας της ΑΧΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ με παράλληλη τοποθέτηση εκκαθαριστή...

    Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης τα υποκαταστήματα της ΑΧΑΙΚΗΣ στην Πάτρα έμειναν χωρίς υπαλλήλους ενώ δεκάδες συναλλασσόμενοι και ιδιαίτερα καταθέτες έσπευσαν για να σηκώσουν χρήματα.

    Στη Ρήγα Φεραίου και την Έλληνος Στρατιώτου όπου υπάρχουν δυο από τα σημαντικότερα καταστήματα της τράπεζας προσέτρεξαν δεκάδες μεριδιούχοι από τον χώρο των εμπόρων και των ελευθέρων επαγγελματιών με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Ανάστατοι είναι και εκατοντάδες μικροκαταθέτες στην περιοχή ενώ προβληματισμός υπάρχει και σε υπευθύνους οργανισμών και φορέων της Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι έχουν καταθέσει μεγάλα χρηματικά ποσά στην τράπεζα.

    Σε πολλές περιπτώσεις επιστρατεύτηκαν τα ΑΤΜ άλλων τραπεζών και οι αναλήψεις έγιναν μέσα από το πρόγραμμα ΔΙΑΣ. Τα καταστήματα της τράπεζας σε όλο το νομό παραμένουν κλειστά.

    Οι μεγάλοι χαμένοι ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης – ακόμα κι αν βρεθεί ανάδοχος είναι οι μέτοχοι οι οποίοι σε πολλές των περιπτώσεων είναι άνθρωποι του μόχθου, έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες.

    Πιάνει δουλειά η επιτροπή βρώμικου χρήματος

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patratimes.gr με άνωθεν εντολή ο «Φάκελος ΑΧΑΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ – δανειοδοτήσεις» θα σταλεί και στην επιτροπή η οποία διερευνά υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

    Ήδη για το κεφάλαιο ΑΧΑΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ είναι ενήμεροι οι υπεύθυνοι και εντός των επομένων ημερών αναμένονται ανακοινώσεις ενώ αντιμέτωπα με έρευνα θα βρεθούν πρόσωπα τα οποία ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου διαχειρίζοντο και καθόριζαν με τις αποφάσεις τους την πολιτική της τράπεζας σε όλα τα επίπεδα.

    patrastimes.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ
    8000€ μισθό λαμβάνουν τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά με λεφτά του Ελληνικού λαού

    Με τόσα αμοίβονται πολλά απο τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά, όπως ο Μηταράκης και ο Σκόρδας. Κάνει τον large με δικά μας λεφτά!
    Όλους του στόκους που σε ιδιωτικές εταιρίες δεν θα είχαν μισθό πάνω από 1000 ευρώ μάζεψε ο Σαμαράς δίπλα του...
    και μάλιστα τους πληρώνει αδρά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μας και ο απίθανος Νότης Μηταράκης περνάει κάθε μήνα από το ταμείο της ΝΔ και εισπράττει περίπου 8.000 χιλιάδες ευρώ για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
    Τον Μηταράκη τον θεωρούν μέγα οικονομολόγο και θέλουν να τον κάνουν και βουλευτή. Εκτός του υπέρογκο μισθό του προσφέρουν και ΙΧ, αστυνομικό και τον παρατρεχάμενο Παρρά. Μπράβο ρε συ Αντώνη έφτιαξες τελικά κόμμα αρχών και αξιών!

    Όσο για τον άλλο αγωνιστή της Συγγρού τον Σκόρδα;
    Απο το 2004 που η γαλάζια παράταξη πήρε την κυβέρνηση είναι σε έμμισθες θέσεις. Έχει απλήρωτους όλους του υπαλλήλους των 700 ευρώ στην Συγγρού ενώ αυτός και οι ανεπάγγελτοι που έχει μαζέψει δίπλα του ο Σαμαράς τσεπώνουν κάθε μήνα 8000 χιλιάδες ευρώ έκαστος. Την ώρα που η ΝΔ ξεσκίζει τους συνταξιούχους – εργαζόμενους οι τύποι κάνουν μεγάλα ταμεία. Φυσικα δεν τα κλέβουν αλλα τα δουλεύουν.

    Και εμείς όμως δουλεύουμε αλλα μας έκοψαν τους μισθούς και μας τους έφθασαν στα 700 ευρώ. Τρέξε μαλάκ.. Νεοδημοκράτη να τους ψηφίσεις για να συνεχίζουν να τα παίρνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ========================= ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΕ ΤΙΣ "ΒΑΘΕΙΕΣ" ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ "ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ"...
    ΝΑ ΞΕΛΑΜΟΙΚΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...
    ΑΝΤΙ ΚΑΛΟΜ ' ΠΙΔΟΥΔ΄...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ, ΕΙΧΕΣ "ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Θ.ΜΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΗ..
    ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.
    ΕΣΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΣΧΟΛΙΟ, ΤΟΥ ΣΤΥΛ"ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΨΟΥΡΙΖΟΥΝ"...
    ΓΙΑ.......ΣΤΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ...
    "Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ "ΣΠΑΣΑΤΕ" ΜΕ ΚΑΜΠΟΥΡΗ?
    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ "Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΓΕ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ 'ΨΗΦΙΣΑΝ' ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ? ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ