Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡE ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ...

  ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΣΥΧΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ...


  "Στο χωριό δεν σε θέλουν, εσύ ψάχνεις να βρεις του παπά το σπίτι;" θα σου έλεγε τωρα η θεία μου η Ελπινίκη

14 σχόλια:

  1. ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!
    ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΒΡΕ???????
    ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ...........
    .................................................
    ...ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ...

    Πριν λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έστειλε επιστολή παραίτησης απο το ΛΑΟΣ και ο Χρίστος Γούδης... Ελπίζουμε να μην έκανε και αυτός...
    κακές παρέες, όπως δήλωσε ο μεγάλος τιμονιέρης της Καλιρρόης όταν αποχώρησαν ο Βορίδης με τον Γεωργιάδη... Και αναμένονται εξελίξεις...ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 16:14, www.apospasma.gr
    ΟΙ 16 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 21 ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ!
    Βαριά είναι η... καμπάνα για τους διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ, καθώς όπως ανακοίνωσε σήμερα ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος δεν θα συμπεριληφθούν στα γαλάζια ψηφοδέλτια οι διαγραμμένοι βουλευτές που δεν ψήφισαν τους εφαρμοστικούς νόμους, αλλά και πρόσωπα τα οποία περιφέρονται ανά την επικράτεια και λένε ότι είναι εναντίον του μνημονίου...
    Πρόκειται για τους κ.κ. Μαργαρίτ Γαληνό, Δημήτρη Σταμάτη, Μαρία Τσαρουχά- Κόλια, και Έλενα Κουντουρά, που ψήφισαν «όχι», αλλά και τους κ.κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργο Βλαχο, Κώστα Γκιουλέκα, Κώστα Παπασιώζο, Μιχάλη Γιαννάκη, Μίκα Ιατρίδου, Κωστα Μαρκόπουλο, Χρήστο Ζώη, Γιώργο Καρασμάνη και Γιώργο Βαγιωνα, που ήταν απόντες απο την σχετική ψηφοφορία στη Βουλή. 
    Αυτοί, όμως που θα συμπεριληφθούν στις λίστες της ΝΔ είναι μόνο οι κ.κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, Τάσος Καρυπίδης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Ζήσης Τζηκαλάγιας και Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος, οι οποίοι παρότι καταψήφισαν το Μνημόνιο επι της αρχής, υπερψήφισαν στη συνέχεια τους εφαρμοστικούς νόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 15:15, www.apospasma.gr
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

    Απο σήμερα μέχρι τις 15 Μαρτίου θα κατατίθενται στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, όπως εξάλλου είχε αποκαλύψει απο χθες το parapolitika.gr. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο «γαλάζιος» γραμματέας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος και έστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται οι διαδικασίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

    Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και –εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής- από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ...!!!
    ΗΤΑΝ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ... ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ"...!!!

    Στο ετοιμόρροπο κόμμα του Καρατζαφέρη ΛΑΟΣ, αποχωρούν και οι τελευταίοι εναπομείναντες σοβαροί.
    Πριν λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας,

    έστειλε επιστολή παραίτησης απο το ΛΑΟΣ και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Χρήστος Γούδης.
    Ο Χρήστος Γούδης ήταν και Πρόεδρος του Καρατζαφέρειου Ιδρύματος "ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ", με την χρηματοδότηση και λειτουργία τού οποίου είχε εκφράσει πολλές... επιφυλάξεις στο παρελθόν ο Καθηγητής.
    Όπως καταλαβαίνετε όσο πλησιάζουν οι εκλογές οι αποχωρήσεις απο το ΛΑΟΣ θα συνοδεύονται και από μεγάλες εκπλήξεις.
    Αλλού τις περιμένει ο Καρατζαφέρης και από αλλού θα...'ερχονται...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ: Όχι Στην Παρωδία Του Ενός Υποψήφιου - Αποχή Από Την Διαδικασία.

    Γράφει ο:Γιάννης Κουραμπάς
    Μέλος ΠΑΣΟΚ

    Από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, μέχρι σήμερα ήμουν πιστός στις αρχές και στις ιδέες του Κινήματος. Νωπές είναι οι μνήμες από την πρώτη συγκέντρωση του αειμνήστου Ανδρέα Παπανδρέου, κάναμε κοπάνα από το απογευματινό φροντιστήριο για να είμαστε εκεί, στην Πλατειά Συντάγματος από το μπαλκόνι του Υπουργείου εσωτερικών όπουκαι είχε μιλήσει ο μεγάλος αρχηγός.
    Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, ήμουν εκείνος που παρότρυνα τους φίλους και τα μέλη για συνέχιση του αγώνα, προς όφελος του κόμματος. .....
    Η αλήθεια είναι πως περάσαμε και δύσκολες στιγμές, δεν θα ξεχάσω την συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ και την ομιλία του Αρχηγού από το Περιστέρι, είχε γίνει εκεί και όχι στο Σύνταγμα , με τον φόβο μη προσέλευσης των φίλων του κινήματος. Είχε βουλιάξει η Δυτική Αττική τότε και όλοι παραμίλαγαν για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ,που παρά τα πισώπλατα μαχαιρώματα, έδωσε βροντερό παρών, ακόμα και τότε που κάνεις δεν το περίμενε.
    Ανατριχιάζω και συγκινούμαι βαθύτατα , την στιγμή αυτή που γράφω αυτά, αλλά φίλοι μου αυτό που βιώνουμε τα δυο τελευταία χρόνια δεν είναι ΠΑΣΟΚ, όπως ..αυτό που μόνο ένας Ανδρέας Παπανδρέου είχε οραματιστεί.
    Και φτάνουμε σήμερα, για μη σας κουράζω, στην διαδικασία για την εκλογή του Νέου Αρχηγού, που με την επιεικέστερη κριτική την θεωρώ παρωδία και αντιδημοκρατική.
    Καλά αφού είμαστε κολλημένοι στο καταστατικό του Κινήματος και δεν μπορούμε να αναθεωρήσουμε κάποιες διατάξεις και αποφασίζουμε να συμμετέχει ένας μόνο υποψήφιος, γιατί αυτός μόνο πληροί τις διατάξεις, δεν καταλαβαίνω γατί θα πρέπει να συμμετέχουμε, σε δύσκολες οικονομικές εποχές, στη διαδικασία αυτή ?
    Προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να συμπορευτώ με τέτοιες πρακτικές που κατά την γνώμη μου θα συρρικνώσουν ακόμα περισσότερο την δύναμη του κινήματος και το φέρνουν πολλά χρόνια πίσω.
    Για αυτό το λόγο αποφάσισα να μην συμμετέχω στην εκλογή του Ενός.

    Κουραμπάς Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. « ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!!!
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ (ΓΑΠ) ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΣΥΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ''ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ'';;;


    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ.

    Στο Λονδίνο βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου για να επισκεφτεί την κόρη του Μαργαρίτα η οποία σπουδάζει στη αγγλική πρωτεύουσα και μάλιστα την ώρα της ολοκλήρωσης του PSI βρισκόταν σε πάμπ και παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αθλέτικ Μπλμπάο.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, ανέμελα φέρεται να πέρασε αυτές τις κρίσιμες μέρες για την Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος όπως γράφει η εφημερίδα, το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που ολοκληρώνονταν το PSI, ήταν μαζί με την κόρη του σε πάμπ, έπινε την μπυρίτσα του και παρακολουθούσε ευδιάθετος τον ποδοσφαιρικό αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αθλέτικ Μπλμπάο...


    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΗΓΕΤΗΣ" ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ...

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ασχετο με το θεμα αλλα καποιος πρεπει να τα πει για να μαθουν ολοι τι γινετε μεσα στο ntv ο τσεπελας εδω και μηνες δεν εχει πληρωσει το προσωπικο του εχουν φυγει σχεδον ολοι ενω οσοι απεμειναν περιμενουν ακομη να πληρωθουν,σιγα μην τα παρουν.δεν βλεπουν με τι ειδους απατεωνα εχουν μπλεξει ε?καλα τους κανει λοιπον αρε τσεπελα βγαινεις ακομα στο γιαλι και μιλας δεν ντρεπεσε λιγο χρωστας σε ολο τον κοσμο και ακομα παριστανεις τον αγιο.τα συλληπητηρια μου στα παιδια που απεμειναν να τον υπηρετουν αδικα καθονται και περιμενουν να παρουν ενα ευρω.ουστ απατεωνα τσεπελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑ ΡΕ 4.30
    ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ.
    ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ.....ΤΡΙΑΝΤΑ(!!!) ΧΡΟΝΙΑ. (ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΛΕΣ ΤΑ 30 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΧΣΥΣΗ ΣΟΥ).
    ΖΑΡΩΝΕΣ ΚΙ ΕΓΛΕΙΦΕΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΞ ΤΑ ΔΥΟ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ "ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ" ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.(Ε,,,ΤΩΡΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ).
    (ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"(?) ΩΣ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΠΡΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ.)
    ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ"ΧΑΣΤΟΥΚΙ(?)" ΤΟΥ κ.ΚΟΥΡΑΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ?
    Ο,ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ,(ΣΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΝ), ΥΜΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΔΡΕΑ, ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣΟΚ , ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ "ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ", "ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣ'ΤΑ ΟΑΛ" ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ...ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΑΛΩΝ(?) ΠΡΑΞΕΩΝ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΙΣ...ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ?
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΕΞΙΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.(ΑΚΙ ΤΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΔΕΞΙΟΣ?)
    ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ (ΑΛΗΘΕΙΑ πού ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ....ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ?) ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΣΕ ΚΟΒΩ...
    Υ.Γ:Το γεγονος οτι ο ΓΑΠ εβλεπε ποδοσφαιρο ευδιαθετος και μαλιστα ενα παιχνιδι β'κατανομης,(ουτε καν Τσαμπιονς Λιγκ)ειναι κατι που πρεπει να απασχολησει το δικαστηριο της Χαγης και γι αυτον το λογο να παραπεμφει παραυτα.
    Αλλα μεταξυ μας, μπαλαρα παιξαν οι Βασκοι ετσι? Α, το πρωτο γκολ ποιος το βαλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ . ΟΣΟ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ( ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ , ΟΣΟ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ .
    Υ.Γ. ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 03.04 ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΑΝ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕΣ ?

      Διαγραφή
    2. 3.04 ή ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ , ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ - ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
      Ο ΝΟΝΟΣ
      Υ.Γ. ΘΟΔΩΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ

      Διαγραφή
  11. Φίλε 3.04 δεν πηγαίνουν μόνο στα γραφεία και σε χωριά πηγαίνουν οι μπαλαρίνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ 2.46,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΕΙΣΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ