Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

HΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ ...





ΚΑΛΑ ΡΕ ΙΑΚΧΕ? ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ? ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΝΑΓΑΓΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΣΕ ΗΡΩΑ/ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ... ΑΣΠΑΣΜΟΙ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑΛΑΓΜΟΙ...ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΩΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.. ΑΒΡΑΑΜ(ΙΜΠΡΑΗΜ τουρκιστι-λογω της ημερας χθες) εκτιθεσαι...(Ενω εισαι πραγματικα καλος ανθρωπος0 ΤΟ ΧΥΣΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ...

Από το χρήστη Ανώνυμος στις OI MOYNTΖΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ... στις 1:14 μμ

Φίλτατε, ο Αβραάμ δεν έκανε τιποτε σπουδαίο, πήγε να περάσει στον χωρο απέναντι από την εξέδρα  ... και το συστημα τρομοκρατήθηκε !!!

Κάποιοι με ανωθεν εντολή τον αντιμετώπησαν ως τρομοκράτη και αυτό δεν ήταν τυχαίο ...

Ο Αβραάμ με την αφελή αυτή κίνησή του τους ξεπμπρόστιασε, ανέδειξε το σκεπτικό των διαχειριστών της εξουσίας και τις εντολές που εχουν οι πραιτωριανοί τους.

Για ασήμαντον αφορμήν έκαναν πρόβα τζενεράλε , καταλαβαίνετε ποια θα είναι η αντίδραση εαν γίνει κάτι πιο  σοβαρό

Ας ξυπνήσει ο λαός, να ξέρει ότι η δικομματική αλητεία που στηρίζει πλέον την κυβέρνηση των τοκογλύφων είναι αδίστακτη

14 σχόλια:

  1. Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΤΑ ΕΣΠΑΖΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
    ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ
    ΤΡΑΠΕΖΙ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΜΕΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Γέρο του Μωριά, α ρε Μανωλάκη και συ γιέ της Καλογριάς και τόσοι άλλοι...Αν σηκωνόσασταν για μια στιγμή από τους τάφους σας και παίρνατε χαμπάρι για ποιους δουλοπρεπείς ραγιάδες, για ποια ανθρωπάρια, για ποιους Πήλιους Γούσηδες, δώσατε την ψυχή σας, το αίμα σας και τη ζωή σας θα αρπάζατε πάλι τα γιαταγάνια και τα καρυοφύλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τους τεριαξε καλα ο Φωντας ολους τους κατσικοκλεφτες γιαυτο ωριοντε οτι εχουμε χουντα. τι γιρευεις εσυ στο νοσοκομειο τεραστιε με οργανικη θεση στην μαυροθαλασσα ? το αναποδο πασο του Φωντα σας τεριαζει . ευτυχως δεν εχουμε κομουνισμο εδω ρε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μας πει ο κύριος Βούλτσιος πως διορίστηκε. Με ΑΣΕΠ; Η γυναίκα του; Είναι και αυτή δημόσιος υπάλληλος; Και αν ναι πως διορίστηκε; Μήπως ήταν και αυτοί μέσα στο σύστημα και τώρα που τους έκοψαν τους μισθούς διαμαρτύρονται; Πού ήταν όλοι αυτοί οι συνδικαλιστάδες όταν όλοι μπαίνανε στο δημόσιο από το παράθυρο και το βουλιάξανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΑΛΙ ΕΓΙΝΕΣ ΙΑΚΧΕ...(ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ ΔΗΛ).ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΦΤΥΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΖΑΡΩΤΙΑΔΗ.
    ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ "ΡΟΧΑΛΑ" ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΟΒΕΝΙΖΕΛΟ.(ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ).
    ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ?
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ? ΙΔΟΥ:
    "Ναι δεν πηγα να ψηφισω ,αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε.....συμμετεχω!!!(τι εννοει ο ποιητης?).
    Δηλ.τον "εφτυσε" οπως λες, αλλα ωστοσο δηλωνει μελος του ΠΑΣΟΚ,(το επανελαβε πολλακις προς εμεπδωση των βαρηκουων μαλλον) δηλωνει μαχιμος, υποψηφιος και στη διαθεση του προεδρου του, που εμμεσως πλην σαφως δεν αναγνωριζει!
    Που εξελεγη προφανως , με μια διαδικασια "παρωδια" , γι αυτο και δεν πηγε να ψηφισει,διδικασια που επι της ουσιας δεν τον νομιμοποιει ως εκλεγμενο προεδρο.(κατα τον Ζαρωτιαδη)
    Πεταξε και κατι καλυμμενες "αντιμνημονιακες κορωνες", μην ξεχνιομαστε , αλλα ομως θελει να μπει στη στανη(βουλη) με αρχγηο( τσομπανο )τον Βενιζελο, δηλωνοντας ταυτοχρονα οτι θα "βοσκαει" (και) αλλου!(αφου το ΠΑΣΟΚ θα παραμενει "μνημονιακο και εχθρος του λαου", επειδη προφανως θα συγκυβερνησει, αλλα αυτος θα μαχεται εκ προιμιου για να το ξανακανει "καλο και φιλολαικο"!!!Τωρα το πως θα γινει αυτο....
    Και το πιο απιστευτο ειναι οτι(οπως δηλωσε) δεν "δικαιουται" να αφησει "αστεγους" και ως προβατα βελαζοντα τους 8.000 περιπου ψηφοφορους που τον τιμησαν στις προηγουμενες εκλογες(μεταξυ αυτων κι εγω) και ειναι σε (πολιτικη) απογνωση, χωρις την παρουσια του στα πολιτικα δρωμενα του νομου μας, μη γνωριζοντα πού να ενσταυλιστουν και κινδυνευοντα να φαγωθουν απ τους "κακους αλλους (υποψηφιους) λυκους!!!!(κατα την Αβερωφεια ρηση).
    Ωστοσο το οτι θα ανεβει ο μεσος ορος της αισθητικης του ανθρωπινου δυναμικου της βουλης με την παρουσια του, (ομορφαντρας γαρ και θαυμαστρια του) , τουτον οφειλουμε να το ομολογησουμε!
    Γρηγορη, δε μας τα λες καθολου καλα.
    Τι αλλαξε?
    Ποιον συμβουλευτηκες? Υπαρχει παρασκηνιο που δεν γνωριζουμε εμεις οι ...αθωοι?
    Σε συγκινησε το καλεσμα πανστρατιας του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και ειπες να του κανεις το... χατιρι?
    ΄Η σου τηλεφωνησε κατ 'ιδιαν και σε παρακαλεσε να σαι οπωσδηποτε παρων, ασχετα αν δεν τον αναγνωριζεις, δεν θα υπακους στην κομματικη γραμμη και θα χεις τη δικη σου ροτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. IAKXE ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΕΛΗΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΤΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.
    ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΄Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΝΗΡΟΣ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ,ΗΤΑΝ "ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ"(ΧΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ)ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ "ΝΟΥ ΤΗΣ".
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕ ΔΗΛ? ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤ ΑΥΤΙ Π.Χ ΤΟΥ ΤΖΕΛΕΠΗ , ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ?
    ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΗΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙ , ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΣ ΤΑΦΡΟΝ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑ ΤΟΥ!
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ" ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΥΜΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ(ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΔΗΛ.) (ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο 7.35,ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΕΣ.)
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σχόλιο 7.12, δεν πήγαινε στον Βούλτσιο, αλλά στα προδοτικά δοσίλογα λαμόγια και τρωκτικά που ξεπούλησαν τη χώρα και φυσικά στα τσιράκια τους. Κατάλαβες φερέφωνο των 7.35;;;;

    ο 7.12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βούλτσιο την πάτησες εεε!!! δεν περίμενες να είναι τόσο ήσυχα τα πράγματα στην παρέλαση!!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΑΚΧΕ ΓΙΟΥΧΑ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ,ΓΙΟΥΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΥΓΚΑ..ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΚΑΠΟΤΑ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΟΥΤΕ 500 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ,ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΙΣΟΥ ΜΕ 15ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 'Ιακχε, επανειλεμμένως και αγωνιωδώς μας συστήνεις να μην είμαστε αφελείς και να μην τρώμε κουτόχορτο !! (και πολύ καλά κάνεις).
    Πώς όμως να το φάμε οτι ο 'καημένος' ο Αβραάμ το μόνο που ήθελε ήταν να περάσει ...απέναντι;;;
    Δεν θα ήταν πιο αντρίκιο να πει 'Ναι κύριοι, ήρθα να διαμαρτυρηθώ (όπως άλλωστε έχω δικαίωμα). Και πήρα αυτή την απόφαση συνεκτιμώντας τις συνέπειες, τις οποίες δεν θεωρώ οτι είναι ικανές να ανακόψουν το 'δίκαιο' της διαμαρτυρίας μου !) ;
    Είναι σα να λέγανε οι 'αγανακτισμένοι' οτι ήρθαμε έξω απ΄την Βουλή να κάνουμε ρέιβ πάρτυ.
    Οι παντελονάτοι οφείλουν να τιμούν τα παντελόνια τους, αυτο ξέρω εγώ ! Τα άλλα όλα είναι για την ρημάδα την τηλεθέαση και το άτιμο το επαναστατικό ένσημο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ... ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ... ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ.. ΑΝΔΡΟΓΥΝΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΕΤΟ.. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΜΑΣ? 6000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ? 7000? ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ? ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.. ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ.... ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ... ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΔΗΜΟΣΙΟ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ .. ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ .. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΩΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ! ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.?. ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΛΙΨΗΣ? Η ΑΠΛΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΛΑΜΙ ... ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ? ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΝΗΣ! ΑΛΛΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ...ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ! ΑΑΑΑ ΚΑΙ Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ ! ΗΜΑΡΤΟΝ! ΝΑΙ ΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΖΑΡΩΤΙΔΑΚΗ! Ο ΑΝΕΨΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΦΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ? ΤΙ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΣ!!!!
    ΟΣΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΣΤΙΑΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΛΗΝ ΚΚΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΜΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΕΤΙΚΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε σα δε ντρέπεστε. Σας πειράζει που ο Βούλτσιος είναι έντιμος και καθαρός και δεν ανήκει στο μαντρί του μπατσοκ. Που μπορείτε ρε εσείς "συνδικαλιστές" της λαμογιάς και των βολευτικών γραφείων να φτάσετε την αγωνιστικότητα και τη ντομπροσύνη του Βούλτσιου? Ποιος άλλος πρόεδρος του ν.τμ ΑΔΕΔΥ Σερρών είχε τέτοια κότσια και έδρασε όπως δρα ο Βούλτσιος? Για πείτε μου έναν!!! Σας πονάει πολύ το καταλαβαίνω, αλλά δυστυχώς για εσάς κομματόσκυλα "συνδικαλισταράδες" της ρεμούλας αλλάζουν τα πράγματα. Ο Ζηλιαχόβαλης γιατί δεν το άντεξε και ξεκατινιάστηκε στη τηλεόραση? Ο κόσμος φτύνει Ζηλιαχόβαλη, Τσιπούρα και άλλα κομματόσκυλα συνδικαλισταράδες βολευτικών γραφείων μπατσοκ, νουδούλας και λοιπών φασισταριών, και όχι το Βούλτσιο.Αν δεν μπορείτε να το χονέψετε τί να κάνουμε. Καιρός να τα μαζέβετε μπας και ξεβρομίσει λίγο ο τόπος. Όσο για κάτι άλλα σχόλια εδώ μέσα δεν είναι τίποτε άλλο παρά φασιστικά. Σας αρέσει να σας λένε "σκάσε, μη μιλάς"? Αν σας αρέσει τότε βουλώστε το και μη μιλάτε. Δεν θα απαγορεύετε όμως σε άλλους όπως ο Βούλτσιος, να εκφράζεται. Σαν το Βούλτσιο είμαστε πάρα πολλοί αλλά δυστυχώς φοβόμαστε οι μαλάκες. Τόσο μαλάκες είμαστε. Λυπάμε μόνο που δεν είχα ψηφίσει το Βούλτσιο. Είναι παληκάρι, τιμάει τα παντελόνια που φοράει και αυτό σας είναι αβάσταχτο. Κότες ε κότες. Αι σιχτίρ κι ακόμα παραπέρα. Λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ Ο ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ?
    ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΕΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ 'ΕΧΑΣΕ" ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ 2-3 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ(ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ)ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ...
    ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛ? ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ..
    ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΝ ΑΝΑΓΑΓΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ "ΖΑΠΑΤΑ'..ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ).ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΑΒΡΑΑΜ ΜΟΥ....
    ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙς ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩ Κ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ, ΑΡΑ....Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΔΙΚΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑΣ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ, ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΟΚΩΝ ΣΥΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΕΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ)ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙΣ ΑΓΑΡΜΠΑ...
    ΣΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ....ΠΙΟΣ?
    Ο ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΠΙΘΑΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ(ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ).
    ΕΓΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΠΛΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΔΙΩ...ΠΙΚΡΑ...
    (Α...ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΥΜΗΔΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ