Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΚΥΡ - ΑΝΤΩΝΗ , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ ;



Ψήφισε υπέρ της ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα. Όχι τζαμιού, ψήφισε υπέρ της ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα δηλαδή χώρου όπου, εκτός της προσευχής, γίνεται κατήχηση για την επιθετική εξάπλωση του Ισλάμ ...

Και μεις εδώ κυνηγάμε τον Μουσταφα, τον Βιτμα και τον Φωτιάδη για το Αχμετ Τζαμί ;

6 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ

    ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

    ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

    ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ

    ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

    ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

    ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ





    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ , ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ''ΚΑΙΕΙ'' ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ BLOGS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1952 ( ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ) ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΙΑΚΧΑΚΙΑ, ΠΑΛΙ ΛΑΣΠΗ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ; ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΕΙ Η ΓΟΥΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΓΩΝΙΑΚΟΥ ΚΑΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Πολη μου εχει τελικα δυο ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΙΣ τον Κ.Αναστασιαδη και την κ.ΚΟΛΛΙΑ Ο κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ παρολου που μερικοι θελουν να τον παρουσιασουν σαν γραφικο ποτε μα ποτε δεν συμβιβαστηκε παντα υπερασπιστηκε το δικιο του Σερραιου πολιτη και η κ.Κολλια αποδειχθηκε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΡΑΚΙ απο κατι Χοντρα υφυπουργακια Κουτμερικα Τζελεπακια και μυστακοφορα περουκινατα Λεονταρακια ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΕΥΓΕ στον Ευπατριδη Κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ καιτην Μπουμπουλινα μας κ.Κολλια Ευγε

      Διαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον 5.11 γι΄αυτό και στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις Σέρρες πρέπει να υπάρχουν και εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας. Η πικρία της Μαρίας είναι κατανοητή, όμως δεν έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αυτοδυναμία και πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ