Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ;



   Θοδωράκη, PinokioAσβε, Ιαθίτη , μπορείτε να με βοηθήσετε ... γιατί εγώ μπερδεύτηκα !!! 


Συνέντευξη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δ.Αβραμόπουλου στην εφημερίδα «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» στον δημοσιογράφο κ. Άρη Ραβανό
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η πλειονότητα των πολιτών, με βάση και τις μετρήσεις, επιθυμεί να υπάρξει μετά τις εκλογές συνεργασία των κομμάτων, ιδίως της Ν.Δ. και του ΠαΣοΚ. Πιστεύετε το ίδιο; 

 Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Η συνεργασία και η συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα κρίνεται απαραίτητη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών. Αυτό το έχει δηλώσει και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι ο εν δυνάμει Πρωθυπουργός της χώρας.

 Πρέπει να αντιληφθούν ότι η αυτοδυναμία είναι πολιτικός στόχος και όχι αυτοσκοπός. 

Είναι εργαλείο και μέσον άσκησης της εξουσίας σε μια κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα, ώστε να διασφαλίζονται η πολιτική σταθερότητα, η κοινωνική ειρήνη και η προοπτική. Να σημειωθεί ότι η κατάκτηση της αυτοδυναμίας δεν αναιρεί την ανάγκη για συνεργασίες υπεύθυνες και πατριωτικές. Παράλληλα, να σημειώσω με έμφαση ότι κάθε πολιτική μας κίνηση θα είναι στην κατεύθυνση της εθνικής ενότητας. 

 ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ :  "ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ ΜΕ ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ" 

15 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ . ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε κόψε την πλάκα . Ο Αντώνης Σαμαράς είναι πρόεδρος της Ν.Δ. και μελλοντικός πρωθυπουργός . Η αλήθεια είναι ότι πήρε πολύ δύσκολες αποφάσεις ( και για τον ίδιο ) αυτή την περίοδο . Ψήφισε την νέα δανειακή σύμβαση γιατί θα του φορτώνανε τη χρεοκοπία και την επιστροφή στη δραχμή . Συνέχεια τονίζει τη διαφωνία της ΝΔ με το μνημόνιο 1 και τα υφεσιακά μέτρα που το ακολούθησαν .
    Συνέχεια τονίζει ότι η πολιτική των δύο τελευταίων χρόνων μας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο .
    Συνέχεια τονίζει ότι το πρόβλημα της χώρας είναι η ανάπτυξη και τα μέτρα οριζόντιου χαρακτήρα οδηγούν σε αδιέξοδο .
    Συνέχεια τονίζει ότι δεν θα είναι αυτός που θα δώσει συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του μνημονίου και την ένταξη στο ΔΝΤ .
    Συνέχεια τονίζει ότι θέλει αυτοδυναμία για να εφαρμόσει τη πολιτική του χωρίς συμβιβασμούς .
    Τέλος είναι τουλάχιστον αφελής η αναφορά σου στα τρία πρόσωπα στην αρχή της ανάρτησης γιατί δεν είναι αυτοί που εκφράζουν την πολιτική του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. Είναι σε όλους γνωστό ( οι δύο από τους τρεις σίγουρα , θα δούμε για τον τρίτο ) ότι έχουν στήσει ένα παραμάγαζο στη ΝΟΔΕ όχι για να υπερασπιστούν την Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά αλλά για την εκλογή ενός ανύπαρκτου πολιτικά υποψηφίου . Μόνο ζημία κάνουν στον πρόεδρο του κόμματος και στη Ν.Δ. στις Σέρρες χωρίς να αναφερθώ για το τι ακούγεται για τους συγκεκριμένους που αν τα μάθουν στη Συγγρού θα τους διώξουν με τις κλωτσιές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τον φίλο 10.46 αλλά δεν έχω καταλάβει και θέλω να μου το εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατόν να είναι έξω από το ψηφοδέλτιο η κυρία Κόλλια και όπως ακούγεται να είναι στο ψηφοδέλτιο κάποιος υποψήφιος από την Ηράκλεια που το μόνο προσόν του είναι τα λεφτά και η κόρη του καναλάρχη που το μόνο προσόν της είναι το κανάλι να την πέφτει χρόνια τώρα στη Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμμαρά ?
      Μπορούσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. να πει ψήφο κατά συνείδηση στη νέα δανειακή σύμβαση .

      Διαγραφή
  3. “Συγκυβέρνηση; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω“. Με αυτήν την φράση έκλεισε κάθε συζήτηση για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς στην σημερινή ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Μια ομιλία που ήταν επικεντρωμένη στο κύριο, κατά τον ίδιο, διακύβευμα των εκλογών που θα γίνουν «μετά το Πάσχα», δηλαδή να υπάρξει αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση.

    Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί με λυμένα τα χέρια και όχι με σαθρές συγκυβερνήσεις είπε και εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ: «Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να τα βάλει με τη διαπλοκή που εξέθρεψε και με τις συντεχνίες που το ίδιο δημιούργησε; (…) Όλα αυτά τα προστάτευσε και τα προστατεύει το ΠΑΣΟΚ. Γι΄αυτό δεν θέλω να συγκυβερνήσουμε. Δεν είναι από ματαιοδοξία αλλά από αίσθηση καθήκοντος. Εμείς θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα. Και δεν θα μπορέσω να τα αλλάξω πατώντας πάνω σε εύθραυστες ισορροπίες ενός κυβερνητικού συνασπισμού».

    «Χωρίς αυτοδυναμία δεν θα έχω διαπραγματευτική ισχύ στο εξωτερικό», συμπλήρωσε και διερωτήθηκε: «Πως θα μπορέσω να αποβάλω τα αποστήματα που λεηλατούν τον δημόσιο πλούτο; Το ΠΑΣΟΚ έχει κάθε λόγο να θέλει να σώσει τον εαυτό του. Αλλά εγώ δεν θέλω να σώσω το ΠΑΣΟΚ. Και για να το πετύχω θέλω τα χέρια μου λυμένα».

    «Μας λένε άλλοι», συμπλήρωσε «μα το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει αλλάξει αρχηγό. Μακάρι να είναι πιο συνεργάσιμος. Αλλά όλοι οι επίδοξοι αρχηγοί του, στήριξαν πλήρως όλα τα σφάλματα του κ. Παπανδρέου την τελευταία διετία.(…)

    «Κάποιοι προσπαθούν να μας χτυπήσουν με ανοησίες περί συγκυβέρνησης, ότι τάχα έχουμε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα συγκυβερνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ. Σαμαράς προσθέτοντας κατηγορηματικά: «Δεν θέλω να συγκυβερνήσουμε. Δεν είναι από ματαιοδοξία, αλλά από αίσθηση καθήκοντος» τονίζοντας ότι «δεν θέλω να κυβερνήσω με τα χέρια δεμένα».

    Εξήγησε επίσης ότι «άλλο πράγμα η εθνική συνεννόηση με όλους, και άλλο η συγκυβέρνηση. Με παζάρια δεν μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος και, κυρίως, να αλλάξει η Ελλάδα».

    Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει λόγο να σώσει τον εαυτό του από μία αναγκαστική συγκυβέρνηση με εμάς, αλλά εγώ δεν θέλω να σώσω το ΠΑΣΟΚ, θέλω να σώσω τη χώρα. Αλλά για να το κάνω χρειάζομαι τα χέρια λυμένα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑΘΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ? ΚΟΠΡΙΑ Ε ΚΟΠΡΙΑ . ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ?

      Διαγραφή
    2. 12.45 ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ! ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ? Ο ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ , Ο ΣΑΛΙΑΣ , Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ , Η ΕΛΣΑ , Ο ''ΓΚΜΟΧ'' , Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ '' ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ '' , ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ Ή ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΟΥΤΟ ? ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !
      Ο ΝΟΝΟΣ

      Διαγραφή
  5. Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012
    Μπράβο ρε! Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο ύψος ο Χονδροκούκης!
    Ο Δημήτρης Χονδροκούκης αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στον τελικό του ύψους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. 4ος ο Κώστας Μπανιώτης. Το τέταρτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου είναι γεγονός.
    “Δράστης” αυτής της επιτυχίας είναι ο Δημήτρης Χονδροκούκης, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στον τελικό του ύψους, στο Παγκόσμιο της Κωνσταντινούπολης, με επίδοση 2,33 μέτρα.

    Ο Χονδροκούκης πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 2,20 και τα 2,24, με τη δεύτερη τα 2,28 και τα 2,31 μέτρα, με την πρώτη τα 2,33, ενώ απέτυχε τρεις φορές στα 2,35 μέτρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδοση αυτή αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον Χονδροκούκη, καθώς το προηγούμενό του ήταν 2,29 (σ.σ. το ισοφάρισε στον προκριματικό).

    Από την πλευρά του, ο Μπανιώτης κατέκτησε την τέταρτη θέση στον τελικό του αγωνίσματος με 2,31 μέτρα. Ο Μπανιώτης, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ 2,32 στον κλειστό, πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 2,20 και τα 2,24, με τη δεύτερη τα 2,28 και τα 2,31 μέτρα, είχε στη συνέχεια δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 2,33 (άφησε την τρίτη) και μια αποτυχημένη στα 2,35 μέτρα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμιο κλειστού έχουν κατακτήσει ακόμη οι Χάρης Παπαδιάς (1997, Παρίσι), Κατερίνα Κόφφα (1997, Παρίσι) και Κατερίνα Θάνου (1999, Μαεμπάσι).

    Η κατάταξη:

    1 Χονδροκούκης (Ελλάδα) 2,33μ.
    2 Σιλνόφ (Ρωσία) 2,33μ.
    3 Ούκοφ (Ρωσία) 2,31μ.
    4 Μπανιώτης (Ελλάδα) 2,31μ.
    4 Ζανγκ (Κίνα) 2,31μ.
    6 Γκραμπαρζ (Μεγάλη Βρετανία) 2,31μ.
    6 Ουίλιαμς (Η.Π.Α.) 2,31μ.
    8 Μπάρι (Μπαχάμες) 2,31μ.
    9 Μπαρσίμ (Κατάρ) 2,28μ.
    9 Σπανκ (Γερμανία) 2,28μ.

    newsit.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΑΚΧΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΓΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαξεβάνης προς Μπέννυ: Του τα είπε χύμα ...Τώρα τα λέει και τσουβαλάτα

    http://activistika.blogspot.com/2012/03/blog-post_503.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε..κι αν "τονιζει" και ξαντονιζει τι σημαινει αυτο..Ασε ρε φιλε 10.46 την ξυλινη γλωσσα..
    Πεθανε , δεν το καταλαβες?
    Και μονον που ανφερει οτι ολο το κακο εγινε τα 2 τελευταια χρονια, ενω ολα πριν κυλουσαν μελι γαλα, θυμηδια προκαλει κ οργη μαζι..
    που ζεις? Σε πιους απευθυνεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου αυτή η άποψη δίνει συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ . Ναι όλοι φταίνε , ποτέ δεν ήταν ρόδινα , όμως αυτό που έγινε με το μνημόνιο και το ΔΝΤ δεν έχει σχέση με τίποτε άλλο . Όπως όλοι τα φάγαμε του Πάγκαλου και εμείς που παίρνουμε ένα χιλιάρικο και οι άλλοι που τρώνε με χρυσά κουτάλια.

      Διαγραφή
  9. Το δικό μου θέμα είναι τα τιμολόγια. Όταν κάποιος προσφέρει υπηρεσίες με αμοιβή είναι υποχρεωμένος να εκδώσει τιμολόγιο εκτός αν είναι μισθωτός που τότε πρέπει να είναι στο ΙΚΑ .
    Υ.Γ.1. όταν είμαστε στις υπηρεσίες μας να μην ασχολούμαστε με τα blogs γιατί για άλλα μας πληρώνει ο Ελληνικός λαός
    Υ.Γ.2. να γνωρίζουν ορισμένοι ότι στον πόλεμο υπάρχουν θύματα
    Υ.Γ.3. θα βγούνε όλα στο φως γιατί πρέπει να τελειώνουμε με τις κοπριές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπλέκετε τον Κουτμερίδη στα δικά σας.Πάλι συτός φταίει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ηλίας Πολατίδης στη Νέα Δημοκρατία ;
    Διαβάζω στον "Βηματοδότη"
    Ένα θαύμα περιμένουν οι οπαδοί του κ. Αθ. Πλεύρη καθώς προβληματίζονται από το γεγονός ότι διστάζει να κάνει ένα «άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά» και να εγκαταλείψει τον ΛΑΟΣ για μια νέα ζωή στη Νέα Δημοκρατία. Μήπως ο.....
    Θανάσης δεν έχει έτοιμο μέσα του το «μεγάλο ναι»; Οι κκ. Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης δηλώνουν πεπεισμένοι ότι το «μεγάλο ναι» υπάρχει, συσσωρεύει ισχύ και σύντομα θα εκραγεί όπως ο φελλός της σαμπάνιας. Ωστόσο, οι κυνηγοί ταλέντων της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να περιμένουν τον Θανάση, αλλά δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Ηδη έχουν βάλει στο μάτι τους βουλευτές κκ. Γ. Κολοκοτρώνη (Α' Θεσσαλονίκης) και Ηλ. Πολατίδη (Σερρών) οι οποίοι θεωρούνται περισσότερο ταλαντούχοι στις παράνομες (πολιτικές) σχέσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ