Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

OI OYTΙΔΑΝΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ...


  Ανασφαλείς και μοιραίοι αντάμα, ανέβασαν και τους απογόνους των Μακεδονόμάχων στην εξέδρα για να κρύψουν την γύμνια τους.

Αποκομένοι απο την κοινωνία τραγικές φιγούρες , οι έκπτωτοι στην συνείδηση του κόσμου επίσημοι της πόλης μας περιστοιχισμένοι από φρουρά πραιτωριανών αστυνομικών παρακολούθησαν την παρέλαση ενω προπιλακίζονταν αθώοι πολίτες μπροστά στα μάτια τους 
 


14 σχόλια:

  1. ΟΙ μεν στρατιωτικες παρελασεις, γινονται, οπου γινονται ακομα, για να δειξουν κυριως τα νεα οπλικα συστηματα που διαθετει η χωρα, λεγοντας στους παρακολουθουντες χανους:
    "Ιδου!Μη φοβαστε.Ποιος τολμαει να μας βλαψει?
    Να τι κανουμε τα φραγκα , που πληρωνετε για φορους"
    ..ή τελος παντων ταχα για να εμπνευσουν ασφαλεια κ εμπιστοσυνη...και να κοιμομαστε ησυχοι!
    Τωρα , αν εξυπηρετουν κατι αναλογο οι μαθητικες παρελασεις...μαλλον οχι.
    Ωστοσο , κινειται η αγορα,( χιλιαδες μπλε φουστες, παντελονια, ασπρα πουκαμισα, παπουτσια, φουστανελες, φεσια, φουντες, τσαρουχια...σημαιουλες...και..και..)
    ΚΑΙ πολλα αλλα....Βαλτε εσεις ο,τι θελετε..
    Κυνικη προσεγγιση , αλλα αληθινη.
    Πασα αλλη εξηγησις ...δεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ αυτες οι παρελασεις...Αχ.Τι πληγες μ αφησαν.
    Ενω λοιπον ημουν ο πρωτος μαθητης, επι Χουντας τοτε σημαια παιρναν οι ψηλοι...
    Και ενω ευγνωμονουσα τη μανα μου γαι την ας πουμε ευφυια που μου χαρισε, δυσανασχετουσα με τον πατερα μου που ηταν κοντος και τον κληρονομησα στο...μπόι!χαχα
    Ασε που το διδιο και στο στρατο...
    Πως να τις αγαπαω μετα?
    Πειτε μου..Εχω αδικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ....Τςςςςςςςςςςςςςς
    Μας εστειλες μεγαλε....Που τα μαθες ρε μεγαλε ΙΑΚΧΕ ΑΥΤΑ?
    ΣΚΟΝΑΚΙ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?(πολυ φιλολογικο ακουγεται..χαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Ιακχε κάθε μέρα με δικαιώνεις ρε φίλε...πόσο βρωμιάρης μπορεί να είσαι?πολύ βρώμα ρε συ!χολέρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΤΣΙΩΝΗ ΙΑΤΡΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΤΑ ΚΑΤΑΚΕΝΟΥΡΓΙΑ ΤΖΙΠ ΤΩΝ 50 000 ΕΥΡΩ ( ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ) ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΙΣΕΙ ΣΕ ΜΕΙΩΝΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ , ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΥΜΙΤΕΡΟΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος του δήμου Σερρών που ήταν υπεύθυνος για την παρέλαση γιατί δεν την καθυστέρησε προκειμένου να προλάβει να έρθει από την Νιγρίτα ο μέγας πολιτικός άνδρας ο Καρυπίδης προκειμένου να ανέβει στην στην ασφαλή εξέδρα. Επίσης πρέπει να αποδοθούν ευθύνες γιατί ανέβασαν στην εξέδρα τους απογόνους των Μακεδονομάχων και δεν είχε θέση για τον Τάσο γιατί αν και καθυστερημένος λόγω Νιγρίτας δήλωσε ότι ήθελε να ανέβει αλλά δεν είχε θέση.Να επέμβει άμεσα ο Δήμαρχος να κάνει ΕΔΕ. Δεν νρέπεστε καθόλου αφού γι αυτόν ήταν η τελευταία ευκαιρία. Τις άλλες παρελάσεις θα τις βλέπει σαν κοινός θνητός αφού δεν πρόκειται βέβαια να ξαναβγεί βουλευτής( δεν πειράζει Τάσο θα την συνηθήσεις την π....... χωρίς σάλιο θα πονέσει λίγο αλλά τι να κάνουμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -Γελοιότητες, αθλιότητες, άβουλοι, μοιραίοι, δειλοί,"καθυστερημένοι" σώματι καί ψυχή τε,κουστουμαρισμένοι γαμψομύτηδες, ξένοι πολύ ξένοι μεταξύ τους, οι εφήμεροι α-σημοι "εγκριτοι" επίσημοι, ένας καρναβαλλίστικος συρφετός έμπλεος εθνικοφρωσύνης αγόμενος εν μέσω ταρατατζούμ, γδούπων, ουρλιαχτών τών παρακειμένων κλάμπς (πολιτιστικών κέντρων κατά γιαννόπουλο)σφυριγμάτων, ακροβασιών μέ γόβες στυλέτο καί καυτών μίνι, μουντζών, τηλεκαμερών, ανταποκριτών,φωτογράφων!!!! περισσοτέρων τών παρελαυνόντων(;), προληπτικών συλλήψεων, εσύ δέσποτα γιατί καί ποιούς χειροκροτούσες(;)!!!! καί ύστερα βούρρρρρρρρρρρρ γιά τόν μπακαλιάρο!!! Αυτή είναι η ελλάδα σας (κατά σιμίτη) ρέ βλαχαδεροί!!!! όπως τήν καταντήσατε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ....τρράτζζζζικ! έ ομορφάντρες μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστος ο 9.53!
    ΤΑ μπερδεψαμε τα πραματα...Με Καγιεν στη διαδηλωση και Μπερμπερυ ...δε λεει..

    ΕΛΕΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΡΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ . ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΡΕ ΧΑΡΗ ΤΟ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΟ ? ΚΙΝΔΥΝΕΥΗΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
  10. ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ 7 ΠΑΙΔΙΑ. ΟΙΡΟΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΛΟΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11:43 πως φαίνεται οτι εσύ την έχεις φάει ρε μεγάλε και ξέρεις οτι πονάει..όσο για το τί θα φάει ο Τάσον, κοντός ψαλμός αλληλούια,αν και απ οτι κυκλοφορεί σε κάτι δημοσκοπήσεις που γίνονται, δεν σου κάνει το χατίρι ο Τάσον και θα τον φάς πάλι στην μάπα γι άλλη μια φορά,εξάλλου το συνήθισες τόσα χρόνια!ε νίκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Τασος δεν θα βγει?μπα για σιγουρο τον βλέπω!λυπαμαι που θα απογοητευτειτε παιδες αλλα ο Τασούλης δεν ειναι τελειωμένος όπως οι λοιποί!μάλλον εσείς θα πονέσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Φαγάνας πρώτη μούρη. Ουστ ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ